Home » Life & Style » Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Soarele intră în zodia Balanței. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Soarele intră în zodia Balanței. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Cojocaru Cristian / 17.09.2021, 18:23
Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Soarele intră în zodia Balanței. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate de Urania pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt cei mai norocoși nativi ai săptămânii, cine sunt nativii care vor trece prin cumpene, dar și alte aspecte esențiale despre perioada în curs, în articolul următor! Previziuni astrele pentru toate cele 12 semne zodiacale!

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Principalele previziuni astrale pentru nativi

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Ca de fiecare dată, Urania a pregătit o analiză pentru fiecare nativ al zodiacului.

Sunt previziuni astrale realizate pentru toate cele 12 zodii, care vizează intervalul cuprins între 18 și 24 septembrie 2021.

Important de menționat este faptul că, în ziua de 21 septembrie, se produce Luna Plină în Pești, iar pe 22 septembrie Soarele intră în zodia Balanței unde va rămâne până pe 30 octombrie 2021.

Cum vor fi influențate zodiile, dar și ce alte caracteristici sunt esențiale pentru noua săptămână puteți afla din horoscopul Urania, redat de Libertatea, care poate fi găsit mai jos!

 

Horoscop Urania 18 - 24 septembrie 2021. Previziuni astrale
Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Previziuni astrale

Horoscop Urania, Berbec

Nativii Berbec trec prin momente, ipostaze inedite la începutul acestui interval, alături de prieteni sau persoane dragi lor, rolul acestor ipostaze fiind de a le oferi o lecție importantă de viață. Trăirile și neliniștile nativilor pot căpăta amploare zilele următoare prin prisma contextului astral. O explicație în acest sens o reprezintă Luna în Pești, care se produce pe 21 septembrie.

Între 21 și 23 septembrie, Luna va tranzita casa I a personalității nativilor, determinându-i să se concentreze pe cele mai importante priorități ale sale.

Se pune accent pe comunicare și înțelegere în sectorul relațiilor parteneriale, în special în intervalul când Soarele se va afla în zodia Balanței, de pe 22 septembrie până pe 30 octombrie.

Între 23 și 24 septembrie, situații neprevăzute pot să apară pentru Berbeci, care să le ceară decizii rapide.

Horoscop Urania, Taur

Posibile provocări pentru nativii zodiei Taur la începutul acestui interval. Luna Plină în Pești, care se produce în ziua de 21 septembrie, va amplifica în cazul Taurilor nevoia de corespondență afectivă, ceea ce îi va face pe mulți nativi să manifeste dorința de apropiere.

Unii dintre ei vor căuta sprijinul prietenilor, în ideea de a umple un gol sufletesc, de a-și alina singurătatea.

Cât timp Soarele se va afla în tranzit în zodia Balanței, de pe 22 septembrie până la sfârșitul lunii octombrie, se pune accent pe sectorul sănătății.

Nativii pot trece în această perioadă de la un moment bun la altul mai puțin bun, fiind nevoiți să se adapteze acestor ipostaze, când sănătatea le poate juca feste.

Între 23 și 24 septembrie, nativii vor da dovadă de calm, împăcare cu sine, echilibru interior.

Horoscop Urania, Gemeni

O perioadă tulbure pentru nativii Gemeni! Cei mai mulți dintre ei se pot confrunta, la debutul acestui interval, cu neliniști, nervi, decizii neinspirate. Pe fondul Lunii Pline în Pești, Gemenii pot trăi un succes din punct de vedere profesional și se pot bucura de momente plăcute alături de colegi, asociați.

Pe 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței pe care o va tranzita până pe 30 octombrie, timp în care vizată va fi casa sentimentelor, a relațiilor.

Se recomandă prudență pentru Gemeni. Aceștia nu trebuie să se lase furați de anumite iluzii care ar putea să le producă dezechilibre.

