Home » Life & Style » Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care trăiește o iubire pasională

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care trăiește o iubire pasională

Nechifor Ioana / 20.09.2021, 18:27
Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale. Zodia care trăiește o iubire pasională

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru săptămâna în curs au fost realizate de celebrul astrolog și numerolog. Care sunt cele mai norocoase zodii ale perioadei, cine sunt nativii care au parte de schimbări importante, dar și alte detalii relevante în articolul următor! Horoscop pentru intervalul cuprins între 20 și 26 septembrie 2021!

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Principale previziuni astrale

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Previziuni astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Săgetătorii trăiesc o nouă poveste de dragoste, pentru nativii Fecioară se anunță schimbări importante și momente marcante pentru viața lor.

Horoscopul realizat de Voropchievici, redat de Antena 3, și prezentat mai jos aduce caracteristici esențiale pentru toți nativii zodiacului.

Previziuni pentru fiecare zodie, relevante pentru intervalul 20-26 septembrie 2021.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Berbec

O săptămână în care nativii zodiei Berbec sunt răsfățații astrelor și se bucură din plin de protecție divină. Asta înseamnă că pașii lor sunt bine ghidați și indiferent de piedicile ce le apar în cale aceștia reușesc să le treacă cu brio.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Taur

Taurii nu vor avea o săptămână prea ușoară, însă ei dețin resursele necesare pentru a rezolva orice situație mai mult sau mai puțin complicată în viața lor.

Mulți dintre ei pot fi vizați de o schimbare importantă.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Gemeni

Nativii zodiei Gemeni pot avea parte de anumite momente delicate. Anumite situații din trecut își pot cunoaște consecințele în prezent.
Spre exemplu, dacă au vorbit anumite lucruri la un moment dat, acum trebuie să și le asume și să dea explicații pentru ele.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Rac

Nativii zodiei Rac simt nevoia de interiorizare. Efectiv trec printr-o perioadă în care sunt în căutare de răspunsuri și sunt conștienți că le pot afla dacă petrec mai mult timp cu ei înșiși.

Lucru pe care de altfel îl și fac. Intră într-o stare de silentio stampa și tot ce își doresc este să stea departe de agitație și curiozitatea celorlalți pentru a-și pune toate gândurile în ordine.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Leu

Poate mulți dintre Lei au trecut printr-o perioadă solicitantă, însă important este să nu renunțe la luptă. Ar fi bine să se mobilizeze și să-și canalizeze atenția pentru a-și duce munca mai departe.

Trebuie să facă tot ce la stă în puteri pentru a-și consolida poziția atât pe plan profesional, cât și pe cel social.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară se anunță o săptămână cu schimbări importante și momente ce le pot marca soarta. Aceștia sunt pe cale să descopere un adevăr esențial pentru existența lor.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Balanță

Soarele va răsări și pe strada lor, acesta este mesajul special pentru Balanțe. Important este ca acești nativi să lase grijile deoparte pentru că acestea nu fac decât să le consume energia.
Iar dacă continuă în acest stil nu se mai concentra asupra lucrurilor importante pe care le au de rezolvat.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Scorpion

O serie de provocări se anunță pentru nativii Scorpion! Important este să își dozeze energia și să se pregătească serios pentru a le face față.

Tot ce trebuie este să se înarmeze cu forță, curaj și putere și cu siguranță vor reuși să depășească orice situație.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Săgetător

Nativii zodiei Săgetător au parte de o perioadă extraordinară pe plan amoros. Mulți dintre ei pot întâlni o persoană alături de care să trăiască o iubire pasională.

Așadar se poate spune că nativii se bucură de clipe magice în dragoste și își fac planuri de viitor cu noua lor pereche.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Capricorn

Mulți dintre nativii Capricorn ar putea trece printr-o serie de schimbări majore.

Pentru unii nu va fi chiar așa comod să se supună modificărilor care intervin în viața lor, însă este important să știe că orice etapă este necesară în vederea dezvoltării și evoluției lor.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Vărsător

Nativii Vărsător se regăsesc printre răsfățații astrelor în această săptămână. Ei pot primi vești bune, cadouri sau sume importante de bani.

Așadar se poate spune că încep săptămâna cu dreptul și o termină în aceeași manieră.

Horoscop 20 – 26 septembrie 2021, Pești

Vești importante pot să apară pentru nativii Pești în domeniul sentimental. O persoană se gândește la ei, îi urmărește îndeaproape și este la un pas să-și manifeste sentimentele față de ei.