Home » Life & Style » Horoscop dragoste pentru toamna 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care își găsește marea iubire

Horoscop dragoste pentru toamna 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care își găsește marea iubire

Cojocaru Cristian / 15.09.2021, 15:16
Horoscop dragoste pentru toamna 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Zodia care își găsește marea iubire

Mihai Voropchievici a prezentat noul horoscop de dragoste pentru toamna lui 2021. Află ce a dezvăluit numerologul pentru fiecare zodie în parte din punct de vedere al iubirii în această toamnă.

Horoscop dragoste în toamna 2021 pentru fiecare zodie

În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a menționat ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii din punct de vedere al dragostei în această toamnă. Alții încep noi capitole ale vieții în timp ce nativii din Capricorn, revin la capitole mai vechi. Află ce îți rezervă viitorul pentru relațiile tale.

Berbec

Toamna se numără bobocii, iar pentru Berbeci, surprizele. Nativii acestei zodii vor avea parte de o nouă iubire. Un nou capitol începe în viața sentimentală a acestora, venind cu schimbări neprevăzute care îi vor scoate din zona de confort. Îndoielnici din fire, Berbecii trebuie să știe că se află exact în locul în care trebuie și tot ceea ce trebuie să facă, e să-și asculte inima.

Taur

Nativii din Taur ar trebui să știe deja că ceea ce caută cu atâta ardoare se află, de fapt, chiar în fața ochilor lor. Universul va veni cu împlinirea uneia dintre cele mai adânci dorințe: un partener alături de care să pășești mai departe. Nu te lăsa condus de aparențe pentru că este chiar sufletul pereche.

Gemeni

Dacă Gemenii se așteaptă să cunoască o persoană nouă, Universul le va da planul peste cap. Asta pentru că un partener din trecut va reapărea, iar totul va fi mult mai frumos acum. Nu-ți lăsa ego-ul să fie condus de dezmăgirea din trecut și vei vedea că vei avea parte de o poveste de dragoste demnă de Oscar. Încrederea este primul punct pe care trebuie să îl bifezi.

Rac

Deși Racii sunt obișnuiți să facă un pas înainte și doi înapoi, se pare că toamna vine cu doi pași înainte în ceea ce privește dragostea. Asta pentru că astrele i-au pregătit nativului din Rac o surpriză, scoțându-i în cale sufletul pereche. Acea persoană complementară care îi va arăta ce înseamnă iubirea cu adevărat. Carpe diem!

Leu

Dacă nativul din Leu bate întotdeauna la cea mai albă ușă, de această dată toamna vine cu o nouă lecție pentru acesta. Astfel, va afla că iubirea se află în simplitate, fiind un moment oportun să aprecieze ceea ce contează cu adevărat. Deschiderea sufletului, părăsirea zonei de confort dar și experiențele noi îl vor determina să știe să devină recunoscător. Află ce înseamnă puterea prezentului!

horoscop dragoste
Afla unde sta ascunsa iubirea nativilor din Fecioara

Fecioară

Fecioarele reușesc să găsească secretul iubirii în fiecare persoană din jur. Ceea ce vor trebui să încerce acești nativi constă în a crea relații speciale cu aceștia, să formeze orizonturi mai puternice și să arate mai multă empatie. Actualul anotimp este perfect pentru a crea noi legături, mult mai trainice și mai oneste, presărate cu dragoste adevărată.

Balanţă

Momentul prezent este momentul care definește o Balanță. Iubirea din acest moment este cea care contează și este timpul să uiți de trecut pentru că acesta nu poate fi schimbat, iar viitorul e incert. Așadar, trăiește clipa și vindecă-ți inima pentru că doar așa, vei cunoaște iubirea de sine și vei învăța ce înseamnă să fii iubit cu adevărat de către altcineva.

Scorpion

Iubirea Scorpionilor stă în recunoștință. Doar fiind recunoscător pentru ceea ce ai în această viață și ce contează cu adevărat, vei descoperi fericirea absolută și pacea cu tine. Universul ți-a rezervat în această toamnă multe surprize din care vei avea doar de câștigat și vei descoperi iubirea în cea mai pură formă.

Săgetător

Pentru Săgetători, iubirea se află în pasiunile acestora. Schimbările care vor avea loc în viața acestor nativi le va aduce bucurie în suflet. Astfel, vei găsi iubirea în locurile în care nu te așteptati: în pasiunile tale. Dedică timp pentru ceea ce îți place să faci și ce contează cu adevărat pentru tine și astfel, vei dobândi fericirea.

Capricorn

Familiști convinși, nu este de mirare că nativii din Capricorn vor găsi iubirea în sânul familiei. Nevoia de a te conecta la un nivel superior și faptul că vrei să dedici mai mult timp persoanelor din jur pentru a-i înțelege, e un plus. Acest lucru este similar cu a te întoarce la origini. Această perioadă este una de mare ajutor Capricornilor,  pentru a-și da seama ce anume trebuie să ajusteze la propria persoană.

Vărsător

Iubirea Vărsătorilor se află în ei înșiși. Supriza pregătită de acest anotimp pentru nativii zodiei constă în faptul că aceștia vor descoperi iubirea adevărată pe care nu o vor pierde niciodată, fiind chiar în ei înșiși. Dă-ți voie să îți manifești toată acea iubire și petrece mai mult timp cu tine!

Peşti

Iubirea nativilor din Pești se află acolo unde nu se uită. Află că pentru ca a ascunde un lucru, pune-l la suprafață. Universul vine cu această supriză și în cazul celor aflați sub semnul zodiacal al Peștilor. Iubirea se poate afla la un colef de muncă sau un prieten foarte apropiat, persoane la care nici nu te-ai fi gândit vreodată.