Home » Life & Style » Horoscop Urania 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Principalele previziuni astrale. Oportunitate uriașă pentru această zodie

Horoscop Urania 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Principalele previziuni astrale. Oportunitate uriașă pentru această zodie

Cojocaru Cristian / 26.11.2021, 17:54
Horoscop Urania 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Principalele previziuni astrale. Oportunitate uriașă pentru această zodie

Horoscop Urania 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Află care sunt principalele previziuni astrale, realizate de către Urania, ce îți rezervă astrele în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2021 și la ce anume să te aștepți în acest interval.

Horoscop Urania 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Urania a realizat cele mai importante previziuni astrale pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2021, astfel că în funcție de semnul zodiacal sub care te afli, poți afla ce ți-au pregătit astrele. Descoperă care sunt influențele astrelor asupra zodiei tale cu ajutorul horoscopului realizat de Urania pentru Libertatea, redat mai jos.

Horoscop Urania Berbec

Echilibrul este reprezentativ pentru nativi în perioada 27 – 29 noiembrie, astfel că aceștia își vor putea tempera anumite ieșiri și își vor gestiona în mod favorabil energia.

În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie ar putea avea loc întâlniri cu parteneri mai vechi de afaceri, însă o înțelegere va fi departe de a fi atinsă.

Între 1 – 3 decembrie, se pot isca situații critice pentru Berbeci, punându-i în situații periculoase din punct de vedere legal, în ceea ce privește situația fianciară, astfel că aceștia trebuie să aștepte o rezolvare într-o perioadă mai armonioasă. După data de 3 decemrbie, sectorul studiilor, al progresului personal și al experienței va cunoaște o perioadă mai intensă.

Horoscop Urania Taur

Perioada 27 – 29 noiembrie vine cu echilibru și în cazul nativilor din Taur, astfel că răbdarea acestora este pusă la încercare. Mai departe în săptămână, perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, aceștia vor avea parte de stări irascibile, oboseală, supărare, efort fizic și stres, iar nativii vor trebui să răspundă într-un mod cât mai ușor pentru a nu fi afectați.

Pentru perioada 1 – 3 decembrie, relațiile de parteneriat vor evolua cu toate că anterior acestea au cauzat un conflict sau au avut la bază planuri ascunse ori strategii de risc. Începând cu data de 3 decembrie, avantajele se vor arăta pe plan financiar.

Horoscop Urania Gemeni

Începutul acestei săptămâni va fi cu activități obișnuite, însă pe planul relațiilor de familie, presiunea ar putea fi resimțită din cauza unui refuz de a coopera sau de a accepta o soluție. Între 29 noiembrie – 1 decembrie, inspirația și imaginația vor fi prezente astfel că nativii vor da dovadă de o bună capacitate de a comunica și a transmite emoțiile în mod corect.

Între 1 – 3 decembrie, intrigile și bârfele la locul de muncă și-ar putea produce efectele dacă nu sunt privite și gestionate ca atare. După data de 3 decembrie, relațiile de cuplu vor intra pe un nou făgaș, plin de pozitivitate și onestitate, astfel că disputele din trecut trebuie să fie rezolvate pentru ca noua etapă să se desfășoare în mod armonios.

Horoscop Urania Rac

Între 27 – 29 noiembrie, nativii vor da dovadă de un interes major pentru adevăr, în scopul de a lămuri anumite lucruri greu de acceptat de către ei. Între 29 noiembrie și 1 decembrie, nativii din Rac vor fi angajați în activități mult mai solicitante decât în mod normal, astfel că vor intenționa să facă lucrurile pe jumătate.

Între 1 – 3 decembrie, anumite tensiuni interioare care pornesc din dezamăgiri, tristețe sau dor i-ar putea pune pe gânduri pe nativii zodiei. Cei vinovați pentru aceste stări i-ar putea determina pe Raci să adopte o atitudine diferită ca cea de până acum față de ei. Din 3 decembrie, organismul nativilor va fi destul de solicitat, iar o atenție sporită va fi necesară în această situație.

Horoscop Urania Leu

Leii vor avea tendința către cheluieli majore în perioada 27 – 29 noiembrie, însă totodată vor încerca să își suplimenteze veniturile prin eforturi profesionale. Între 29 noiembrie și 1 decembrie, nativii vor pune pe un loc secund comunicarea și învățarea, astfel că se vor crea situații în care dialogul cu ei va fi unul dificil.

Între 1 – 3 decembrie, conflictele din trecut ar putea fi reluate, astfel că în continuare dialogul va avea de suferit din cauza repetării dorințelor, refuzurilor și abordarea unor atitudini similare. Din 3 decembrie, entuziasmul și implicarea își vor face apariția, astfel că unele relații vor putea aluneca de pe o latură de prietenie spre una de iubire.

horoscop urania
Afla care sunt principalele previziuni astrale pentru nativii zodiei Fecioara

Horoscop Urania Fecioară

Luna va fi prezentă în casa personalității, în perioada 27 – 29 noiembrie, astfel că Fecioarele vor manifesta logică și înțelegere în momentul în care vor fi puse în fața unor situații de exagerare.

Între 29 noiembrie și 1 decembrie, sectorul financiar nu va cunoaște nici riscuri dar nici îmbunătățiri, iar nativii vor dezvolta un interes mai proeminent în ceea ce privește evoluția la locul de muncă.