Horoscop Urania, Rac

Pentru nativii zodiei Rac se anunță situații neprevăzute care pot avea consecințe în plan financiar. Pe fondul Lunii Pline în Pești, nativii pot dezvolta idei frumoase, se pot bucura de o creativitate aparte, pot iniția planuri mărețe.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în zodia Balanței până pe 30 septembrie, iar în tot acest timp Racii își pot revizui prioritățile atât pe plan profesional, cât și pe cel social.

Între 23 și 24 septembrie, posibile discuții în contradictoriu între Raci și apropiații lor ca urmare a punctelor de vedere diferite.

Horoscop Urania, Leu

Nativii zodiei Leu își pot schimba strategia, la începutul acestui interval, pe planul muncii, ca urmare a evoluției unor proiecte. Deciziile și planurile vor fi luate în funcție de modul în care se vor desfășura lucrurile pentru ei.

Sub aspectul Lunii Pline în Pești, care se desfășoară pe 21 septembrie, Leii se pot bucura de cadouri sau de anumite câștiguri financiare. Chiar dacă nu e vorba neapărat de sume mari, nativii Leu pot purta discuții sincere și pline de înțelegere cu persoane din jurul lor.

De pe 22 septembrie până la sfârșitul lunii octombrie, Soarele va intra în zodia Balanței, aducând un aer oficial pe planul muncii. Nativii pot avea de-a face cu prezentarea în fața unor comisii, participarea la concursuri în vederea ocupării unor funcții.

Între 23 și 24 septembrie, Leii își vor continua munca în vederea consolidării poziției lor sociale sau vor încerca să repare acolo unde cineva a încercat să le șifoneze imaginea.

Horoscop Urania, Fecioară

Posibile ipostaze grele pentru nativii Fecioară la începutul acestui interval. Luna Plină în Pești favorizează relațiile parteneriale, oferindu-le nativilor momente de relaxare și înțelegere, împăcări, atenuări ale certurilor.

Intrarea Soarelui în Balanță, de pe 22 septembrie, care va lua sfârșit pe 30 octombrie, aduce aspecte pozitive asupra celor două case ale banilor și ale bunurilor.

În tot acest interval, Fecioarele pot găsi diverse oportunități financiare care să le ajute să se reechilibreze din acest punct de vedere. Pot câștiga bani sau pot rezolva anumite situații de ordin financiar, însă pentru asta va fi nevoie de un strop de curaj din partea lor. Curaj de a-și asuma niște responsabilități, de a se implica în anumite activități.

Horoscop Urania, Balanță

Planul ideilor este deosebit de bogat pentru nativii zodiei Balanță în primele zile acestui interval. Balanțele își pot reechilibra starea de spirit prin aportul Lunii Pline în Pești, care se produce pe 21 septembrie, și care îi va ajuta să facă curățenie și să se axeze pe lucrurile care contează cu adevărat.

Cu această ocazie, nativii își vor tempera slăbiciunile și în regimul muncii, acolo unde vor încerca să se adapteze la aspecte și activități noi cu care nu s-au acomodat și pe care au încercat să le respingă până acum. Vor adopta o atitudine de cooperare.

Aspecte bune sunt și în sectorul relațiilor parteneriale, care vor evolua, sub influența Soarelui, ce se va afla timp de o lună în zodia Balanței.

Va tranzita casa I a personalității acestor nativi, oferindu-le rezistență, determinare, capacitatea de a se adapta și înțelege diverse situații.

Horoscop Urania, Scorpion

Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tulburări în sânul familiei începând cu data de 18 septembrie. În perioada 18 – 21 septembrie, aceștia se vor axa mai mult pe ei înșiși dar și pe ceea ce înseamnă propriile trăiri și relații.

Între 21 septembrie și 23 septembrie, anumite modificări în casa sănătății se vor prezenta sub diferite aspecte. În data de 22 septembrie, tranzitul Soarelul în zodia Balanței va scoate la iveală aspecte pe care nativii nu le-au observat până acum.

