Home » Life & Style » Horoscop » Ce menire ai în viață, în funcție de zodie. Nativii care agită mereu spiritele

Ce menire ai în viață, în funcție de zodie. Nativii care agită mereu spiritele

Violeta Badea / 19.04.2021, 16:08
Ce menire ai în viață, în funcție de zodie. Nativii care agită mereu spiritele

Ce menire ai în viață, în funcție de zodie. Nativii care agită mereu spiritele. Te-ai întrebat vreodată care este scopul tău în viață? Ei bine, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici știu răspunsul la această întrebare. Cei doi specialiști sunt de părere că fiecare persoană se naște având caracteristicile unei zodii tocmai pentru că au o anumită menire în viață.

Ce menire ai în viață, în funcție de zodie

Auzim des sau ni se spune că nimic nu este întâmplător. Ei bine, de aceeași părere sunt și specialiștii Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Cei doi au spus în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată de postul de televiziune Antena 3, că fiecare persoană are o anumită menire în viață în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec

Nativii din zodia Berbec au menirea de a-i ajuta pe ceilalți să devină competitivi și de a le arăta ce înseamnă curajul. Sunt mereu cu un pas în fața tuturor și se implică în foarte multe proiecte, ba chiar și din domenii diferite. Dezavantajul este acela că fac totul în grabă și nu se gândesc la consecințe, iar acest lucru s-ar putea să-i coste la un moment dat.

Taur

Misiunea Taurilor este aceea de a-i învăța pe ceilalți puterea și valoarea sacrificiului. Acești nativi sunt capabili să riște tot pentru ceea ce iubesc, construiesc totul de la zero și își doresc să aducă stabilitatea în relații. Visul lor este acela de a avea cât mai mult, de a duce o viață lipsită de griji și plină de iubire.

Gemeni

Gemenii sunt cele mai deschise si sociabile persoane. Aceste zodii au rolul de a strânge oamenii împreună și de a crea legături de lungă durată. Gemenii analizează, socializează și adună cât mai multe informații despre orice și oricine. Aceste zodii ne învață să fim curioși și să învățăm în permanență.

Rac

Racii sunt foarte sensibili, iar acest lucru îi face să treacă totul prin filtrul emoțiilor. Sunt persoane sincere și gata să te ajute oricând. Se supără foarte greu, nu țin ură și nu mint. Sunt prieteni adevărați pe care te poți baza oricând.

Leu

Leii sunt adevărați lideri, sunt persoane pe care te poți baza și de la care ai ce învăța. Scopul lor în viață este acela de a le arăta și altora cum să fii curajos, să ai încredere în forțele proprii și să nu îți pese de părerile celorlalți.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit despre menirea zodiilor
Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit despre menirea zodiilor

Fecioară

Cei născuți sub zodia Fecioarei sunt persoane pudice, discrete și pot trece ușor neobservate dacă își doresc acest lucru. Însă, dacă te vor lăsa să le descoperi, analizează-le cât mai mult. Aceste persoane au menirea de a te învăța să te gândești de două ori mai mult înainte de a lua o decizie. Graba te poate costa, iar fecioarele știu cel mai bine asta.

Balanță

Nativii acestei zodii iubesc echilibrul și dreptatea. Vor să afle întotdeauna adevărul înainte de a alege o tabără. Menirea lor în viață este aceea de a căuta dreptatea și de a lupta pentru ceea ce este corect. Visează la o lume mai bună și îi încurajează pe ceilalți șă-și depășească limitele.

Scorpion

Scorpionii pun pasiune în ceea ce fac și au o ambiție de fier. Sunt firi dedicate și depun mult efort pentru a-și atinge toate obiectivele. Aceste persoane au capacitatea de a-i ajuta pe alții să-și exprime emoțiile și de a lupta pentru ceea ce își doresc.

Săgetător

Săgetătorul este pasionat de călătorii, distracții și noi experiențe. Acești nativi iubesc să facă noi descoperiri și sunt foarte optimiști. Menirea lor este aceea de ai convinge și pe alții să se bucure de tot ce este frumos, de natură, de locuri noi și să aibă mereu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Capricornii sunt buni antreprenori, oferă susținere și stabilitate apropiaților. Sunt un adevărat exemplu de urmat pentru cunoscuții lor. Scopul lor în viață acela de a-i învăța pe ceilalți ce este mai important și de-ai sfătui atunci când trebuie să facă o alegere importantă.

Vărsător

Acesti nativi au mania de a se contrazice și vor în permanență să schimbe mentalitatea oamenilor.  Dau sfaturi, vin cu idei și sunt convinși că dețin soluția la orice. Vărsătorii nu regretă nimic și nu se uită în urmă. Misiunea acestora este de a-i ajuta pe ceilalți să fie pregătiți emoțional pentru a face față neprevăzutului.

Pești

Peștii sunt persoane emotive, iubesc arta și sunt visători. Scopul lor în viață este acela de a gândi cu sufletul și de a se ancora acolo unde e nevoie. Ceilalți învață de la ei să-și urmeze visul și să facă exact ceea ce își doresc.