Home » Life & Style » Horoscop Urania 12 iunie – 18 iunie 2021. Previziuni astrale. Schimbări majore pentru această zodie

Horoscop Urania 12 iunie – 18 iunie 2021. Previziuni astrale. Schimbări majore pentru această zodie

Nechifor Ioana / 11.06.2021, 18:34
Horoscop Urania 12 iunie – 18 iunie 2021. Previziuni astrale. Schimbări majore pentru această zodie

Horoscop Urania 12 iunie – 18 iunie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte. Urania aduce și la începutul acestei noi perioade principalele caracteristici pentru semnele zodiacale. Vezi care sunt nativii norocoși ai intervalului menționat și pentru cine se anunță provocări pe bandă rulantă! Găsești, mai jos, Horoscop Urania 12 iunie – 18 iunie 2021!

Horoscop Urania 12 iunie – 18 iunie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Urania 12 iunie – 18 iunie 2021 oferă caracteristici esențiale pentru săptămâna în curs.

Am trecut mai jos principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt nativii bine susținuți și răsfățați de astre, în intervalul 12 iunie – 18 iunie, și cine sunt cei care vor trebui să muncească mai mult ca niciodată pentru consolidarea poziției și atingerea idealului dorit, puteți afla din articolul care urmează.

Horoscop Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, oferă astfel caracteristici importante pentru cele 12 zodii. Descoperă, în materialul următor, horoscopul pentru toți nativii zodiacului!

Horoscop Urania 12 iunie
Horoscop Urania 12 iunie

Horoscop Urania Berbec

Noua perioadă îi găsește pe nativii Berbec dornici să petreacă în sânul familiei lor, să se bucure de liniște și de prezența celor dragi.
Simt nevoia de calm și de activități relaxante, departe de stresul vieții cotidiene.

Mare atenție la un aspect important. Relațiile dintre părinți și copii pot deveni tensionate, iar principalul motiv care ar conduce la această situație îl reprezintă tocmai faptul că tinerii vor să-și impună propriile dorințe, să-și trăiască viața după bunul plac. Aceste dorințe nu sunt întocmai în concordanță cu regulile impuse de părinți.

După 16 iunie, li se cere Berbecilor să acorde mai mult interes la locul de muncă. În sensul că e timpul să-și ia revanșa pentru timpul oferit altor activități și să redevină harnici și eficienți pe partea profesională.

Horoscop Urania Taur

Cei tineri, care sunt în pragul unor examene sau urmează să fie examinați de o comisie în vederea testării capacității lor profesionale, vor fi nevoiți să se înarmeze cu mult curaj și determinare.

Între 13 și 16 iunie, unii dintre Tauri se pot confruta cu momente delicate în relațiile cu părinții sau cu rudele mai în vârstă. Nu este exclus ca nativii să abordeze autoritar temele discutate.

Între 16 și 18 iunie, posibil ca lucrurile să nu meargă așa cum își doresc pe plan personal, dar cu toate astea vor încerca să trateze totul cu calm.

Este necesar ca nativii să le ofere un răgaz celor dragi pentru ca aceștia să se lămurească, astfel încât să se ajungă din ambele părți la o atitudine corespunzătoare.

Pe de altă parte, nu același lucru se poate spune și despre relațiile de prietenie. În acest sector, Taurii vor sancționa orice derapaj care nu se încadrează într-un minim necesar al condițiilor de socializare.

Horoscop Urania Gemeni

Gemenii fac tot posibilul, la începutul acestui interval, să se limiteze la cheltuieli raționale, încercând pe această cale să facă economii.

Între 13 și 16 iunie, sub influența impactului planetei Marte prin zodia Leului, nativii vor trece prin anumite schimbări în sectorul comunicării.

Astfel, ei nu vor admite contraziceri, vor reacționa vehement și nu vor lăsa loc de îndoială, iar unii vor încerca chiar să-i intimideze pe ceilalți prin atitudinea adoptată. În mare se poate spune că Gemenii vor funcționa după bunul plac și nu se vor supune regulilor impuse.

