Home » Life & Style » Horoscop Urania 18 – 24 decembrie 2021. Soarele intră în zodia Capricornului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 18 – 24 decembrie 2021. Soarele intră în zodia Capricornului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Cojocaru Cristian / 17.12.2021, 18:13
Horoscop Urania 18 – 24 decembrie 2021. Soarele intră în zodia Capricornului. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 18 – 24 decembrie 2021. Noile previziuni astrale ale săptămânii pentru fiecare zodie în parte au fost dezvăluite de astrologul Urania. Așadar, află ce îți rezervă astrele în perioada 11 – 17 decembrie 2021, având în vedere că Soarele intră în zodia Capricornului, astfel că vei ști cum să previi anumite situații în perioada menționată.

Horoscop Urania 18 – 24 decembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Urania a realizat principalele previziuni astrale ale săptămânii pentru fiecare zodie în parte. Află ce efect va avea asupra ta tranziția Soareului prin zodia Capricornului, care se produce în intervalul 18 – 24  decembrie. Descoperă cele mai importante previziuni astrale ale săptămânii realizate de Urania pentru Libertatea.

Horoscop Urania Berbec

În perioada 18 – 19 decembrie, nativii din Berbec vor avea parte de dialoguri confuze și neîncredere cu privire la informațiile pe care le primesc. În data de 19 decembrie, aceștia vor întreprinde activități domestice care vor fi întrerupte de datoriile profesionale. Pe 20 decembrie, planet Venus va intra în mișcare retrogradă parcurgând sectorul relațiilor de prietenie, astfel că nativii zodiei vor avea parte de momente plăcute.

În data de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului, astfel că va veghea asupra carierei și relațiilor. Între 22 – 24 decembrie, artiștii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de momente prielnice. Pe 23 decembrie, sectorul banilor și al câștigurilor va fi controlat de axa Nodurilor Lunare care va părăsi zodiile Gemeni și Săgetător.

Horoscop Urania Taur

Între 18 – 19 decembrie, nativii zodiei Taur se vor confrunta cu griji din cauza tensiunilor din familie cu privire la o moștenire. Între 19 – 21 decembrie, Taurii vor simți o nevoie acută asupra meditației în ceea ce privește partea profesională, fiind influențați și de planeta Venus. Soarele va tranzita sectorul conștiinței și al valorilor, astfel că nativii vor elimina lucrurile care le cauzează lipsa încrederii de sine.

În perioada 22 – 24 decembrie, tensiunile vor reapărea în familie, lucru care va duce la un conflict și stări de dispută. Din 24 decembrie și până pe 26 decembrie, nativi vor beneficia de un echilibru la nivel emoțional.

Horoscop Urania Gemeni

Pentru perioada 18 – 19 decembrie, Gemenii vor avea parte de indispoziție trecătoare din cauza unui eveniment c,u care se vor confrunta, și îi va destabiliza la nivel emoțional. Între 19 decembrie și 21 decembrie, Gemenii se vor confrunta cu stres în ceea ce privește câștigurile din muncă proprie.

Din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, astfel că nativii vor fi capabili să se destreseze și să înțeleagă mai bine mesajele primite pe partea relațiilor de prietenie. Între 22 – 24 decembrie, Gemenii vor încerca să își impună punctul de vedere, lucru care va duce la reacții atunci când ceilalți îi vor combate.

Horoscop Urania Rac

Între 18 – 19 decembrie, din cauza prezenței Lunii în Gemeni, riscurile de accidente vor fi crescute în cazul Racilor. Între 19 decembrie și 21 decembrie, acești nativi vor fi protejați în ceea ce privește „lumea lor interioară”, în concret la nivelul psihic.

Ritmul dialogurilor și cooperării va fi încetinit în data de 20 decembrie și, tot atunci, datorită lui Chiron aceștia vor putea înțelege mai limpede mesajele din sectorul carierei. În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare  va trece pe direcția Taur și Scorpion, controlând relațiile de prietenie și partea emoțională. Dialogurile temperate sau limitate vor fi resimțite între 24 – 26 decembrie.

Horoscop Urania Leu

Neîncrederea în ceea ce privește relațiile de prietenie va fi resimțită de nativii zodiei Leu în perioada 18 – 19 decembrie.

