Home » Life & Style » Horoscop » Astrologie, tarot și gândul zilei – 30 Iulie 2021

Astrologie, tarot și gândul zilei – 30 Iulie 2021

Astrolog D. Mădă / 30.07.2021, 11:38
Astrologie, tarot și gândul zilei – 30 Iulie 2021

Relațiile noastre sunt templele în care noi creștem, învățam și descoperim/conștientizăm cine suntem. În unele călătorim lin spre apusuri cu bucurie, iar în altele suntem derutați și răscoliți, neștiind cum să conducem barca, încotro să o luăm.

Mesajul cărților de tarot pentru vineri, 30 iulie 2021

2 de Cupe simbolizează dragostea, armonia, echilibrul emoțional, motiv pentru care azi suntem invitați să medităm asupra următoarelor întrebări:
  • “Cum ne schimbă iubirea de fapt? “
  • “Cum suntem când iubim? “
  • “Cum arată relațiile noastre (de orice natură) atunci când ne exprimăm iubirea?”

Azi poate fi o zi minunată și constructivă dacă alegem să ne manifestăm aprecierea și recunoștința față de cei dragi. 2 de Cupe ne vorbește în primul rând despre uniune, iar azi se pot evidenția și acele relații sau parteneriate unde noțiunea de “împreună” este dezechilibrată.

Pentru a putea rezolva situația într-un mod sustenabil atunci e bine să medităm la următoarea idee: În ce măsură uniunea se proiectează în viața mea curentă? Ce anume se unifică/concretizează și unde mai e loc de lucru?

Carti de tarot. 2 de Cupe
Carti de tarot. 2 de Cupe
Pe plan personal lucrurile se pot așeza în funcție de ce ne propunem și cât de mult ne păstrăm inima și mintea deschise către noutate, schimbare benefică, experiențe noi de integrat în viața.
“Toate relațiile noastre reprezintă o oglindire a propriei noastre ființe. Noi atragem întotdeauna oameni care ne seamănă și care gândesc la fel ca noi în privința relațiilor, indiferent dacă este vorba de un șef la locul de muncă, de colegi, de angajați, de prieteni, de parteneri de viață sau de cuplu.”

Ziua de vineri, patronată de Venus

Din punct de vedere astral ziua de vineri este patronată de Venus. Până pe 16 August se află în semnul fecioarei – un semn de pământ-mutabil, motiv pentru care dragostea, plăcerile și dorințele noastre se pot manifesta dintr-o zonă a practicității, a concretului, dar și a sacrificiului (în slujba celuilalt).

Atenție la tendința de a supra-analiza trăirile și gândurile celorlalți. De azi i se alătură și Marte (acțiune, energie, vitalitate) amplificând energia fecioarei, iar un moment excelent al acestui tranzit poate fi reprezentat de schimbarea sau îmbunătățirea rutinei zilnice (sănătatea – emoțională și fizică, așa cum îi place fecioarei).

Astrologie, tarot și gândul zilei - 30 Iulie 2021
Astrologie, tarot și gândul zilei – 30 Iulie 2021

 

Prin această configurație putem (re)aduce în viața noastră și beneficiile terapiilor holistice. Ele pot contribui la refacerea relației – minte -trup -suflet. De exemplu practica spirituală prin “limbajul” meditației/yoga simbolizează “inteligența naturală care guvernează totul prin armonizare.”

Marte în Fecioară aș spune că este ca un binoclu până pe 15 Septembrie 2021, ne permite să vedem mai de aproape traseul transformator pe care-l avem de parcurs – a se citi munca pe care e necesar să o depunem pentru a genera schimbări și îmbunătățiri în viață.

Gândul zilei (afirmație)

“Dăruirea iubirii mă face să mă simt bine, căci ea reprezintă expresia bucuriei mele interioare. De aceea, mă iubesc pe mine însumi și mă îngrijesc de corpul meu. Îl hrănesc cu cele mai alese alimente și băuturi, iar corpul meu îmi răspunde cu aceeași iubire, printr-o sănătate și o vitalitate perfectă.”(L.H)

Vibrația zilei 3 – sinceritate, bucurie, socializare, expansiune/perfecționare (mai ales în zona de scris, presă, tv, comerț) curiozitate, împrăștiere, lipsă de direcție 3 din punct de vedere astral este guvernat de către planeta Jupiter, iar zodiile corespondente sunt Săgetător și Gemeni.

  • Element : Aer
  • Culoare : Bleu
  • Piatră : Safir, Turcoaz