Home » Life & Style » Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care câștigă pe toate planurile

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care câștigă pe toate planurile

Nechifor Ioana / 29.11.2021, 19:12
Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care câștigă pe toate planurile

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. O nouă săptămână, noi previziuni astrale. Horoscopul realizat de celebrul specialist în astrologie și numerologie – Mihai Voropchievici aduce date importante despre săptămâna în curs. Descoperă care sunt principalele previziuni pentru toate cele 12 zodii!

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Ca de fiecare dată, specialistul în astrologie și numerologie Mihai Voropchievici a realizat previziunile astrale pentru nativii zodiacului.

Previziunile au la bază horoscopul runelor și oferă date esențiale pentru fiecare nativ al zodiacului în intervalul cuprins între 29 noiembrie și 5 decembrie 2021.

Horoscopul, făcut de Mihai Voropchievici pentru Antena 3, care se găsește mai jos, aduce previziuni importante pentru nativii zodiacului. Vezi în materialul următor horoscopul complet!

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Berbec

O săptămână în care Berbecul adoptă o atitudine ca și când ar pleca la luptă. Este gata de bătălie, dar important este să își gestioneze corespunzător energia astfel încât să nu își consume inutil resursele. Are abilitatea necesară pentru a trece peste orice piedică.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Taur

Nativii Taur poartă primăvara în suflet. Se bucură de o stare de spirit excelentă și au toate șansele de a avea parte de un nou început în viața lor. Fie pe plan sentimental, fie cel profesional. Norocul le surâde și pot bifa mari reușite.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Gemeni

Prudență – acesta este cuvântul cheie pentru nativii Gemeni în intervalul menționat. Ar fi indicat să analizeze bine lucrurile înainte de a trece la fapte și să-și măsoare cuvintele în timpul unor întâlniri, dialoguri cu persoane importante din planul munciii sau cel social.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Rac

Ar fi bine ca nativii zodiei Rac să știe faptul că soluțiile problemele lor sunt chiar în fața lor. Indiferent cât de dificil s-ar vedea lucrurile la prima vedere, există rezolvare pentru ele. Iar acestă rezolvare se poate găsi dacă discută deschis cu persoanele apropiate lor și cer ajutorul în situația dată.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Leu

Nativii zodiei Leu sunt răsfățații astrelor în această săptămână. Aceștia au parte de noroc, fertilitate și belșug. În plus, nu mai este mult până ce dorințele lor cele mai importante vor prinde viață.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Fecioară

Fecioarele se regăsesc printre nativii care au succes pe toate planurile. Vești bune pentru această zodie, care este pe punctul de a se bucura de nenumărate reușite în această nouă săptămână.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Balanță

Balanțele se pot bucura un gest special zilele acestea. Un cadou de o valoare însemnată poate veni spre ei. O persoană draga lor își poate lua acum revanșa pentru un moment din trecut pe care l-a trecut cu vederea.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Scorpion

Indicat ar fi ca nativul zodiei Scorpion să nu forțeze mâna destinului și să învețe să aibă răbdare. Toate lucrurile pe care acești nativi și le doresc atât de mult vor veni către ei, dar la momentul oportun. Nu forțați lucrurile, ci lăsați-le să vină de la sine.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Săgetător

Vacanța bate la ușă pentru nativii zodiei Săgetător! Pentru mulți dintre ei vacanța de iarnă începe mai devreme. Este posibil ca aceștia să petreacă un sejur chiar și de câteva zile într-un loc menit să-i ajute să-și încarce bateriile.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Capricorn

Orice problemă își găsește rezolvarea pentru Capricorni, căci ei se bucură din plin de protecție divină. Vor reuși să treacă peste obstacolele care le apar în cale și să ajungă la destinația dorită.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Vărsător

Un lucru păstrat multă vreme sub taină este pe cale să iasă la iveală, iar nativii Vărsător pot ajunge astfel să descopere un adevărat important pentru existența lor. Este posibil că lucrurile ținute secret să le influențeze pe mai departe drumul în viață.

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie, Pești

Nativii zodiei Pești au o săptămână extraordinară, în care se bucură de surprize și cadouri. Pot primi chiar și o sumă importantă de bani.