Între 19 decembrie și 21 decembrie, planeta Venus aflată în mișcare retrogradă va lucra în avantajul acestora în ceea ce privește sănătatea. Influențe mai puțin tulburi vor apărea în data de 20 decembrie datorită mersului direct al lui Chiron. În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va influența cariera, ascensiunea socială, dar și succesul și relațiile de familie.

horoscop urania
Sectorul carierei va fi afectat in perioada 18 – 19 decembrie in cazul nativilor din zodia Fecioarei

Horoscop Urania Fecioară

Sectorul carierei va fi afectat în perioada 18 –  19 decembrie în cazul nativilor din Fecioară, astfel că aceștia vor avea de-a face cu deficiențe de manifestare în ceea ce privește locul de muncă, precum și greutate în identificarea anumitor riscuri.

Între 19 – 21 decembrie, relațiile de prietenie vor cunoaște o evoluție moderată, însă relațiile de cuplu vor fi cele care vor fi afectate de-acum înainte. Chiron își va produce efectele, astfel că mesajele vor fi mai clare în ceea ce privește banii și beneficiile obținute de la ceilalți. În data de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va marca sectorul cunoașterii, ala comunicării și progresului.

Horoscop Urania Balanță

Certitudinile nativilor vor fi puse sub semnul întrebării, astfel că aceștia vor avea frecvente schimbări de opinie în perioada 18 – 19 decembrie.

Între 19 decembrie și 21 decembrie, responsabilitățile publice vor fi afectate de obligațiile de familie. Soarele care va intra în zodia Capricornului nu va ușura lucrurile, ba mai mult, prezența sa în sectorul relațiilor de familie va scoate în evidență anumite limite. Între 22 decembrie și 24 decembrie, Balanțele vor avea intenția de a se impune ca „șefi” în ceea ce privește relațiile de prietenie.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii din Scorpion vor fi destabilizați pe baza informațiilor incorecte și a deciziilor neinspirate luate în momente de irascibilitate, în perioada 18 – 19 decembrie.

Între 19 – 21 decembrie, aceștia vor aborda o atitudine rigidă și conservatoare cu privire la anumite obstacole ale momentului. Soarele care se va afla în zodia Capricornului va da nativilor o nevoie de siguranță în ceea ce privește comunicarea. Din data de 24 decembrie și până pe 26 decembrie, relațiile de prietenie vor fi unele temperate, sentimentele fiind cele care îi vor reuni pe nativi cu cei din jur.

Horoscop Urania Săgetător

Luna Plină în Gemeni va cauza Săgetătorilor instabilitate la nivelul relațiilor parteneriale în perioada 18 – 19 decembrie.

Între 19 – 21 decembrie, banii sau bunurile cuvenite de la persoane sau instituții pot trezi anumite îngrijorări în viața Săgetătorilor. Venus retrograd va bloca sau amâna accesul nativilor asupra unor sume de bani. Între 22 – 24 decembrie, nativul se va simți limitat sau controlat pe baza contestării autorității unei persoane în directă legătură cu acesta. Atitudinea responsabilă va fi prezentă în intervalul 24 – 26 decembrie.

Horoscop Urania Capricorn

Casele sănătății se vor afla sub influența Lunii Pline din Gemeni, lucru care va genera instabilitate din punct de vedere al sănătății în perioada 18 – 19 decembrie.

Între 19 – 21 decembrie, relațiile parteneriale ar putea fi influențate de mișcarea retrogradă a lui Venus. Soare în Capricorn le va da acestora un imbold energetic important și totodată va fi un reper în ceea ce privește responsabilitatea pe termen lung. Între 22 și 24 decembrie, Capricornii vor avea reacții ferme în ceea ce privește partea financiară.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii din Vărsător vor avea parte de instabilitate afectivă, mofturi dar și lucruri pe care le pun în practică și le abandonează pe parcurs în perioada 18 – 19 decembrie.

Între 19 – 21 decembrie, starea de spirit a artiștilor va fi una defavorabilă acestora, iar în ceea ce  îi privește pe ceilalți nativi, aceștia vor întâmpina blocaje la nivelul lumii interioare.

Soarele în zodia Capricornului îl va pune pe nativul zodiei în fața unei situații pe care trebuie să o analizeze până să o poată asimila.  Între 22 și 24 decembrie nativii Vărsător ar putea avea întâlniri cu persoane importante  din punct de vedere partenerial, însă aceștia nu se vor lăsa intimidați.

Horoscop Urania Pești

Între 18 – 19 decembrie, disconfortul relațional și emoțional va fi prezent în cazul nativilor din Pești. Între 19 decembrie și 21 decembrie relațiile de prietenie vor cunoaște o perioadă mai puțin plăcută, având de-a face cu indiferență și lipsă de comunicare.

Soarele în zodia Capricornului va insufla Peștilor un spirit mai mult rațional decât emoțional în ceea ce privește relațiile de prietenie. Între 22 și 24 decembrie aceștia vor da dovadă de reacții de mândrie și orgoliu în relațiile profesionale.