Home » Life & Style » Horoscop » Astrologie, tarot și gândul zilei – 04 August 2021

Astrologie, tarot și gândul zilei – 04 August 2021

Astrolog D. Mădă / 04.08.2021, 09:11
Astrologie, tarot și gândul zilei – 04 August 2021

Astrologie, tarot și gândul zilei – 04 August 2021. Mesajul cărților de tarot pentru azi vine de la Regele de Bâte. Regele de Bâte în tarot simbolizează expresia sinelui, voință puternică și determinare, onestitate, pionierat și corectitudine, având ca și corespondent din astrologie Soarele în Leu. Soarele în astrologie simbolizează esența, baza a cine suntem – propriul sine (EU).

Astrologie, tarot și gândul zilei – 04 August 2021

Începând cu data de 22 Iulie 2021 Soarele a ajuns la el acasă, în Leu. Este un semn de foc-fix, fiind recunoscut că are cea mai mai mare capacitate de a stabiliza și valorifica orice lucru în care crede și vede potențial. Îl putem regăsi în poziții de conducere, organizare, răspundere personală; antreprenor, activități artistice, creative: actor, regizor, dirijor, scenarist, decorator, bijutier Etc.

Regele de Bâte ne spune că optimismul, entuziasmul și pasiunea sunt elemente prin care sufletul nostru poate muta munții din loc, în descoperirea scopului și succesului personal.

Să lucrăm la ceea ce este esențial și potrivit pentru noi necesită timp, însă prin răbdare și flexibilitate ne vom putea adapta mult mai ușor tuturor experiențelor care vin către noi, știind că ele sunt parte din propria călătorie și contribuie la dezvoltarea propriului sine.

Regele de bâte
Regele de bâte

Scoate la lumină planuri și idei îndrăznețe

Pentru a ne bucura și fructifica energia acestei zile, Regele de Bâte ne încurajează să scoatem de la naftalină cele mai îndrăznețe idei sau planuri/obiective, în special cele lăsate din vari considerente undeva într-un colț de suflet, la începutul lui 2021. Acum este momentul să facem să se întâmple din nou și să nu ne mulțumim cu mai puțin decât știm că este corect și benefic pentru noi, însă fără a le limita sau restricționa cale celorlalți.

Zone (posibil) vizate de Regele de Bâte: afaceri – noi sau extinderea celor vechi, accesarea unor cursuri de specializare și seminarii motivaționale, stabilirea de obiective personale.

În data de 08 August 2021 avem momentul de Lună Nouă în Leu (gradul 16) la 16:50 ora României – cei doi aștri (Soarele și Luna) se întâlnesc în semnul Leului.

Evenimentul de Lună Nouă dă tonul unor noi începuturi, prin care ne setăm noi intenții și dorințe la care vom lucra timp de 6 luni – moment când va avea loc luna plină (în același semn) având ca principiu materializarea lor (asta în funcție de efortul depus).

Luna Nouă de acum ne îndeamnă să pășim pe covorul rosu cu încredere și curaj. Dacă ne lipsesc anumite coordonate, acesta este un moment bun de a reflecta în pantofi cui am mers până acum și să facem un plan de acțiune diferit sau adaptat momentului dat. Prin urmare, azi poate fi un moment bun să ne concentram și să lucrăm energia acestei luni noi. Las mai jos câteva întrebări specifice evenimentului:

  • Ne-am trăit viața prin prin propria lentilă sau a fost prin filtrul celorlalți?
  • Suntem înconjurați de oameni care ne respectă și susțin în propria călătorie?
  • Facem ceea ce iubim cu adevărat sau doar supraviețuim?
Lună nouă în Leu
Lună nouă în Leu

Dedică mai mult timp pentru îngrijirea personală

Deasemea este important ca în rutina noastra zilnică să strecurăm și momente dedicate îngrijirii personale și pentru restabilirea echilibrului emoțional (încrederea în propriul sine). În completare ne poate ajuta și întocmirea unei liste cu tot ce iubim și apreciem acum la noi. Păstrați-o ca amintire pentru acele clipe când poate deznădejdea sau îndoiala în propria persona vă mai dă de lucru.

Voi reveni cu mai multe detalii despre Luna Nouă în Leu într-un articol dedicat.

Gândul zilei – “Atinge steaua de neatins și nu-i uita pe cei ce au crezut in tine! “~ Octavian Paler
Vibrația zilei 4 – perseverență, organizare, practicitate, afaceri, sănătate (de îmbunătățit sistemul imunitar)
4 din punct de vedere astral este guvernat de către planeta Marte, iar zodiile corespondente sunt Taur și Fecioară.

  • Element – Pământ
  • Culoare – Roșu
  • Piatră – Jasp, Agat