Home » Life & Style » Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Balanțe. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Balanțe. Previziuni pentru toate zodiile

Nechifor Ioana / 02.08.2021, 15:13
Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Balanțe. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru săptămâna în curs, prezentate de celebrul specialist în astrologie și numerologie. Printre răsfățații astrelor se vor afla, fără îndoială, nativii zodiei Balanță, care trec printr-o perioadă extraordinară. Vezi mai jos horoscopul complet pentru intervalul 2-8 august 2021!

Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale

Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale esențiale pentru nativii zodiacului.

Celebrul specialist în astrologie și numerologie – Mihai Voropchievici a prezentat caracteristicile esențiale pentru fiecare nativ în parte, specifice acestei perioade.

Schimbări majore se anunță pentru Berbeci. Pe lista norocoșilor, în această săptămână, se regăsesc nativii Balanță. Aceștia au o perioadă extraordinară, în care efectiv norocul le bate la ușă.

Voropchievici a realizat horoscopul pentru fiecare nativ al zodiacului, conform Antena 3, care poate fi găsit în articolul ce urmează!

Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale
Horoscop 2-8 august 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Horoscop 2-8 august 2021, Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec se anunță o săptămână plină de schimbări! Acestea se pot produce fie în plan personal, fie în cel profesional, dar de altfel pot avea loc noutăți în ambele planuri. Berbecii ar putea schimba în această perioadă casa sau locul de muncă.

Horoscop 2-8 august 2021, Taur

O perioadă extraordinară se anunță pentru nativii zodiei Taur! Sunt zile în care nativii se pot bucura de vești bune, cadouri surprize, câștiguri neașteptat. Fără îndoială, aceștia sunt printre nativii răsfățați de astre în noua săptămână.

Horoscop 2-8 august 2021, Gemeni

Răbdarea este cheia succesului. Acesta este mesajul pe care trebuie să-l înțeleagă nativii zodiei Gemeni, în această perioadă, și să încerce astfel să nu mai forțeze mâna norocului.

Lucrurile dorite atât de mult de ei vor veni spre ei, însă la momentul potrivit.

Horoscop 2-8 august 2021, Rac

Urmează o perioadă în care nativii Rac își vor consolida poziția atât pe plan profesional, cât și pe cel social. Adevăratele valori le sunt recunoscute și apreciate. Este timpul să se bucure de ceea ce li se cuvine de fapt.

Horoscop 2-8 august 2021, Leu

Posibile momente neplăcute pot avea loc pentru nativii zodiei Leu în această săptămână. De aceea, este indicat ca nativii să dea dovadă de liniște și răbdare, astfel încât să gestioneze situația cu calm pentru a evita eventualele neplăceri și a lua o decizie înțeleaptă.

Horoscop 2-8 august 2021, Fecioară

Fecioarele își pregătesc bagajele pentru vacanță în aceste zile. Nativii își rezervă timp pentru sufletul lor, motiv pentru care o călătorie în acest sens este binevenită. Indiferent de durată, nativii simt nevoia să își încarce bateriile și să se relaxeze fie doar și pentru scurt timp.

Horoscop 2-8 august 2021, Balanță

O perioadă excelentă traversează nativii zodiei Balanță! O săptămână în care se bucură de fertilitate și belșug. În plus, astrele le transmit un mesaj extrem de important. Dorințele lor cele mai importante sunt pe cale să se împlinească.

Horoscop 2-8 august 2021, Scorpion

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să renunțe la ideile și gândurile negre, căci toate aceste nu fac decât să le consume energia. Cu timpul vor observa că aceste frământări sunt inutile și nu au nimic concret la bază.

Prin urmare, indicat ar fi să nu se mai alarmeze, întrucât cu puțină atenție vor vedea că există soluții pentru orice situație.

Horoscop 2-8 august 2021, Săgetător

Este o perioadă în care nativii zodiei Săgetător se vor axa asupra zonei de comunicare. Indiferent pe ce căi se realizează această comunicare, cert este că nativii vor primi și trimite mesaje, fiind o perioadă intensă din acest punct de vedere.

Se pune accent pe anumite informații, pe care Săgetătorii simt nevoia să le fructifice la înaltul potențial.

Horoscop 2-8 august 2021, Capricon

Pentru zodia Capricorn se anunță schimbări în perioada ce urmează. Astrele anunță că vor avea parte cât de curând de anumite noutăți semnificative în viața lor.

Horoscop 2-8 august 2021, Vărsător

Detalii importante sunt pe cale să iasă la iveală. Altfel spus, aceasta este perioada în care nativul zodiei Vărsător va descoperi un mare adevăr, ce e pe cale să îi schimbe viața. Cert este că aceste informații pe care le va afla îi vor marca existența.

Horoscop 2-8 august 2021, Pești

O săptămână în care nativii Pești vor fi puși mai mereu pe ceartă. Și-au consumat resursele financiare și acum obișnuiesc să se lege de orice motiv pentru a isca dispute la tot pasul.

Sfatul este să rămână calmi, căci orice problemă pe care o au își va găsi rezolvarea în cele din urmă.