Home » Life & Style » Horoscop Urania 21 august- 27 august 2021. Previziuni astrale. Schimbare majoră pentru această zodie

Horoscop Urania 21 august- 27 august 2021. Previziuni astrale. Schimbare majoră pentru această zodie

Nechifor Ioana / 20.08.2021, 19:19
Horoscop Urania 21 august- 27 august 2021. Previziuni astrale. Schimbare majoră pentru această zodie

Horoscop Urania 21 august- 27 august 2021. Principalele previziuni astrale ale acestei perioade. Te invităm să descoperi în articolul următor care sunt caracteristicile esențiale ale intervalului cuprins între 21 august și 27 august 2021 și ce e bine de știut pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Urania 21 august- 27 august 2021. Previziuni astrale

Horoscop Urania 21 august- 27 august 2021. Ca de fiecare dată, Urania oferă previziuni astrale relevante pentru perioada ce urmeazăz. Date esențiale pentru fiecare semn zodiacal, sfaturi și idei prețioase pentru toate cele 12 zodii, aspecte astrele generale pentru această perioadă.

Important de menționat este faptul că pe 22 august are loc aspectul de Lună Plină în Vărsător, iar pe 23 august Soarele se va plasa în zodia Fecioarei până pe 22 septembrie 2021.

Cum se resimte contextul astral asupra zodiilor, puteți afla din materialul următor!

Horoscop Urania 21 august – 27 august, realizat pentru Libertatea, este redat în rândurile următoare! Descoperă mai jos ce îți rezervă astrele pentru această săptămână!

Horoscop Urania 21- 27 august 2021. Previziuni astrale
Horoscop Urania 21- 27 august 2021

Horoscop Urania Berbec

Posibile tensiuni pentru nativii Berbec la începutul acestui interval, care se pot isca de pe urma unor discuții cu o persoană apropiată.

Important de menționat este faptul că pe 22 august are loc aspectul de Lună Plină în Vărsător, iar acest context astral va oferi situații inedite, reacții intense celor implicați într-o relație de colaborare. Indicat ar fi ca Berbecii să își păstreze umorul, astfel încât lucrurile să nu degenereze și să nu se ajungă la un conflict care nu își are rostul.

Între 23 august și 22 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioarei, în casa sănătății, oferind ajutor într-un proces de recuperare sau chiar de depășire a unor etape șubrede de ordin fizic.
Sfârșitul intervalului îi găsește pe Berbeci cu motivații puternice pe plan afectiv.

Horoscop Urania Taur

Anumite evenimente care se petrec în sectorul profesional scot la iveală trăsături de caracter ale colegilor pe care Taurii nu le cunoșteau până acum. Motiv pentru care nativii s-ar putea confrunta cu tulburări interioare.

Cât timp Soarele se va afla în zodia Fecioarei, de pe 23 august până pe 22 septembrie, sunt vizate relațiile sentimentale. În sensul că nativii vor lua decizii conduși de logică, de măsură.

Spre sfârșitul intervalului, mulți nativi se pot confrunta cu stări de nervi sau plictiseală, care se pot ivi de pe urma unor vorbe aruncate de colegii de muncă, lucruri care nu le pică tocmai bine.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni pot primi la începutul acestui interval unele vești/idei pentru care ei încă nu sunt pregătiți sau principiile lor nu sunt în concordanță cu acestea.

Pe 23 august, Soarele intră în zodia Fecioarei, unde va rămâne până pe 23 septembrie, și se va plasa în sectorul casei și al treburilor gospodărești. Nativii vor simți nevoia de ordine din toate punctele de vedere, curățenie materială și morală.

Mare atenție trebuie să aibă Gemenii la intervalul 19 -20 august, când pot avea tot felul de discuții aprinse, ce pleacă de la chestiuni de principiu și se sfârșesc prin acuzații grave.

Horoscop Urania Rac

Contextul de Lună Plină în Vărsător se resimte și în cazul nativilor Rac. Sub influența acestui aspect astral, aceștia pot lua decizii pripite sau se pot lovi de tot felul de informații destabilizatoare.

Cât timp Soarele se va afla în zodia Fecioarei, de pe 23 august până pe 22 septembrie, unii dintre Raci pot simți nevoia să-și aprofundeze cunoștințele, de a susține examene, de a se dezvolta în sectorul profesional.

Între 24 și 27 august, atenția nativilor se va îndrepta spre regimul de muncă, manifestând intens nevoia de afirmare publică.

Horoscop Urania Leu

Nativii zodiei Leu se pot lovi de reacții și confruntări intense, în sectorul relațiilor parteneriale, în contexul Lunii Pline în Vărsător, pe care cel mai probabil nu le-au mai experimentat până acum.

Indicat ar fi ca nativii să evite întâlniri cu persoane între care lucrurile pot degenera ușor sau să evite subiecte care pot duce în acest stadiu.

Unii dintre Lei răbufnesc și ajung să spună lucruri pe care și înainte le gândeau dar pe care acum au ales să le rostească cu voce tare. Un adevăr important poate ieși la suprafață.

