Home » Life & Style » Horoscop » Care este secretul fericirii, în funcție de cifra destinului. Acest număr dezvăluie totul despre tine și perechea ta

Care este secretul fericirii, în funcție de cifra destinului. Acest număr dezvăluie totul despre tine și perechea ta

Violeta Badea / 11.05.2021, 11:42
Care este secretul fericirii, în funcție de cifra destinului. Acest număr dezvăluie totul despre tine și perechea ta

Care este secretul fericirii, în funcție de cifra destinului. Numerologia te ajută să te cunoști mai bine și să afli care este menirea ta. Data ta de naștere, ziua sau ora nu sunt simple întâmplări, iar cifra destinului poate dezvălui lucruri importante despre propria personalitate. De asemenea, analiza numerologică te poate ajuta să îmbunătățești anumite aspecte din viața ta. În acest material vei afla care este secretul fericirii, în funcție de cifra destinului.

Care este secretul fericirii, în funcție de cifra destinului

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, ce semnifică fiecare cifră de destin în parte, cum este pentru bărbați, dar și pentru femei. Menționăm că aceasta se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepţie numerele maestre – 11, 22, 33, 44).

De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 12.04.1976, calculul este 1+2+4+1+9+7+6=30, 3+0=3. Astfel, cifra destinului este 3. Aceasta ne poate identifica scopul vieții, talentele,limitările noastre, inclusiv ne poate ajuta în găsirea partenerului.  Mai jos vă vom prezenta cum sunt persoanele, în funcție de cifra destinului.

Secretul fericirii, in functie de cifra destinului
Secretul fericirii, in functie de cifra destinului
  • Cifra destinului 1

Persoanele care au acest destin știu să se facă remarcate, sunt extrem de sociabile și sunt dependente de iubire. Astfel, dacă partenera nu e pe aceeași frecvență, nu va sta prea mult pe gânduri și va căuta în altă parte. Sunt persoane cărora le place să domine și să-și exprime punctul de vedere.

  • Cifra destinului 2

Persoanele care au cifra de destin 2 stau foarte bine la capitolul organizare și au tendința de a ține cont de părerile celor din jur. Cu toate astea, sunt capabile să-și controleze partenerul și să dea dovadă de multă încăpățânare, atunci când nu este cazul.

  • Cifra destinului 3

Persoanele care au acest destin sunt ușor de manipulat, deoarece se îndrăgostesc foarte ușor. Sunt persoane sensibile, iubesc tot ceea ce este frumos și îți doresc o relație de lungă durată. Specialiștii le recomandă să analizeze mai bine comportamentul partenerului și să cântărească foarte bine deciziile importante pe care le iau.

  • Cifra destinului 4

Persoanele cu vibraţia 3 sunt firi raționale și pun mare preț pe fapte, nu pe vorbe. Au nevoie de dovezi pentru orice, altfel vor avea tendința de a fi suspicioase.

  • Cifra destinului 5

Persoanele care au cifra destinului 5 iubesc aventura, distracția, plimbările și de cele mai multe ori sunt nonconformiste pe orice plan. Partenerul trebuie să-i mulțumească din toate punctele de vedere, să nu fie plictisitor și să vină mereu cu idei noi. Cei care au această cifră a destinului sunt considerați a fi cei mai egoiști.

  • Cifra destinului 6

Persoanele cu cifra destinului 6 sunt extrem de pretențioase și pe măsură ce trece timpul devin din ce în ce mai greu de mulțumit. Acestea își doresc cu orice preț stabilitate financiară și adoră lucrurile materiale. De asemenea, acestora le place să dețină controlul în familie.

  • Cifra destinului 7

Cei care au cifra destinului 7 sunt persoane înțelepte, raționale și sunt pregătiți întotdeauna să ofere un sfat. Sunt acele persoane pe care te poți baza și te poți considera foarte norocos dacă le ai în preajmă.

  • Cifra destinului 8

Persoanele cu cifra destinului 8 pun mare preț pe familie, de aceea aleg să se căsătorească destul de devreme. Sunt persoane ambițioase, visătoare și au o dorință mare de a reuși pe toate planurile.

  • Cifra destinului 9

Cei care au cifra destinului 9 sunt dedicați în totalitate dragostei. Sunt persoane iubitoare, înțelegătoare, care nu pun pe primul loc propriul interes, ci se gândesc întotdeauna la binele celuilalt.