Home » Life & Style » Horoscop Urania 15 mai – 21 mai 2021. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care are parte de un câștig fabulos

Horoscop Urania 15 mai – 21 mai 2021. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care are parte de un câștig fabulos

Nechifor Ioana / 14.05.2021, 19:17
Horoscop Urania 15 mai – 21 mai 2021. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care are parte de un câștig fabulos

Horoscop Urania 15 mai – 21 mai 2021. O nouă perioadă, noi previziuni astrale pentru nativii zodiacului. Urmează să descoperi în acest material care sunt aspectele definitorii pentru acest interval și ce este bine să ai în vedere despre această nouă săptămână. Ți-am pregătit previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte! Găsești mai jos horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna cuprinsă între 15 mai și 21 mai 2021.

Horoscop Urania 15 mai – 21 mai 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania 15 mai – 21 mai 2021 cu previziune astrale specifice acestei perioade. Horoscopul Urania, publicat de ziarul Libertatea, oferă informații relevante pentru noua perioadă pe care urmează să o traversăm.

Este important de menționat faptul că, în seara zilei de 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 21 iunie 2021. Efectele se vor resimți diferit pentru fiecare zodie în parte.

Unii nativi se bucură de susținere astrală pe zona resurselor materiale, alții în schimb sunt bine susținuți pe zona studiului și a informației menite să-i ajute în dezvoltarea lor.

Cum va decurge săptămâna pentru fiecare semn zodiacal în parte și care sunt principalele aspecte pentru perioada 15 mai – 21 mai 2021, descoperiți în materialul de mai jos! Horoscop Urania cu previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului!

Horoscop Urania 15 mai - 21 mai 2021
Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec

Noua săptămână îi găsește pe nativii Berbec cu preocupări legate de casă și familie. În principiu este vorba despre anumite urgențe ce țin de nemulțumiri și complicații cu rudele.

Zilele care urmează, nativii vor simți nevoia să se relaxeze și să evadeze din cotidian. Își doresc să scape de stresul acumulat în ideea de a se destinde și vor căuta astfel activități care să le ofere bucure și să-i încarce energetic.

În seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 21 iunie. În acest interval, vizat va fi sectorul comunicării, acesta având un loc rol deosebit în contextul provocărilor astrale ale momentului.

Susținere astrală va fi în principiu pe partea de învățare, examene care se vor bucura de succes. Dacă trebuie să țină vreun discurs sau să-și susțină ideile în fața unui public, a colegilor sau prietenilor, nativii dau dovadă de abilitate și intuiție.

Berbecii, în special cei tineri, sunt bine susținuți în contextul progresului pe partea dezvoltării profesionale.

Horoscop Urania Taur

Nativii Taur au replică în orice situație. Acest lucru se știe, însă ei pot fi ușor agresivi la începutul acestui interval, când se vor dovedi mai greu de împăcat. Pot avea o replică brutală, fără menajamente, brutală chiar în fața interlocutorului său. Pot avea loc conflicte cu frații, prietenii, partenerii de drum.

Se pot lovi de o stare de stres, nemulțumire, care ia naștere de pe urma unei întâlniri cu rudele mai în vârstă.

Pe 20 mai până pe 21 iunie, Soarele se va afla în zodia Gemenilor, care se va plasa în sectorul banilor câștigați prin muncă proprie sau sectorul abilității. Mercur le va spori spiritul practic, Venus atrage norocul, motiv pentru care, în următoarele 2 săptămâni, Taurii se pot bucura de o perioadă profitabilă, plină de surprize frumoase.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni vor încerca să-și impună autoritatea la începutul, acestei săptămâni, în ideea de fie luați în seama așa cum își doresc.

Își manifestă puternic dorința de afirmare în public. Fie că e vorba de ședință, întâlniri, discursuri. Încearcă să atragă atenția asupra propriei persoane.

Pe 2o mai, Soarele intră în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 21 iunie. În acest sens vor fi accentuate punctele forte ale nativilor Gemeni: minte rapidă, pricepe, veselie, îndemânare.

Soarele va tranzita casa I a personalității acestor nativi, iar abilitățile lor legate de libera exprimare vor spori. Nativii se bucură de noroc, ba chiar de un ajutor nesperat, de o surpriză.

Horoscop Urania Rac

Acest nou interval îi găsește pe nativii Rac într-o stare accentuată de sensibilitate, dar și capacitate intuitivă. În acest context, nativii primesc pe căi mai mult sau mai puțin convenționale informații, au revelații, care de altfel ar mai fi mai dificil de identificat în mod normal.

În perioada în care Soarele se va afla în zodia Gemenilor, 20 mai- 21 iunie, nativii vor avea posibilitatea să clarifice anumite lucruri sau vor avea revelații care îi vor ajuta să descopere punctele ascunse ale unor mecanisme de viață.

Soarele, alături de Mercur și Venus, le oferă racilor repere importante în viața lor.

Horoscop Urania Leu

În primele zile ale intervalului menționat, nativii leu se pot confrunta cu o pierdere de energie, ca urmare a unui blocaj al metabolismului.

Între 17 și 19 mai, Luna se va plasa în casa I a acestor nativi și le va oferi curaj, avânt pentru a-și duce proiectele, inițiativele mai departe. Momente delicate pot să apară în contextul dialogurilor între acești nativi și partenerii cu care aceștia obișnuiesc să se intersecteze, nu întotdeauna armonic.

