Home » Life & Style » Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Lună Nouă în Balanță. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Lună Nouă în Balanță. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Nechifor Ioana / 01.10.2021, 19:47
Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Lună Nouă în Balanță. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate de Urania pentru toți nativii zodiacului. Horoscopul aduce aspecte relevante pentru intervalul cuprins între 2 și 8 octombrie 2021, dar și date esențiale pentru cele 12 zodii. Descoperă în articolul următor care sunt previziunile de la Urania pentru această săptămână!

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Ca de fiecare dată, Urania a realizat principalele aspecte astrale pentru săptămâna în curs. Important de menționat este că, pe 6 octombrie, se produce Luna Nouă în Balanță, iar de pe 7 octombrie planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului până pe 5 noiembrie 2021.

Ce influențe vor aduce aceste evenimente astrale nativilor zodiacului și ce e important de știut despre această săptămână, dar și o serie de amănunte esențiale, în acest articol.

Horoscopul, conform Libertatea, oferă principalele previziuni astrale pentru toate zodiile pe care le puteți găsi mai jos!

Horoscop Urania 2 - 8 octombrie 2021. Lună Nouă în Balanță
Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Lună Nouă în Balanță

Horoscop Urania Berbec

Nativii zodiei Berbec, în special cei tineriți, pot fi motivați să dea curs unor gesturi ce pot să-i pună într-o lumină favorabilă în fața celorlalți.

În primele zile ale intervalului, mulți dintre ei pot avea un program încărcat de muncă, drept urmare vor fi nevoiți să depună eforturi mai mari decât în alte zile. Cu toate astea, ei vor avea răbdarea necesară pentru a duce sarcinile la bun sfârșit.

Săptămâna poate continua cu întâlniri, discuții și negocieri. Aceștia pot primi o propunere din partea partenerilor pe care merită să o analizeze cu atenție. Pe 6 octombrie, se produce aspectul de Lună Nouă în Balanță, ceea ce favorizează anumite dialoguri, comunicarea desfășurându-se mai simplu și mai ușor.

Între 7 octombrie și 5 noiembrie 2021, Venus se va afla în zodia Săgetătorului, plasându-se în sectorul relațiilor cu străinătatea. Pentru mulți dintre ei s-ar putea ivi diferite piedici în vederea desfășurării unei călătorii.

Horoscop Urania Taur

Nativii zodiei Taur pot avea parte la începutul acestui interval de tensiuni în familie. Pe de altă parte, la locul de muncă nu sunt excluse conflicte cu colegii sau nemulțumiri referitoare la unele măsuri organizatorice. Drept urmare, mulți dintre nativi nu vor evita să-și arate adevărata părere vizavi la ceea ce se petrece.

Lună Nouă în Balanță, care se produce pe 6 octombrie, îi va face Tauri să treacă prin stări oscilante de spirit.

Venus intră, pee 7 octombrie, în zodia Săgetătorului, unde va rămâne până pe 5 noiembrie. În tot acest timp va patrona sectorul câștigurilor și al rezolvării favorabile al unor chestiuni de ordin material.

Horoscop Urania Gemeni

Unii dintre nativii zodiei Gemeni pot debuta în această nouă săptămână cu o criză de orgoliu, care ia naștere de pe urma unui reproș primit.

Pentru nativi se anunță în aceste zile stări oscilante de spirit. Ei pot trece de la senzația că lumea a lor la o sensibilitate excesivă, în care se pot confrunta la nivel mental cu numeroase condiționări. Așadar un adevărat zbucium interior.

Aceste stări pot fi mai evidente, pe 6 octombrie, când are loc Luna Nouă în Balanță, context astral ce pune accentul în cazul lor pe sectorul relațiilor sentimentale.

Între 7 octombrie și 5 noiembrie, Venus în Săgetător va acționa ca un adevărat benefic în sectorul relațiilor parteneriale, jucând un rol esențial între relațiile între soți sau între relațiile cu partenerii de muncă.

Horoscop Urania Rac

Racii pot avea o întâlnire la începutul acestei săptămâni în vederea rezolvării unei chestiuni de ordin financiar. Nativii vor adopta o atitudine radicală, fără să ia în calcul soluțiile blânde.

Unii dintre Raci vor fi nevoiți să își aprofundeze cunoștințele în sectorul profesional în aceste zile.

Luna Nouă în Balanță, de pe 6 octombrie, îi face să fie mai toleranți și să abordeze dintre-o altă perspectivă, cu tact și răbdare, o chestiune din viața familială.

Cât timp planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului, de pe 7 octombrie până pe 5 noiembrie, va veghea asupra sectorului sănătății și își va lăsa amprenta într-un chip eficient asupra zonei profesionale, în vederea obținerii unor soluții favorabile pentru ei.

Horoscop Urania Leu

Nativii Leu pot manifesta o atenție deosebită asupra sectorului material în aceste zile în ideea de a observa de unde provin de fapt disfuncțiile financiare.

Pe planul comunicării, nativul Leu va căuta să se ferească de orice conflict care i se poate ivi, chiar dacă asta înseamnă să se abțină să-și expună punctul de vedere sau chiar să-l retragă
pentru a evita eventuale divergențe.

