Home » Life & Style » Horoscop » Ce culori să porți, în funcție de ziua săptămânii. Acestea atrag norocul

Ce culori să porți, în funcție de ziua săptămânii. Acestea atrag norocul

Alexandru Cazacu / 03.12.2021, 16:28
Ce culori să porți, în funcție de ziua săptămânii. Acestea atrag norocul

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a oferit câteva sfaturi și recomandări despre culorile care atrag norocul și starea de bine. Află în rândurile de mai jos, ce culori trebuie să porți, în funcție de ziua săptămânii.

Ce culori să porți, în funcție de ziua săptămânii

Ți s-a întâmplat vreodată să ai impresia că nu reușești să atragi norocul de partea ta? Dacă nu știai deja acest lucru, se pare că există o conexiune între culorile ținutei noastre și mental, care sunt menite să aducă prosperitate și o stare de bine în viața noastră.

Cu siguranță, toți ne dorim să avem parte de toate aceste lucruri. Ei bine, se pare că putem face asta purtând anumite culori, în funcție de zi. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, despre culorile pe care trebuie să le purtăm, în funcție de ziua săptămânii. Haideți să vedem ce culori atrag banii și ne încarcă cu energie.

Luni

Potrivit lui Mihai Voropchievici, pentru a ne vindeca după un weekend agitat, culoarea potrivită pentru a fi purtată luni este verdele. Această culoare este de regenerare, fiind totodată o ”simbolistică” a beneficiului, a banilor care vin spre noi. De asemenea, dacă vrei să ne asortăm, lunea am putea purta o bijuterie care să fie în contrast cu verdele, cum ar fi un cristal alb.

Marți

Marți este ziua războinicului Marte, iar culoarea potrivită pentru această zi este roșu. De ce roșu? Ei bine, această culoare ne încarcă de energie, aducându-ne fericire, prosperitate și prospețime, iar noi vom putea trece mai bine peste această zi.

Miercuri

Se pare că pentru ziua de miercuri, culoarea perfectă este un derivat de la albastru, o nuanță mai închisă, spre violet chiar. Fiind ziua lui Mercur, miercuri este o zi a comunicării, iar violetul aduce fericire și bucurie. De asemenea, această culoare inspiră și respect, creând totodată o stare de benefică.

Ce culori să porți, în funcție de ziua săptămânii
Ce culori să porți, în funcție de ziua săptămânii. Ce spune Mihai Voropchievici despre culorile pe care le purtăm

Joi

Joia ar trebui să fim mai explozivi, fiind ziua lui Jupiter și una a norocului. Așadar, pentru această zi culoare potrivită ar fi albastrul, deoarece aceasta ne inspiră încredere, ne dă stabilitate, dar aduce și noroc în afaceri.

Vineri

Ce culoare trebuie să purtăm vinerea? Ei bine, potrivit numerologului, vineri fiind ziua zeiței Venus, am putea purta o culoare a dragostei. Mai exact, dacă alegem să ne îmbrăcăm în galben vom deveni mai simpatici și mai atractiv. De asemenea, galbenul ne dă putere mai mare de concentrare și stimulează memoria.

Ce culori să porți sâmbăta

Pentru sâmbătă, culoarea care trebuie purtată este indigo. Aceasta dă o stare de bine extraordinară, însă ne duce adesea și spre o stare de meditație. Totodată, se pare că indigoul gonește stările depresive.

Duminică

Iată că am ajuns și la ultima zi a săptămânii, iar culoarea perfectă pentru ținuta de duminică este portocaliul. Fiind o combinație între roșu și galben, portocaliul ne dă energie, afectivitate și ne transmite o stare de bine.