Home » Life & Style » Horoscop Urania 10 aprilie – 16 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale. Noroc la bani pentru această zodie

Horoscop Urania 10 aprilie – 16 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale. Noroc la bani pentru această zodie

Nechifor Ioana / 09.04.2021, 19:42
Horoscop Urania 10 aprilie – 16 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale. Noroc la bani pentru această zodie

Horoscop Urania 10 aprilie – 16 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte pentru intervalul menționat. Cum va decurge pentru nativii zodiacului a doua săptămână a lunii aprilie, ce vești le aduce, care sunt principalele aspecte astrale de care e important să țină cont, dar și o mulțime de informații esențiale pentru această perioadă în materialul următor! Găsiți mai jos horoscop Urania pentru perioada cuprinsă între 10 aprilie și 16 aprilie 2021!

Horoscop Urania 10 aprilie – 16 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 10 aprilie-16 aprilie 2021, realizat pentru ziarul Libertatea, care conține informații relevante în acest interval. De menționat este faptul că pe 12 aprilie se va produce aspectul de Lună Nouă în Berbec, iar pe 14 aprilie planete Venus va intra în zodia Taurului, unde va rămâne până pe 9 mai 2021.

Ce influențe vor avea aceste aspecte astrale asupra nativilor zodiacului, care vor fi efectele majore resimțite, dar și alte detalii semnificative pentru perioada 10 aprilie-16 aprilie 2021, descoperiți în articolul următor!

Sunt zodii care se vor bucura de oportunități și câștiguri pe plan financiar. Pentru unii nativi a venit momentul schimbării, fiind timpul ca aceștia să ia o decizie radicală în ceea ce privește direcția pe care vor să o urmeze în viață.

Găsiți mai jos horoscop Urania cu previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte!

 

Horoscop Urania 10 aprilie – 16 aprilie 2021
Horoscop Urania 10 aprilie – 16 aprilie 2021

Horoscop Urania Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec a venit timpul pentru un nou început. Luna Nouă în Berbec, care va avea loc în zorii zilei de 12 aprilie, va juca un rol important și va marca o schimbare. Fie că este vorba de o modificare ce ține de abordarea unor chestiuni importante, fie poate fi vorba de a renunța la un anumit stil de muncă. Nativii încep să resimtă tot mai puternic această dorință, cu toate că sunt conștienți de faptul că vor fi nevoiți să depună un efort mare pentru schimbarea dorită, pentru a se adapta la noile condiții.

Planeta Venus intră pe 14 aprilie în zodia Taurului, unde va rămâne până pe 9 mai, și va marca sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Prin intermediul acestui Mic Benefic, berbecii pot obține astfel numeroase câștiguri.

Horoscop Urania Taur

La începutul acestui interval, nativii Taur se pot confrunta cu situații de stres care ar putea să le genereze insomnii, răscoliri interioare, amintiri.

Luna în zodia Taurului va străbate casa I a personalității și va funcționa ca un Mic Benefic. Astfel, Taurii vor avea o stare bună, vor manifesta o atitudine corectă, pragmatică în fața situațiilor care se ivesc în viața lor, lucru care îi va feri de greșeli.

Spre sfârșitul intervalului, sunt anunțate dialoguri pe teme financiare. Se iau în calcul modificări profesionale care ar putea să le genereze un câștig financiar mai mare.

Horoscop Urania Gemeni

Veste importantă pe sfera profesională pentru Gemeni! Ar putea fi vorba de un răspuns care vine în urma ecourilor inițiativei depuse de acești nativi. Planeta Venus intră pe 14 aprilie în zodia Taurului, unde va rămâne până pe 9 mai, și se va plasa pe domiciliu, fiind în tranzit prin casa a XII-a.

Acest aspect astral va aduce o influență pozitivă în viața Gemenilor, oferindu-le o frumoasă susținere în planul gândirii și al comunicării. Femeile pot fi cele mai avantajate de acest context astral, acestea reușind să evite ipostazele de viață care le-ar putea complica relațiile parteneriale.

Horoscop Urania Rac

Nativii Rac au la începutul acestui interval preocupări pe zona profesională. Astfel relațiile ce țin de domeniul profesional se află în centrul atenției lor.

Planeta Venus în zodia Taurului, de pe 14 aprilie pânâ pe 9 mai, le va aduce nativilor din această zodie avantaje, ajutor pe zona relațiilor de prietenie.

Spre sfârșitul intervalului, Racii se pot confrunta cu momente mai puțin bune pe zona sănătății, fiind vizate în special afecțiuni ce țin de zona trunchiului, a brațelor sau a plămânilor.

Horoscop Urania Leu

Această perioadă debutează pentru nativii Leu cu o rezolvare ce ține de planul financiar. Unii dintre acești nativii pot lua acum decizii rapide cu privire la cariera lor. Poate să fie vorba de o ofertă profesională la care li se solicită răspunsul.

Planeta Venus în zodia Taurului, de pe 14 aprilie până pe 9 mai, acționează ca un Mic Benefic și le aduce nativilor Lei avantaje pe casa a X-a, sector care ține de nume, imagine, admirație a publicului. Acum, leii sunt mai motivați ca niciodată, sunt rezistenți la stres, stabili în atitudine.