Leii vor trebui să gândească o strategie și să manifeste prudență pentru a nu crea o stare de neîncredere și tensiune în colectivul respectiv.

În perioada în care Soarele se va afla în zodia Gemenilor, 20 mai – 21 iunie, o susținere astrală specială va fi în zona relațiilor de prietenie, a schimbului de idei, a lărgirii cercului de apropiați.

Horoscop Urania Fecioară

Zona relațiilor este intens analizată de nativii Fecioară, la începutul acestui interval, care par să fie deranjați și de cele mai mici detalii.

Cu o doză accentuată de sensibilitate, Fecioarele pot reacționa vehement, fiind de părere că ceea ce se petrece este o exagerare sau o depășire a măsurii. Nativii pot trece prin stări de dezamăgire, se pot lovi de diferențe de opinii.

Lucrurile se schimbă un pic spre sfârșitul intervalului. Între 20 și 21 mai, Luna va traversa semnul lor zodiacal, oferindu-le acestor nativi calm, echilibru, simț practic.

În seara zilei de  21 mai, Soarele intră în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 21 iunie. Vizat va fi sectorul comunicării, al funcției, al puterii, dându-le acestor nativi susținere pe partea activităților care presupun comunicarea, afișarea în public.

Horoscop Urania Balanță

Balanțele se pot lovi la începutul acestui interval de o situație tensionată la locul de muncă. Unii dintre nativi vor fi puși în situația de a-și apăra imaginea, de a face față unor momente neplăcute care intervin.

Pe 20 mai, seara, Soarele va intra în zodia Gemenilor, unde va rămâne până pe 21 iunie. În acest interval, nativii sunt încurajați în demersurile lor ce țin de învățare, perfecționare, călătorie.

Mercur și Venus vin în ajutor acestor nativi și le oferă o perioadă excelentă, atunci când vine vorba de susținerea unor probe, examene, verificări.

Horoscop Urania Scorpion

În primele zile ale acestui interval, nativii Scorpion pot avea anumite dificultăți, atunci când ajung să se intersecteze cu idei și principii pe care ei nu le împărtășesc de fapt. Drept urmare, nativii pot fi reticenți, având tendința de a deveni critici.

Pe 2o mai până pe 21 iunie, Soarele se va afla în zodia Gemenilor și va tranzita sectorul avantajelor materiale și a resurselor care pot veni ca un ajutor.

Soarele, alături de Mercur și Venus, le oferă nativilor idei bune, fler, capacitate la ideile impuse.

Horoscop Urania Săgetător

Tendința acestor nativi la începutul noului interval este de a face economie, drept urmare ei fac calcule la sânge. Nu vor să se despartă de unele bunuri materiale, mai ales dacă ele au și parte sentimentală (cadouri de la cei dragi, amintiri).

Zilele ce urmează îi găsesc pe nativi cu o dorință puternică de a se afirma și de a depune orice efort pentru a-și duce acest țel la sfârșit. Motiv pentru care mulți dintre ei iau în calcul un regim de școlarizare.

Pe 20 mai, Soarele intră în zodia Gemenilor, și cât timp va rămâne aici, până pe 21 iunie, le va oferi susținere nativilor în relațiile de prietenie, dându-le energie și dibăcie.

Soarele, împreună cu Mercur și Venus, le dă Săgetătorilor diplomație, puterea de a coopera, de a lua în calcul împăcarea ori de câte ori se poate ivi o divergență.

Horoscop Urania Capricorn

Unii dintre nativii Capricorn pot apela la ajutorul unei persoane importante, la începutul acestui interval, cu scopul de a rezolva o situație care bate pasul pe loc. Poate fi vorba de un dosar sau un proiect care stagnează.

Soarele în zodia Gemenilor, aspect astral care va avea loc între 20 mai și 21 iunie, se va plasa în cazul acestor nativi în casa sănătății. Drept urmare, după o suferință medicală, aceștia se pot vindeca sau se pot simți mult mai bine.

Pe partea profesională, Capricornii se regăsesc într-un context favorabil la locul de muncă, purtând discuții constructive, discuții ce pot avea legătura cu responsabilitatea profesională sau cu salarizarea.

Horoscop Urania Vărsător

Pentru nativii Vărsător, primele zile ale noului interval se pot caracteriza astfel: volum mare de muncă, chef redus. Nu-i de mirare că nativii se pot confrunta cu anumite tulburări digestive ca urmare a stresului pe care îl pot resimți.

În seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, va tranzita sectorul relațiilor sentimentale și al creativității. În tot acest timp, nativii vor avea posibilitatea să se lămurească cu privire la natura unei relații afective.

Horoscop Urania Pești

Nativii Pești pot începe noul interval cu stări de nostalgie, oboseală, tristețe. Pe lângă aceste trăiri interioare, care îi solicită mental și emoțional, nativii se pot confrunta cu afecțiuni cardio-vasculare. În această situație, tendința nativilor este de a-și schimba ritmul de muncă, de a elimina activitățile solicitante.

Soarele se va afla în zodia Gemenilor între 20 mai și 21 iunie, timp în care va fi în tranzit în sectorul casei, al patrimoniului și al relațiilor de familie. Astfel, o importanță foarte mare o va avea dialogul.

Poate fi vorba de vânzarea, închirierea sau valorificarea unei proprietăți imobiliare. Peștii pot fi plini de speranță în privința unui posibil câștig, dar ar fi bine să nu ia decizii pripite și să amâne hotărârile cu cel puțin pentru o lună.