Home » Life & Style » Horoscop – Lună Plină în Fecioară 27.02.2021. Cum sunt influențate zodiile

Horoscop – Lună Plină în Fecioară 27.02.2021. Cum sunt influențate zodiile

Astrolog D. Mădă / 26.02.2021, 12:17
Horoscop – Lună Plină în Fecioară 27.02.2021. Cum sunt influențate zodiile

Vestitorii primăverii au început să sosească, rând pe rând. Ghioceii, cu a lor gingășie ne vorbesc despre modestie, o formă a ei pe care cu greu reușim să o identificăm și să o aplicăm în viața noastră. Ea reprezintă esența intențiilor prin care și facem ceva concret, nu doar ne mulțumim să ne vociferăm oful sau idealurile. Avem puterea și resursele de a crea o lume frumoasă, o lume în care primăvara vine natural, cu sărutări de Dragobete, mărțișoare de protecție pe tot parcursul lui Martie, miresme delicate de flori prin grădini și parcuri, triluri armonioase și mult mai multe motive de a râde sănătos zilnic.

Lună Plină în Fecioară 27.02.2021

Pe lângă vestitorii clasici, de-i regăsim atât în multele poezii învățate în primii ani de școală, cât și în plimbările noastre zilnice, anul acesta ne bucurăm și de o frumoasă Lună Plină în Fecioară – 27.02.2021. Influențele si energiile ei ne vor însoți pe parcursul următoarelor două săptămâni de la producerea ei.

Este un moment al bilanțurilor, culegem roadele a tot ce am inițiat și demarat odată cu momentul de Lună Nouă în Fecioară (17.09.2020). E dovada vie că fiecare lucru pe care-l facem în viață, oricât de mărunt ni s-ar părea, contează!

Ca de fiecare dată, Luna Plină este un moment în care vălurile egoului cad pentru a putea percepe planul conștient, cât și pe cel subconștient. Acum, mai mult ca niciodată avem ocazia de a ne regăsi propria forță interioară și echilibru.

Lună Plină în Fecioară
Lună Plină în Fecioară

Ce moment mai energizant decât a le exersa când natura însăși face același lucru, ne arată cum să luăm etapele pași cu pași, de la reinstaurarea temperaturilor prietenoase (metaforă pentru motivația fiecăruia), până la înmugurirea copacilor (dorințele fiecăruia dintre noi) și toate etapele premergătoare culesului fructelor (pas cu pas, în ce avem de fapt de făcut).

Efectele resimțite

Personal, eu văd acest eveniment astral ca pe un far pus asupra tuturor situațiilor petrecute în ultimele 6 luni, care m-au învățat cum să îmi trăiesc povestea în fiecare zi, înțelegând de fapt că modul în care “călătoresc” este mai important decât destinația finală. Ce isprăvi vreau să le spun nepoților mei când voi ajunge la vârsta aceea, și ce imagine am acum în minte pentru viitorul apropiat, se află într-o strânsoare făurită cu meșteșug, de cel/cea care ne croiește “ața destinului”, noi înșine.

Sfântul apostol Pavel spunea: “Cine a cunoscut gândul Domnului sau cine a fost sfetnicul Lui?”, iar vocea din popor vine să o întărească prin afirmația că “încurcate sunt căile Domnului”, ceea ce face din acest eveniment un moment bun de a ne reaminti că “încurcate” sunt de fapt acele gânduri sau situații prin care noi simțim o nevoie exagerată de control (mental).

Fiind o lună plină în Fecioară, care are ca și temă arhetipală “Dorința de ordine”, avem acum ocazia de a conștientiza sub lumina ei în ce nevoi actuale perfecțiunea este dusă la extrem. Rezolvarea acestei teme ne va ajuta efectiv să fim mai toleranți cu noi, să ne criticăm doar într-un mod constructiv, să-i dăm perfecțiunii înțelegere și acceptare că e minunat ce reușim să realizăm, cu ce avem acum.