Este o perioadă în care sunt bine susținuți astral nativii care au de susținut examene, probe, tot soiul de verificări.

Între 18 și 20 iunie, Gemenii au parte de tot felul de petreceri, spectacole și cochetării nevinovate, după cum anunță Urania.

Horoscop Urania Rac

Nativii Rac primesc, la începutul acestui interval, sub influența Lunii, tot felul de mesaje subtile care ar putea să le fie de mare ajutor în contextul provocărilor existențiale.

Între 13 și 16 iunie, nativii caută mijloacele necesare în vederea redresării lor financiare. Sunt luate în vizor teme precum salarizarea, plata muncii lor, câștigurile de orice fel, dar și eventualele erori care s-au produs în anumite documente.

Între 16 și 18 iunie, Racii dau dovadă de atitudine prudentă în fața știrilor și a veștilor destabilizante. Luciditate și cumpăt în replici.

Din 18 iunie și până pe 20 iunie, nativii Rac sunt sfătuiți să apeleze la diplomație și toleranță în contextul unor chestiuni ce țin de familie.

Horoscop Urania Leu

Nativii Leu simt nevoia de odihnă, motiv pentru care vor prefera să se izoleze la începutul acestui interval, în ideea de a se deconecta de grijile cotidiene.

Între 16 și 16 iunie, Luna va traversa semnul lor zodiacal și le va da acestor nativi energie din belșug, ambiție și determinare.

Aceștia le vor transmite celor din jur, calm și cu fermitate, un mesaj de autoritate.

Pot avea loc dispute pe plan relațiilor parteneriale, fie în viața de cuplu, fie pe partea de muncă, discuții care funcționează ca un soi de avertisment pentru nativii Leu, întrucât ele vor scoate la iveală o părere, o atitudine.

Din 18 iunie, Leii pot trăit motive de îngrijorare. Având în vedere că direcțiile de care se lovesc li se par vulnerabile, nativii vor fi nevoiți să se își updateze bagajul de informații, căutând mai multe puncte de vedere pe tema respectivă.

Indicat ar fi ca nativii să apeleze la prudență și atenție, și cel mai bine ar fi să se ferească de părerile celor care nu sunt în cunoștință de cauză și care astfel îi pot îndruma greșit.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii Fecioară vor căuta compania, la începutul acestui interval, persoanelor cu care simt că rezonează și cu care simt că sunt pe aceeași frecvență de undă.

Între 13 și 16 iunie, nativii pot avea parte de o solicitare a inimii sau se pot confrunta cu o răspuns cardiac, având în vedere condițiile de stres din ultima vreme.

Contextul se produce pentru a-i determina pe nativi să își schimbe atitudinea față de ei înșiși, în ideea de a se poziționa diferit în situații delicate.

Între 16 și 18 iunie, Fecioarele se bucură de echilibru și răbdare, având în vedere că Luna străbate casa I a cerului de naștere al acestor persoane.

Nativii sunt puși în ipostaza de a analiza și a face alegeri în chestiuni personale sau profesionale.

Din 18 iunie, Fecioarele își vor îndrepta atenția spre a găsi o nouă sursă a unor câștiguri alternative.

Horoscop Urania Balanță

În primele zile ale intervalului, nativii Balanță vor face tot posibilul să evite subiecte delicate, teme sensibile.

Între 13 și 16 iunie, nativii vor adopta o atitudine fermă, iar în vizorul lor se va afla o relație de prietenie. Nu se mai admit iertări gratuite sau slăbiciuni nemotivate în fața unor derapaje, motiv pentru care se va tranșa acea relație.

Luna se va afla în tranzit prin zodia Balanței, între 16 și 18 iunie, și le va oferi acestor nativi mesaje de temperare interioară și de preocupare țintită asupra propriei persoane, având ca scop obținerea relaxării.

Nativii beneficiază de abilități speciale în comunicare, ceea ce îi poate ajuta să reformuleze un plan de viață.

