Home » Life & Style » Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021. Zodia care trece prin mari schimbări

Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021. Zodia care trece prin mari schimbări

Nechifor Ioana / 22.01.2021, 19:12
Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021. Zodia care trece prin mari schimbări

Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021. Îți propunem să arunci o privire pe materialul de mai jos pentru a afla care sunt principalele previziuni astrale pentru această săptămână. Ce recomandări face Urania pentru acest interval, care sunt momentele pe care nativii zodiacului trebuie să le evite și care sunt punctele cheie ce îi pot ajuta, dar și alte multe lucruri esențiale în articolul care urmează. Vezi care sunt zodiile care trec prin mari schimbări!

Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021. Previziuni astrale

Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021, realizat pentru Libertatea, te va ajuta să descoperi care va fi contextul astral pentru acest interval.

Sunt nativi care vor trece prin schimbări majore, necesare pentru a atinge obiectivul dorit. În cazul altora, diplomația va lipsi cu desăvârșire și vor încerca cu orice preț să-și expună punctul de vedere.

Pentru alți nativi, o serie de oportunități se deschid. Sunt și cazuri în care se recomandă excesul de orice fel, pentru a nu înrăutăți situația medicală, așa cum este situația anumitor zodii.

Aflați care sunt principalele previziuni astrale, realizate de Urania, în materialul de mai jos!

Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021
Horoscop Urania 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Berbec

Pentru nativii Berbec, săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021 se anunță a fi una în care comunicarea se va desfășura sincer, într-un mod destul de lejer, și eficient.

Nativii Berbec se vor întâlni zilele acestea cu o persoană care îi va ajuta să pună unele lucruri la punct. Tot în acest interval este posibil să se ivească anumite deplasări pentru berbeci.

Horoscop Urania Taur

În intervalul 23 – 29 ianuarie 2021, pot trece prin momente cheie care au rolul să îi aducă cât mai aproape de ascensiunea socială și împlinirea profesională.
Este esențial ca pentru a atinge obiectivul dorit ei să treacă printr-o transformare radicală în ceea ce privește stilul de viață, perspectiva pe care o au, modul în care văd și gândesc lucrurile.

Nu este întotdeauna ușor să faci anumite schimbări, iar asta se poate resimți și în cazul nativilor din zodia Taur. Este posibil ca acest lucru să presupună și renunțări costisitoare pentru tauri.

Horoscop Urania Gemeni

Gemenii pot trăi zilele acestea o dorință total neobișnuită, care îi va pune la încercare și îi va determina să găsească soluții.

Ei vor reuși însă să facă față situațiilor complicate cu brio și să descopere idei care îi pot ajuta.

Horoscop Urania Rac

Situații neprevăzute se pot ivi pentru nativii Rac în această săptămână. În seara zilei de 28 ianuarie, când are loc Luna Plină în Leu, ei se pot confrunta cu un eveniment, ale cărui efecte se vor resimți asupra banilor câștigați prin muncă. Se poate resimți și asupra nevoii și speranței de a primi o susținere financiară din partea persoanelor apropiate și nu numai.

În orice caz, se anunță provocări pentru acești nativi.

Horoscop Urania Leu

Leii se pot confrunta în aceste zile cu o scădere a energiei fizice, ceea ce îi determină să facă câteva schimbări în stilul de viață. Deși, obișnuiesc să fie destul de agitați, ei simt nevoia săptămâna aceasta să se menajeze. Încearcă să se odihnească mai mult pentru a-și încărca astfel bateriile. Evită să dea curs activităților inutile și își regândesc stilul alimentar.

Luna Plină în semnul lor zodiacal, de pe 28 ianuarie, va deschide un nou circuit astral pentru ei, ceea ce le va permite să facă schimbări semnificative, în special pe segmentul relațiilor parteneriale.
Se anunță un context favorabil pentru nativii Leu, care să le deschidă tot felul de oportunități.

Horoscop Urania Fecioară

În săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021, nativii Fecioară, chiar și cei mai sănătoși, se pot confrunta cu diverse încercări în ceea ce privește sectorul sănătății. Este vorba de un marcaj esențial, care nu-i va lăsă indiferenți și le va cere să facă o serie de schimbări în viața lor.

Poate fi vorba de un risc sporitde alterare a stării lor fizice. În cazul unora se poate resimți totul la nivel de oboseală, însă pentru alții poate fi nevoie să elimine stresul și să evite excesul de orice fel pentru a se menaja.

Horoscop Urania Balanță

Premize importante pentru carieră în acest interval. Luna Plină în Leu, de pe 28 ianuarie, îi poate determina pe nativii Balanță să renunțe la diplomație și să-și impună punctul de vedere cu privire. Pot trăi un tumult sentimental. Se pot lovi de situații neprevăzute și de reacții neașteptate, greu de acceptat din partea celor dragi.

Horoscop Urania Scorpion

Luna Plină în Leu evidențiază un context ce poate ține de imagine sau autoritate. Unii nativi Scorpion pot ieși din anonimat, alții se pot impune prin experiența profesională, dar și prin valoare personală.

Sunt anunțate tensiuni în cadrul familiei.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii zodiei Săgetător, în săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021, se vor confrunta în mare parte cu lipsa de randament. Se pot lovi de situații tensionate, complicații la locul de muncă.

Nu sunt excluse nici conflictele cu colegii. Sunt zile în care pot manifesta disfuncționalități, în care pot fi ușor tensionați.

Horoscop Urania Capricorn

Nativii Capricon pot da dovadă de stări de spirit mai puțin plăcute. Comportamentul lor în această perioadă este unul radical. Atitudinea lor este rigidă, atunci când interacționează cu persoane
cu care s-ar putea afla într-un conflict de interese.

Este bine să acorde atenție asupra deciziilor pe care le iau și care vizează viața personală și profesională, decizie ale căror efecte îi pot marca mult timp de acum încolo.

Horoscop Urania Vărsător

Începutul săptămânii nu anunță provocări pentru Vărsători. Apariția unei situații medicale (alegie, problemă digestivă) îi poate determina pe acești negativi să se preocupe mai mult asupra alimentației lor.

Săptămâna s-ar putea încheia cu surprize și întorsături neașteptate pentru Vărsători, odată cu momentul de Lună Plină în Leu. Unii Vărsători s-ar putea confrunta cu conflicte, litigii, anchete.

Horoscop Urania Pești

Nativilor din zodia Pești le este recomandat să se odihnească cât mai mult în această perioadă. Să evite mediile și condițiile care le-ar putea pune în dificultate sănătatea.

Sectorul sănătății va sta sub semnul Lunii Pline în Leu, ceea ce înseamnă că pot fi influențate afecțiunile, bolile cronice. Motiv pentru care se recomandă să evită excesele de orice fel și riscuri care ar putea înrăutăți starea de sănătate.