Home » Life & Style » Horoscop Urania 1 mai-7 mai 2021. Previziuni astrale. Oportunitate extraordinară pentru această zodie

Horoscop Urania 1 mai-7 mai 2021. Previziuni astrale. Oportunitate extraordinară pentru această zodie

Nechifor Ioana / 30.04.2021, 17:03
Horoscop Urania 1 mai-7 mai 2021. Previziuni astrale. Oportunitate extraordinară pentru această zodie

Horoscop Urania 1 mai-7 mai 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte. Care sunt cele mai norocoase zodii ale acestei perioade și ce este bine de știut despre intervalul cuprins între 1 mai și 7 mai 2021, aflați în articolul următor! Horoscop Urania pentru toți nativii zodiacului. Cele mai importante aspecte astrale, efectele resimțite de zodii și recomandările speciale pentru această perioadă menționată. Mai multe detalii mai jos!

Horoscop Urania 1 mai-7 mai 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Urania 1 mai -7 mai 2021 aduce informații esențiale, pe partea de astrologie, pentru nativii zodiacului. Horoscopul Urania a fost realizat pentru ziarul Libertatea, însă vom reda și noi pe scurt cele mai importante caracteristici ale acestei perioade.

De menționat este faptul că, pe 4 mai, Mercur intră în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 11 iulie 2021. Efectele se vor resimți diferit pentru zodie în parte. Găsiți mai jos principalele previziuni astrale!

Horoscop Urania
Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec

Nativii Berbec sunt îndrumați la răbdare și calm, la începutul acestui interval, când se pot lovi de anumite situații critice.

Prin intermediul relațiilor de prietenie, se pot naște idei și momente inovatoare pentru Berbeci. Aceste momente ar putea să pună bazele unui proiect special. Cu acest prilej, nativii au ocazia de a-și etala calitățile.

Mercur intră în zodia Gemenilor, pe 4 mai, unde va rămâne până pe 11 iulie 2021. Influențe în această perioadă se vor resimți asupra sectorului comunicării. Pe scurt, berbecii se pot bucura de un atu la capitolul exprimare, iar informații esențiale pot veni spre ei în acest context. De altfel, aceștia posedă o bună capacitate de a se exprima în public.

Din 7 mai, Luna va traversa zodia Berbecului, dându-le acestor nativi energie și motivație într-un capitol important din viața lor.

Horoscop Urania Taur

La începutul acestui interval, nativii Taur evită să formuleze lucruri în public de teamă că le-ar putea știrbi încrederea oamenilor cu care intră în contact. Aceștia se confruntă efectiv cu un blocaj din acest punct de vedere.

În ceea ce privește planul profesional, Taurii pot avea parte zilele acestea de noutăți. Pot avea loc spre exemplu schimbări în funcție.

Mercur intră în zodia Gemenilor pe 4 mai, iar până pe 11 iulie, tranzitează acest semn. Efectele se vor resimți asupra modului în care se vor lua deciziile. Așadar, acest aspect astral va înlesni deciziile în ceea ce privește o oportunitate care ar putea să le genereze venituri mai mari.

Spre sfârșitul intervalului, taurii se pot confrunta cu conflicte interioare, iar din 7 mai pot avea loc momente de stres, de agitație.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni pot avea, la începutul acestui interval, schimbări de opinie cu privire la diverse aspecte din viața lor. Cât timp Mercur se va afla în zodia Gemenilor, 4 mai – 11 iulie 2021, Gemenii se pot bucura de momente de admirație, laude, aplauze prin prisma unei reușite profesionale.

Nativii reușesc să dobândească informații esențiale, sfaturile necesare care îi ajută să ia hotărâri în consecință de cauză.

Din 7 mai, Gemenii se pot confrunta cu diverse afecțiuni în sectorul sănătății.

Horoscop Urania Rac

Anumite discuții și momente de la începutul acestui interval îi pot face pe nativii Rac să-și atragă antipatii sau îi pot aduce în mijlocul unor conflicte. Nu strică puțină atenție cu privire la relațiile parteneriale, având în vedere acest avertisment astral.

Cât timp Mercur se va afla în zodia Gemenilor, intervalul 4 mai-11 iunie, se va plasa în casa sănătății, vizate fiind bolile cronice, greu de tratat. Important este că sunt șanse mari să se găsească anumite concluzii medicale ce presupun o abordare corectă a afecțiunilor respective.

Din 7 mai, pot să se ivească situații care nu sunt deloc simple, motiv pentru care este indicat ca acești nativi să se înarmeze cu spirit combativ.

Horoscop Urania Leu

Nativii Leu pot începe acest nou interval cu o stare de oboseală. Pot fi fără chef de viață sau se pot confrunta cu tulburări digestive. Este necesar ca nativii să fie precauți, având în vedere tentațiile culinare care există în contextul Sărbătorilor Pascale, pentru a evita astfel eventualele probleme digestive.

Pe 4 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 11 iulie. Vizat va fi sectorul relațiilor de prietenie, al celor de cooperare. Leii pot beneficia de mici atenții, cadouri.

Din 7 mai, ideilor și inițiativele nativilor se pot lovi de anumite limitări. Sfatul pentru acești nativi este să nu renunțe la dorințele, ideile lor, ci să aștepte momentul potrivit pentru a acționa.