Horoscop Urania Scorpion

Interesul Scorpionilor este axat, la acest nou început de săptămână, spre zona culturii, a religiei și a moralei. Nativii simt nevoia să se cultive, să se îmbogățească sufletește, să-și lărgeasc orizontul de cunoaștere.

Între 13 și 16 iunie, unii dintre nativii Scorpion pot fi puși în anumite ipostaze care îi împing în prim-planul atenției publice.

Posibile confruntări și încercări socio-profesionale în viața nativilor.

Între 16 și 18 iunie, Scorpionii vor manifesta dorința de a păstra acele relații de prietenie care le poate aduce un suport în activățile și proiectele personale.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii Săgetător s-ar putea bucura la începutul acestei săptămâni de un cadou deosebit sau ar putea primi vestea unui câștig financiar.

Între 13 și 16 iunie, nativii s-ar putea confrunta cu anumite zdruncinări ale convingerilor lor vizavi de atașamentul față de un aspect al vieții.

Pot avea parte de deziluzii privind noile direcții care li se arată și care par să-i condiționeze în chip negativ.

Între 16 și 18 iunie, atenție deosebită la detalii, responsabilitate și implicare în exercitarea sarcinilor profesionale.

Între 18 și 20 iunie, se pune accent pe relațiile de prietenie ce au în vedere o relație de cooperare și toleranță în ciuda diferențelor de educație dintre ei.

Horoscop Urania Capricorn

Mici conflicte se pot ivi între Capricorni și partenerii lor, la începutul acestui interval, însă partea bună este că există disponibilitate pentru a trece peste aceste momente cu înțelepciune și bunăvoință.

Între 13 și 16 iunie, o chestiune de ordin financiar le poate da târcoale nativilor, motiv pentru care aceștia sunt nevoiți să găsească o soluție pentru a o rezolva. E posibil să intervină și un blocaj financiar.

Între 16 și 18 iunie, Capricornii fac tot posibilul să-și păstreze calmul și cumpătul într-o situație care nu le convin.

Între 18 și 20 iunie, nativii vor încerca să apeleze la diplomație în dorința de a ține sub control o chestiune de familie, de imagine sau funcție.

Mare atenție la sfârșitul lunii iunie, când Capricornii se pot lovi de probleme în relațiile parteneriale, de conviețuire sau colaborare.

Horoscop Urania Vărsător

În primele zile ale intervalului menționat, nativii Vărsător se pot confrunta cu o sensibilitate pe partea sistemului digestiv.

Între 13 și 16 iunie, influența lui Marte se va resimți asupra casei a VII-a a relațiilor parteneriale și va scoate la suprafață incompatibilități între parteneri.

Important de menționat este faptul că pot avea loc conflicte cu străinii care ar putea necesita aportul autorităților. În sensul că ar putea fi nevoie de o anchetă, să se ia probe, să fie ascultați martori.

Există posibilitatea ca nativii să fie implicați în astfel de situații, chiar dacă nu sunt vinovați.

Horoscop Urania Pești

Noul interval îi găsește pe nativii Pești cu o stare nostalgică, cuprinși de valul amintirilor.

Între 13 și 16 iunie, pot avea loc schimbări majore la locul de muncă. Unii pot primi vești bune și se pot bucura de funcții mai bune sau de condiții de muncă mai avantajoase pentru ei. Pentru alții poate fi vorba de o recuperare de imagine.

Indicat este ca acești nativi să păstreze un echilibru, să aibă grijă la felul în care muncesc, întrucât inima lor este solicitată din plin și se pot trezi cu diverse afecțiuni.

Între 16 și 18 iunie, relații parteneriale care se desfășoară pe respect reciproc și delimitarea teritoriilor.

Important de menționat e faptul că relațiile de familie se pot complica pornind de la niște afirmații nejustificate, motiv pentru care este indicat ca nativii zodiei Pești să dea dovadă de toleranță și detașare în această săptămână.