Lună Plină în Fecioară. Efectele resimțite
Lună Plină

Recomandări prețioase pentru Luna Plină în Fecioară

Pentru a putea integra mai ușor temele acestei lunații, vă sugerez să meditați asupra următoarelor întrebări:
· La ce te gândești excesiv de critic? Ce anume ai găsi bun/folositor/acceptabil la acest obiect de critică?
· Unde trebuie să renunți la frâiele controlului? Ce schimbare benefică va genera pentru tine această renunțare?
· Cum poți să te regăsești în armonie deplină cu propriul trup? Ce știi că ai de introdus în alimentația ta/obiceiurile tale pentru a avea un corp constant sănătos?
· Ce anume îți dorești să se întâmple acum? Ce te împiedică? Dar cum poți transforma situația din obstacol în obiectiv?

În timp ce Luna se află în Fecioara analitică (semn condus de către Mercur), Soarele se află în Pești, revărsând valuri de lumină asupra conștientului nostru, arătându-ne unde nevoia noastră de control este mai mare vs nevoia noastră de a crea. Acum putem înțelege “căile Domnului” păstrând credința în propriul adevăr divin, în îndrumările intuiției spre o schimbare benefica nouă, care poate să vină în momentul și de unde ne așteptăm mai puțin.

Fecioara este un semn de pământ, iar Peștii un semn de apă, motiv pentru care aceasta lună plină este realmente o perioadă bună pentru a separa “grâul de neghina”. Și cum Uranus în Taur susține acest eveniment, energia lui ne încurajează în a elibera, schimba și transforma modelele vechi cu altele noi prin vindecarea trupului fizic, detoxifiere și vindecare spirituală.

Deținem un trup, folosim o minte și avem un suflet. Pentru ca cele trei să co-existe este necesară vindecarea acolo unde am lăsat răni netratate (carențele pe care le resimțim poate fizic, dureri ale sufletului pe care nu le-am oblojit, gânduri toxice), iar aceasta presupune înainte de toate implicare personală si evaluarea relației dintre cele trei. “Se poate întâmpla ca trupul să se vindece prin suflet, iar sufletul prin trup” ~ Oscar Wilde (luna plină în Fecioară).

Să identificăm lucrurile care ne-au ținut pe loc

Putem beneficia de trecerea lui Mercur în mers direct în Vărsător, pentru a acționa asupra gândurilor, cu mai multe claritate. Repere bune în acest sens sunt să identificăm lucrurile care ne-au ținut pe loc și unde ne sunt limitele actuale. Avem acum ocazia să realizăm că a face pace cu trecutul este ceea ce ne linișteste si onorează sufletul.

Lună Plină în Fecioară
Fecioară

Marianne Williams spunea: ”Ceva uimitor se întâmpla atunci când ne predăm și, pur și simplu, (ne) iubim. Ne contopim într-o altă lume, un tărâm al puterii aflat deja în noi”. Dacă am ales să lucrăm asumat cu propria mentalitate și viziune a ceea ce înseamnă umanitarism și altruism, update-urile făcute la nivel personal își vor face simțite prezența atât in relațiile personale, cât și la nivel social.

Mai jos veți regăsi modul în care poate influența luna plină fiecare semn în parte (fie că vorbim de soare (zodie/ascendent)

Berbec – Conectare și ancorare în tot ce înseamnă creativitate, romantism și pasiune
Taur – Atmosfera de acasă și familia
Gemeni – Deschiderea către ceilalți prin comunicarea propriilor idei/gânduri
Rac – Recompense financiare pentru efortul depus
Leu – Conștientizarea propriilor valori și dorințe
Fecioara – Reîncărcarea bateriilor, odihnă și meditație
Balanța – Interacțiunea cu persoane sau grupuri unde există aceleași valori
Scorpion – Recunoaștere din punct de vedere profesional
Săgetător – Deschidere către noi perspective, fie prin predare sau scris
Capricorn – Transformări prin parteneriate/colaborări comune
Vărsător – Revelație sau iluminare în cadrul relațiilor
Pești – Dezvoltarea unui nou echilibrul în ceea ce privește munca/viața