Pe 23 august, Soarele intră în zodia Fecioarei, unde va rămâne până pe 22 septembrie, și se va plasa în sectorul banilor câștigați prin efort propriu. În această perioadă, nativii pot găsi tot felul de soluții profesionale utile care să le genereze un câștig.

Între 24 și 27 august, pot avea loc concordanțe, condiții, care pot genera dezamăgiri în calea împliniri unor obiective.

Horoscop Urania Fecioară

Sub aspectul Lunii Pline în Vărsător, sănătatea poate fi pusă la încercare în cazul nativilor Fecioară. Aceștia se pot confrunta cu tulburări la nivelul sistemului osos și periferic.

Între 22 și 24 august, Fecioarele se vor concentra să rezolve o chestiune partenerială, în ideea de a asigura ordinea și a realiza un cadru corect de dialog și muncă.

Ei vor fi susținuți în acest sens și de intrarea Soarelui în Fecioară, care se va produce pe 23 august și unde va rămâne până pe 22 septembrie.

Între 24 și 27 august, șansă de câștig pentru nativii Fecioară.

Horoscop Urania Balanță

Ca notă generală, cei născuți în zodia Balanță au în această perioadă o stare de spirit plăcută, relaxantă.

Pe fondul intrării Soarelui în zodia Fecioară, de pe 23 august până pe 22 septembrie, în casa a XII-a a suferințelor și bolilor lungi. Se pune accent în special pe sistemul digestiv, pe organele aflate în zona abdomenului.

Între 24 și 27 august, impact favorabil asupra relațiilor parteneriale, unde interacțiunea se va realiza într-un cadru de onestitate și spirit de cooperare.

Horoscop Urania Scorpion

Sectorul relațiilor de familie poate fi ușor zdruncinat sub influența aspectului de Lună Plină în Vărsător. Pot ieși la iveală nereguli, nemulțumiri rostite până acum, reproșuri.

Pot avea loc evenimente al cărori impact tulbură liniștea familiei. Sau se pot produce schimbări radicale în viața Scorpionilor, la nivel profesional sau în statutul social.

Pe 23 august, Soarele intră în zodia Fecioarei, unde va rămâne până pe 22 septembrie, timp în care va oferi aspecte benefice relațiilor de prietenie. Altfel spus contextul astral acordă ajutor în ceea ce privește proba trecerii timpului a unor relații.

Între 24 și 27 august, situații mai puțin plăcute la muncă, momente care se pot lăsa cu nervi, oboseală și irascibilitate pentru Scorpioni.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii Săgetător pot avea parte de o descoperire importantă la începutul acestui interval. Aceștia vor avea ocazia să-și schimbe părerea despre o persoană sau despre o situație, pot trăi experiențe inedite prin participarea la activități publice importante.

În contextul de Lună Plină în Vărsător, de pe 22 august, Săgetătorii pot avea parte de deplasări neprevăzute sau pot să își schimbe direcția/viziunea profesională.

Pe fondul intrării Soarelui în zodia Fecioarei, de pe 23 august până pe 22 septembrie, în sectorul carierei, Săgetătorii se bucură de calm, răbdare și disciplină.

Între 24 și 27 august, nativii își îndreaptă atenția spre activități care se dovedesc benefice pentru eliberarea stresului.

Horoscop Urania Capricorn

Nativii Capricon găsesc cu greu explicații la unele evenimente care se petrec în viața lor. Pe multe dintre ele le cataloghează drept accident.

Între 27 și 29 august, accentul se pune pe planul creativității, iar cei care desfășoară activități într-un astfel de domeniu se pot bucura de perspective și viziuni mature, profunde și dezvoltate.

Capricornii care au funcții într-o astfel de zonă profesională resping orice ține de superficial. Seriozitatea și perseverența sunt criteriile pe care ei punctează în această perioadă.

Horoscop Urania Vărsător

Perioadă agitată pentru Vărsători, influențată și de aspectul de Lună Plină în Vărsător, care se va resimți mai mult la nivelul emoțiilor.

Între 22 și 24 august, posibil câștig pentru Vărsători, generat ca urmare a unui efort depus din muncă sau dintr-o activitate extraprofesională.

Pe 23 august, Soarele se va plasa în zodia Fecioarei până pe 22 septembrie. Vizată va fi zona ce ține de chestiuni materiale nerezolvate, ajutându-i pe nativi să aibă răbdare, calm, să adopte o evaluare realistică a situației.

Între 24 și 27 august, unele informații care vin în atenția Vărsătorilor îi pot deranja pe aceștia. Disconfortul se poate resimți și în contextul unei deplasări.

Horoscop Urania Pești

Tumult interior pentru Pești, accentuat și de contextul Lunii Pline în Vărsător care se produce pe 22 august. Nativii se pot simți încărcați, manifestând o suprasolicitare mare asupra sistemului nervos central și periferic.

Pe 23 august, Soarele intră în zodia Fecioarei, unde se va plasa în sectorul relațiilor parteneriale până pe 22 septembrie. În tot acest interval, Peștii sunt mai obiectivi în toate tipurile de relații, mai ales în cele care presupun apărarea unui interes personal.

Între 24 și 27 august, atenția Peștilor este îndreptată asupra sectorului financiar, aceștia având mari preocupări bănești.