Între 7 octombrie și 5 noiembrie, Venus în Săgetător le va oferi Leilor poftă de viață, chef de distracție și aventură, le va accentua dorința de pasiune. Succesul pentru Lei poate să vină într-un domeniu artistic sau sportiv, de pe urma unei oferte interesante.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii zodiei Fecioară manifestă o minte sclipitoare zilele acestea, care îi ajută să fie creativi și să vină cu soluții inovatoare.

Luna Nouă în Balanță, care se produce pe 6 octombrie, își lasă amprenta în mod pozitiv în sectorul banilor câștigați prin muncă. Mulți dintre nativi pot descoperi care este direcția în care trebuie să se îndrepte și ce pași trebuie să parcurgă pentru a ajunge în posesia scopului dorit.

Sunt șanse mari ca o ofertă de muncă sau un venit suplimentar să se concretizeze în această perioadă.

Venus în Săgetător, care are loc între 7 octombrie și 5 noiembrie, își lasă influența în mod pozitiv în viața de familie și în zona activităților domestice.

Horoscop Urania Balanță

Stresul poate să le aducă momente neplăcute nativilor Balanță pe partea de sănătate, când aceștia se pot confrunta cu tulburări alimentare pe fond psihic.

Cât timp Luna se va afla în tranzit prin zodia Balanței, trăsăturile cele mai de preț ale nativilor vor fi accentuate și puse în evidență. Delicatețea, rafinamentul, farmecul nativilor sunt câteva dintre calitățile care vor surprinde plăcut.

Pe 7 octombrie, Venus intră în zodia Săgetătorului, unde va rămâne până pe 5 noiembrie, timp în care se va plasa asupra sectorului comunicării. Nativii pot ajunge în posesia unor informații cu rol important pentru existența sau activitatea pe care o desfășoară.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii zodiei Scorpion se vor dovedi mai degrabă cerebrali în discuțiile cu apropiații, fără să pună accent pe emoții la capitolul sentimente și comuncare. Ei vor da dovadă de respectul necesar, dar vor aborda o atitudine lucidă în evaluarea pe care o vor face.

Luna Nouă în Balanță, care se produce pe 6 octombrie, le poate oferi nativilor sprijin în vederea rezolvării unor situații stresante.

Pe 7 octombrie, planeta Venus intră în zodia Săgetătorului și se va plasa în sectorul banilor câștigați prin muncă, până pe 5 noiembrie. Contextul astral la va aduce echilibru și noroc Scorpionilor în sectorul financiar.

Horoscop Urania Săgetător

Anumite discuții în contradictoriu, care au loc la începutul acestui interval, pot alimenta probleme de comunicare în cazul nativilor. Săgetătorii sunt îndemnați la temperanță, răbdare și calm, în special, atunci când vine vorba de desfășurarea activității profesionale.

Pe 6 octombrie, când are loc Luna Nouă în Balanță, unele aspecte din viața Săgetătorilor care nu funcționează așa cum ar trebui vor ieși tot mai mult la suprafață. Este nevoie de diplomație din partea nativilor pentru a le rezolva.

Pe 7 octombrie, planeta Venus intră în zodia Săgetătorului, unde va rămâne până pe 5 noiembrie, și le va duce aspecte favorabile nativilor, oferindu-le noroc, oportunități, oamenii potriviți la momentul potrivit.

Horoscop Urania Capricorn

Veste importantă pentru nativii Capricorn la începutul acestei săptămâni. Mulți dintre nativi vor încerca să abordeze o atitudine obiectivă în vederea soluționării unei probleme din plan profesional.

Aspectul de Lună Nouă în Balanță, care se produce pe 6 octombrie, le oferă un culoar favorabil Capricornilor pe plan profesional în vederea ridicării statutului lor. Astfel nativii pot trece printr-o transformare elementară, rebrănduire.

Venus în Săgetător se plasează în intervalul 7 octtombrie – 5 noiembrie în casa lucrurilor tăinuite, oferindu-le nativilor noroc la vești și informații care îi pot ajuta.

Horoscop Urania Vărsător

Situații neprevăzute pentru Vărsători la începutul acestei săptămâni. Unii dintre nativi ar putea avea parte de obstacole sau opoziții chiar din partea partenerului lor de viață.

Luna Nouă în Balanță, de pe 6 octombrie, poate însemna începutul unui nou circuit pentru Vărsători, trasarea unor noi direcții în viața acestora și încheierea unor aspecte de viață care nu le mai sunt de folos.

Venus în Săgetător, care are loc între 7 octombrie și 5 noiembrie, aduce aspecte pozitive asupra relațiilor de prietenie, ajutându-le să funcționeze corect și armonios.

Horoscop Urania Pești

Nativii zodiei Pești pot începe săptămâna cu stări de nervozitate și stres.

Luna Nouă în Balanță le poate oferi nativilor aspecte pozitive pe partea financiară, ajutându-i să aibă o mai mare claritate asupra unor ipostaze de abordare care să le fie favorabile și prielnice lor.

Cât timp Venus se va afla în zodia Săgetătorului, de pe 7 octombrie până pe 5 noiembrie, Peștii se vor bucura de simpatie din partea publicului, a colegilor sau a apropiaților. Cei care au fost neîndreptățiți de-a lungul timpului, își vor putea lua acum revanșa.