Home » Life & Style » Horoscop » Când vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie. Acești nativi pun bazele succesului încă din copilărie

Când vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie. Acești nativi pun bazele succesului încă din copilărie

Alexandru Cazacu / 20.05.2022, 13:35
Când vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie. Acești nativi pun bazele succesului încă din copilărie

Prezent în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit care este vârsta cea mai norocoasă a fiecărei zodii. Conform celebrului numerolog, unii dintre nativii zodiacului pun bazele succesului încă din copilărie. Află în continuare când vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Când vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie

Fiecare perioadă a vieții vine cu noi oportunități. În timp ce munca este necesară pentru a-ți urmări visele, nu strica să ai și norocul de partea ta. Haideți să vedem care este vârsta cea mai norocoasă, în funcție de zodie. Potrivit lui Mihai Voropchievici unele semne zodiacale își îndeplinesc visurile mai devreme decât altele.

Berbec

Specialistul în numerologie spune că nativii din Berbec reușesc să cunoască succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Se pare că până la această vârstă, el a fost în căutări, însă acum are cele mai mari șanse de reușită și se va bucura de roadele muncii sale.

Taur

„Îi place să copilărească. Reușește cu greu să se mobilizeze să-și îndeplinească visurile. Vârsta la care va cunoaște apogeul succesului este cea de 39 de ani, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Gemeni

Dornici de cunoaștere, Gemenii copilăresc mult și sunt cei mai fericiți. Pentru acești nativi, succesul apare în jurul vârstei de 50 de ani, conform numerologului. La această este cumulul total, iar după toate aceste împliniri, ei se vor simți împliniți din toate punctele de vedere.

Rac

Acest nativ este dependent de familie, după cum spune specialistul. Pe plan financiar, Racul devine independent abia în jurul vârstei de 45 de ani. Până la această vârstă, el își crește copiii și are grijă ca aceștia să își termine studiile. Însă de la vârsta de 45, el ar trebui să se ocupe și de propria persoană, mai ales că există și posibilitatea să câștige sume consistente de bani.

Leu

În cazul Leului, tinerețea este etapa vieții reprezentative. Acesta va avea parte de succesul maxim pe la vârsta de 27 de ani, când va avea posibilitatea de a reuși în proiecte mărețe.

Când vei avea noroc în viață, în funcție de zodie
Când vei avea noroc în viață, în funcție de zodie

Fecioară

Nativii din Fecioară muncesc toată viața, iar apogeul vine abia pe la 55 de ani, conform spuselor lui Mihai Voropchievici. Se pare că până la această vârstă, Fecioarele nu au traversat perioade benefice, în schimb au avut parte de multe perioade cu multă muncă.

Balanță

Balanțele pun baza succesului încă din perioada copilăriei. Oportuniști, nativii acestei zodii găsesc foarte ușor modalități să se afirme. În ceea ce privește vârsta succesului, aceasta este la 20 de ani și le va aduce noroc și succes pe toate planurile, mai spune numerologul.

Scorpion

În cazul Scorpionilor, anii maturității sunt cei care îi definesc. În jurul vârstei de 40 de ani, toate eforturile lor vor fi încununate cu succes și abia atunci se vor simți cu adevărat împliniți din toate punctele de vedere.

Săgetător

Pentru nativul Săgetător, succesul apare în jurul vârstei de 30 de ani. Aceasta este vârsta când el se va simți cu adevărat lipsit de griji și se va învârti în cercuri înalte.

Capricorn

„Bătrânețea este perioada vieții în care toate eforturile și sacrificiile depuse de către Capricorn vor fi răsplătite. Persoane extrem de serioase și ambițioase, niciun efort nu este prea mare atunci când vine vorba de carieră. Succesul vine la 28 de ani. Atunci se simt împliniți”, spune numerologul.

Vărsător

Pe Vărsători, copilăria este perioada care îi reprezintă, fiind etapa în care acești nativi își „creionează” destinele prin deciziile pe care le iau. În cazul Vărsătorilor succesul vine pe la 38 – 39 de ani, când vor culege roadele.

Pești

În jurul vârstei de 20 de ani, Peștii iau cele mai importante decizii. Ei vor trebuie să muncească mult pentru a obține ce își doresc. Cu toate acestea, succesul vine pe la 35 de ani, când ei vor simți că totul merge ca pe roate și vor fi satisfăcuți.