Horoscop Urania Fecioară

Este recomandat ca nativii Fecioară să evite activitățile obositoare, soliciante, petrecerile, care le-ar putea modifica stilul de viață. În caz contrar, se pot confrunta cu o stare organică instabilă în regimul sistemului cerebral, limfatic, vascular.

Cât timp Mercur se va afla în zodia Gemenilor, asta înseamnă intervalul 4 mai-11 iunie, influențe bune vor fi în sectorul comunicării. Nativii Fecioară posedă în acest interval ușurință în exprimare, dau dovadă de o abordare corectă și convingătoare atunci când vine vorba de o dispută publică.

Din 7 mai, nativii se pot confrunta cu orgolii și mândrii pe o chestiune de ordin material. E de preferat să renunțe la această atitdune. Recomandat ar fi să nu folosească acest mod pentru a le demonstra celorlalți că sunt mai puternici decât ei.

Horoscop Urania Balanță

Unii dintre nativii Balanță se pot regăsi la începutul acestui interval într-un context, univers axat spre inovație, creativitate, progres, transformare. Nativii trec printr-o perioadă în care simt nevoia de aventură. Așadar, ei fug de izolare, în ideea de a relaționa, de a comunica.

Între 4 mai și 11 iunie, cât timp Mercur se află în zodia Gemenilor, efecte favorabile se vor resimți asupa sectorului comunicării, vizată fiind zona acumulării de informații, a studiului și a performanței profesionale. Sunt posibile vești din afara țării sau se poate efectua o deplasare în străinătate în interes de muncă.

Din 7 mai, nativii pot avea parte de tensiuni și dispute pe fondul relațiilor parteneriale.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii Scorpion pot începe intervalul cu anumite informații și vești care îi pot nemulțumi. Pe de altă parte, anumite deplasări se pot modifica sau contramanda. Unele situații minore pot duce la degradarea relațiilor de familie.

Pe 4 mai, Mercur intră în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 11 iulie. În acest interval, sub acest context astral, se va resimți nevoia de a comunica, de a negocia, de a ajunge la o înțelegere cu privire cu la un interes de ordin personal (divorț, partaj), profesional, sau poate fi vorba de un contract de colaborare.

Din 7 mai, stresul se poate resimți puternic în viața Scorpionilor ca urmare a agitației și a oboselii acumulate de pe urma unor activități cotidiene desfășurate.

Horoscop Urania Săgetător

Pentru nativii Săgetător, începutul acestul interval reprezintă un fel de moment al cumpătării. Se abțin astfel de la cumpărături prea scumpe.

Ei se pot lovi în această perioadă de tot felul de informații bulversante. Cel mai probabil, datele problemei se schimbă într-o relație partenerială, o colaborare.

Între 4 mai și 11 iulie, Mercur se află în zodia Gemenilor și se va plasa în sectorul relațiilor parteneriale. Vor fi bine susținute astfel dialogurile și negocierile. Nativii vor da dovadă de diplomație, abilitate.

Din 7 mai, Săgetătorii își doresc să trăiască intens plăcerile vieții, simt nevoia de o vacanță, sunt în căutarea unei provocări de ordin sentimental.

Horoscop Urania Capricorn

Primele zile ale intervalului îi găsesc pe nativii Capricorn într-o ipostază în care își doresc să își scoată la iveală calitățile personale. Tot în aceste zile, Capricornii pot primi vești, informații cu privire la unele plăți, încasări de pe urma efortului profesional. Nu toate informațiile îi vor mulțumi pe acești nativi.

Pe 4 mai, Mercur intră în zodia Gemenilor, unde va sta până pe 11 iulie. Vizat va fi sectorul muncii și al activității profesionale. În acest timp, Capricornii vor fi puși în situația de a aborda chestiuni de muncă, atribuții de serviciu.

Din 7 mai, preocupări îndeosebi pe partea de familie sau mai exact pe condiția de viață a unei rude.

Horoscop Urania Vărsător

Acest nou interval îi găsește pe unii dintre nativii Vărsător cu o stare accentuată de oboseală. Efectiv, nativii nu vor fi în formă.

Acest lucru se va schimba repede însă. Pe 2 mai, Luna traversează zodia Vărsătorului, iar acest aspect astral le oferă nativilor energie, imaginație, dorința de nou și provocare.

Mercur în zodia Gemenilor, 4 mai-11 iunie, se va plasa în sectorul relațiilor profesionale. Mulți dintre Vărsători vor trăi soi de aventurism, de instabilitate, de curiozitate. Contextul este însă favorabil pe planul creativității, aducând soluții ingenioase, spirit inovator, chiar și rebel.

Din 7 mai, pot avea loc riposte în contextul în care nativii nu vor accepta cu ușurință tot ce vine spre ei sub formă de îndemn sau sfat.

Horoscop Urania Pești

Nativii Pești se pot confrunta la începutul acestui interval cu un soi de dezamăgire. Acest sentiment ia naștere prin prisma relațiilor de prietenie, când anumite persoane pot da dovadă de lipsă de onestitate în fața nativilor Pești.

Pe 4 mai, Mercur intră în zodia Gemenilor, iar până pe 11 iulie va tranzita sectorul relațiilor de familie și al precoupărilor domestice. Pot avea loc discuții referitoare la administrarea unui patrimoniu imobiliar. Este posibil să nu se ajungă la o soluție clară, o soluție care să fie aprobată de acești nativi.

Din 7 mai, nativii Pești se pot confrunta cu griji materiale, neconcodanțe în regimul plăților.