Spre sfârșitul perioadei, posibile ostilități în planul relațiilor parteneriale.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să gestioneze cu mare atenție discuțiile care se poartă cu adversarii lor. Nu strică să fie adoptată o atitudine de calm, astfel încât lucrurile să se desfășoare într-o manieră care să nu-i afecteze.

Dacă vor decide însă să acționeze exagerat sau să dea dovadă de egoism, aceste discuții/întâlniri pe care le au Fecioarele le-a putea aduce o dispută cu adversarii lor care s-ar putea prelungi chiar până în anul 2022.

Horoscop Urania Balanță

Mulți dintre nativii Balanță au tăcut, au observat, dar acesta este momentul în care reacțiile lor nu se vor mai lăsa așteptate. Începutul acestui interval poate să aducă în viața acestor nativi procese, contestări, răzbunări. Cert este că reacția acestor nativi la situațiile la care sunt expuși nu va mai lăsa drum de întoarcere.

Planeta Venus intră pe 14 aprilie în zodia Taurului, unde va rămâne până pe 9 mai, și acționează ca un mic benefic pentru acești nativii balanță. Drept urmare, având în vedere că este vizat capitolul bani/bunuri, balanțele se bucură de protecție, noroc, spijin.

Sfârșitul intervalului le-ar putea aduce acestor nativi vești din afara țării sau informații privind efectuarea unei călătorii.

Horoscop Urania Scorpion

Discuții la începutul acestui interval pentru nativii Scorpioni cu privire la viața lor emoțională, afectivă. Aceștia pot traversa momente solicitante, obositoare, epuizante pe fondul unui context astral intens. Nativii se pot confrunta cu insomnii, stări de nervozitate, migrene.

Momentele stresante ar putea avea loc pentru unii nativi pe fondul schimbărilor care se produc la muncă, ce țin de disponibilizări, crize salariale.

Venus în Taur, respectiv intervalul 14 aprilie-9 mai, acționează ca un Mic Benefic și îi ajută pe acești nativi să își recapete echilibrul interior. Autocontrolul va avea o pondere importantă pentru a restabili relațiile care s-au alterat în ultima vreme.

Horoscop Urania Săgetător

Începutul acestui interval este puternic conturat pentru Săgetători din punct de vedere al trăilor interioare. Aceștia se pot bucura din plin de dragoste, sentimente și trăiri speciale, dar există posibilitate ca unii nativi să exagereze în dorința de a se simți bine. În acest sens, pot trece prin excese de tot felul, jocuri de noroc, nopți pierdute care în cele din urmă nu vor face decât să le consume energia. La final aceștia se vor simți obosiți și fără chef de muncă.

Intrarea planetei Venus în zodia Taur, de pe 14 aprilie, care va rămâne aici până pe 9 mai, și îi va ajuta pe nativii Săgetător să își recapete energia, acționând ca un adevărat protector în planul sănătății, dar și ca un deschizător de drumuri. Nativii Săgetător se pot bucura și de anumite câștiguri care vin din sfera vieții profesionale.

Horoscop Urania Capricorn

Vești, informații care le pot aduce nativilor Capricorn, la începutul acestei săptămâni, o mulțumire sufletească. Intrarea planetei Venus în zodia Taurului, care se produce pe 14 aprilie și durează până pe 9 mai, funcționează ca un Mic Benefic pe casa plăcerilor trupești și sufletești.

Acest aspect astral le va oferi nativilor Capricorn o perioadă agreabilă, sensibilă, plină de surprize.

Sfârșitul acestui interval le aduce Capricornilor influențe pozitive asupra planului sănătății. Sunt influențe bune pentru ei și în ceea ce privește exercitarea unor acțiuni/treburi profesionale.

Horoscop Urania Vărsător

Stare de spirit nu tocmai bună pentru nativii Vărsător, la începutul acestei perioade, când se pot confrunta cu diverse motive de enervare ce vor reuși să-i stoarcă de energie.

După astfel de momente, ei vor profita pentru a se elibera de mânie, de furia strânsă. Având în vedere acest context, este indicat să evite discuții pe teme delicate sau în fața publicului, existând riscul ca spiritele să se încingă.

Cât timp Venus se va afla în zodia Taurului, nativii Vărsător vor încerca să-și pună la punct chestiuni ce țin de casă, gospodărie, muncă. Spre sfârșitul intervalului, unii dintre Vărsători vor simți dorința intensă de a se rupe de realitate, manifestând chef de distracții și aventuri fără însă a avea ideea de a se implica serios.

Horoscop Urania Pești

Griji și stres mare pentru nativii zodiei Pești, la începutul acestui interval, pe zona muncii. Pot avea loc disponibilizări, modificări salariale. Având în vedere această situație, este de înțeles faptul că starea psihică a nativilor va fi una pe măsură.

Ei sunt sfătuiți însă să adopte o atitudine de calm, să dea dovadă de prudență și răbdare, mai ales când vine vorba de o decizie privind veniturile sale.

Spre sfârșitul acestui interval, nativii Pești pot purta discuții cu persoane care le pot da sfaturi ce provin dintr-o experiență temeinică pe zona muncii. Planeta Venus în zodia Taur, 14 aprilie-9 mai, va acționa ca un Mic Benefic pentru Pești pe zona informațiilor, avertismentelor, sfaturilor venite prin diverse căi.