În perioada 1 – 3 decembrie, nativii vor da dovadă de reticență față de conflictele la care vor asista, adoptând o poziție neutră, astfel că Fecioarele vor constata că o intenție bună și-ar putea pierde valoarea în timp, făcând pași înapoi față de inițiativa anterioară.

Din data de 3 decembrie, o problemă administrativă ar putea apărea față de regimul unui imobil, astfel că nativii vor întâmpina probleme cu privire la tensiunea familială.

Horoscop Urania Balanță

Actualele tranzite nu vor afecta axa celor două case ale sănătății în perioada 27 – 29 noiembrie, Balanțele având parte de o stabilitate organică. Între 29 noiembrie și 1 decembrie, Luna va străbate zodia Balanței, astfel că acest lucru va veni cu beneficii în ceea ce privește armonia, echilibrul, dând dovadă de delicatețe și o fire prietenoasă.

Între 1 și 3 decembrie, Balanțele vor pune sub lupă orice lucru pentru a nu se lăsa păcălite sau a evalua greșit din cauza unor momente în care vor da dovadă de mai multă emotivitate. Recomandat este ca, în aceste zile, nativii să nu încheie acte sau să împrumute bani.

Din 3 decembrie, sectorul comunicării, al deplasărilor și al școlarizării este unul bogat datorită influențelor planetare în zodia Săgetătorului.

Horoscop Urania Scorpion

Relațiile de prietenie vor cunoaște o stabilitate în perioada 27 – 29 noiembrie, iar nativii vor încerca să consolideze o relație oficială dând dovadă de o atitudine plină de încredere din care nu va lipsi comunicarea. În perioada 29 noiembrie și 1 decembrie, axa caselor sănătății va fi una solicitană, iar Scorpionii se vor detașa de lucrurile care pot aduce stres asupra organismului.

Între 1 – 3 decembrie, Luna va începe tranzitul său în zodia Scorpionului, asfel că nativii vor fi puternic influențați în ceea ce reprezintă casa personalității, regăsindu-se în profunzime mentală, sufletească, intelectuală și spirituală. Din 3 decembrie, nativii vor simți nevoia de a onora anumite solicitări de natură juridică.

Horoscop Urania Săgetător

Activitățile profesionale solicitante îi vor determina pe nativii zodiei să dea dovadă de o foarte bună organizare în perioada 27 – 29 noiembrie. Între 29 noiembrie și 1 decembrie, relațiile cu cei apropiați vor cunoaște o perioadă de armonie, cu atât mai mult cu cât Săgetătorii vor încerca să își facă timp pentru câteva vizite.

Între 1 – 3 decembrie, axa celor două case ale sănătății se vor afla sub semnul lui Marte, astfel că organismul ar putea cunoaște o amplificare a unor afecțiuni. Nici pe plan relațional, lucrurile nu vor sta mai bine din cauza anumitor bârfe și șicane la locul de muncă.

Din 3 decembrie, Luna va tranzita casa personalității, iar energia și încrederea de sine vor primi un aport, însă orgoliul și combativitatea își vor face simțită prezența de asemenea.

Horoscop Urania Capricorn

Datorită lecturii  și pregătirii intense, în perioada 27 – 29 noiembrie, nativii vor avea o stare de spirit adecvată acestor acumulări de cunoștințe. Setea de informație va marca comunicarea în scopul de a-și completa actualul bagaj de cunoștințe. Între 29 noiembrie și 1 decembrie, Capricornii își vor face apariția în public, dând dovadă de interes și bune abilități.

Între 1 – 3 decembrie, relațiile de prietenie ar putea naște anumite dezamăgiri, lucru care i-ar putea determina pe nativi să aibă un comportament nejustificat, uneori abuziv.

Din 3 decembrie, planul interior se va contura cu noi dorințe, proiecte și motivații ascunse care sunt îndreptate către refacerea unei încurcături cu privire la restabilirea adevărului sau a imaginii.

Horoscop Urania Vărsător

Contextul astral va fi mai puțin expresiv în ceea ce privește sectorul material în perioada 27 – 29 noiembrie. Între 29 noiembrie și 1 decembrie, Vărsătorii vor simți nevoia de relaxare, astfel că vor evita să se angajeze în controverse cu prietenii sau cu cei cunoscuți, ajungând să izoleze factorii de stres construindu-și un propriu univers al relaxării.

Între 1 – 3 decembrie, evadarea de care aveau atâta nevoie se va disipa, astfel că Vărsătorii vor fi nevoiți să dea dovadă de concentrare în ceea ce privește profesia, cariera, răspunderea și asumarea.

Din 3 decembrie, sectorul relațiilor se va bucura de un mediu cald, lucru care va determina ca dialogurile să ia amploare.

Horoscop Urania Pești

În perioada 27 – 29 noiembrie, relațiile nativilor din Pești vor fi unele oneste și pragmatice. Între 29 noiembrie și 1 decembrie, contextul astral cu privire la situația bănească va fi mai puțin expresiv. Cu toate că nu va cunoaște o creștere semnificativă, poate fi vorba mai degrabă de un echilibru financiar.

Între 1 – 3 decembrie, nativii vor deschide ochii asupra unor probleme și întrebări care necesitau rezolvare de ceva vreme. Fiind angrenați în acest carusel de emoții, nativii zodiei vor fi împiedicați să aibă grijă de aspectele importante.

Din 3 decembrie, Peștii vor cunoaște o solicitare din punct de vedere profesional, însă acest lucru va veni la pachet cu un succes real.