În perioada 23 – 24 septembrie, Scorpionii vor deveni nehotărâți în ceea ce privește negocierile pe care le-au avut anterior cu anumite persoane.

Horoscop Urania, Săgetător

În data de 18 septembrie, noi informații care îi vor lua prin surprindere pe nativii din zodia Săgetătorului vor apărea la orizontul acestora. Între 18 septembrie și 21 septembrie, atât casa cât și familia vor reprezenta refugiul acestora și totodată locul în care își vor încărca bateriile, iar asta datorită Lunii Pline din Pești.

Între 21 și 23 septembrie, relațiile amoroase vor evolua și schimbări vor avea loc în acest sector. În data de 22 septembrie, tranzitul Soarelui va genera situații în care Săgetătorii vor atenua un conflict mai vechi.

Între 23 și 24 septembrie, nativii din Săgetător pot întâmpina situații de dezechilibru endocrin.

Horoscop Urania, Capricorn

Ziua de 18 septembrie îi așteaptă pe nativii din Capricorn cu situații mai ciudate decât în mod normal, astfel că aceștia vor trebui să acorde o atenție sporită la sectorul bani. Între 18 septembrie și 21 septembrie, sectorul comunicării pare să aibă un traseu favorabil în ceea ce privește relațiile nativului.

Ziua de 21 septembrie va veni cu o intuiție sporită, astfel că nativii vor putea depăși cu brio situațiile delicate. În perioada 21 – 23 septembrie, viața de familie și starea de acasă se va încadra în parametri normali.

Totuși, în data de 22 septembrie, prezența Soarelui în Balanță îi va determina pe nativii zodiei să analizeze cu atenție anumite situații în ceea ce privește locul de muncă. Deși sunt răbdători din fire, în intervalul 23 – 24 septembrie, Capricornii își vor pierde această abilitate, fiind deranjați de derapajele celor din jur.

Horoscop Urania, Vărsător

Astrele își vor face în continuare jocul, astfel că în data de 18 septembrie, nativii din zodia Vărsătorului vor avea parte de tot felul de momente surprinzătoare. Între 18 și 21 septembrie, aceștia se vor bucura de vești bune în ceea ce privește sectorul financiar, indiferent că vorbim despre un câștig sau o rezolvare în acest sens.

Între 21 septembrie și 23 septmebrie, sectorul comunicării va evolua în mod obișnuit, iar ceea ce va fi diferit stă în deciziile majore pe care acesta la va lua datorită prezenței Soarelui în zodia Balanței în data de 22 septembrie.

Surprinzător, deși vor avea această putere de decizie, Vărsătorii vor da dovadă de reținere în ceea ce privește proiectele sale. Între 23 septembrie și 24 septembrie, nativii zodiei vor putea întâmpina situații tensionate cu membrii familiei.

Horoscop Urania, Pești

Gândurile ciudate dar și neliniștea și poate anumite concluzii trase în momente stresante vor predomina ziua de 18 septembrie în cazul nativilor din Pești. Între 18 septembrie și 21 septembrie, Luna va fi prezentă în casa personalității în cazul acestora, astfel că motivele de stres vor dispărea sau se vor estompa considerabil.

Luna Plină le va da acestora o senzație de pace și armonie, ajutându-i să revină cu picioarele pe pământ. În perioada 21 – 23 septembrie, sectorul financiar nu vine cu noutăți însă.

Intrarea Soarelului în zodia Balanței, în data de 22 septembrie, care tranzitează casa bunurilor și a beneficiilor materiale, va arăta schimbări datorită interacțiunilor cu alte persoane sau instituții.

Între 23 septembrie și 24 septembrie, irascibilitatea își face simțită prezența, iar acest lucru din cauza unor afirmații ale unei persoane sau de pe urma unei discuții aprinse în cadrul unor ședinte sau întrevederi de lucru.