Home » Life & Style » Horoscop » Ce semn acvatic ești, în funcție de data nașterii. Horoscop special pentru nativi cu denumiri din zona mării

Ce semn acvatic ești, în funcție de data nașterii. Horoscop special pentru nativi cu denumiri din zona mării

Alexandru Cazacu / 27.07.2021, 10:13
Ce semn acvatic ești, în funcție de data nașterii. Horoscop special pentru nativi cu denumiri din zona mării

În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezentat un altfel de horoscop, cu denumiri din zona mării, adică horoscopul maritim. Află în următoarele rânduri ce semn acvatic ești, în funcție de data nașterii.

Ce semn acvatic ești, în funcție de data nașterii

În continuarea acestui articol îți vom prezenta horoscopul maritim, unul cu totul și cu totul special, care vine cu denumiri din zona mării. Hai să vedem ce semn ești în funcție de data la care te-ai născut.

Cârma (21 martie – 20 aprilie)

Cei născuți în această perioadă sunt sub incidența cârmei. Așadar, acești nativi conduc, au vitalitate, o capacitate extraordinară de concentrare, de cunoaștere, dar și de explorare. Se pare că marea i-a înzestrat cu multă energie fizică și spirituală. Totodată, sunt niște persoane vesele și deschizătoare de drumuri. Ba mai mult de atât, ei au și o statură impozantă și nu trec neobservați, a spus specialistul la Antena 3.

Far (21 aprilie – 21 mai)

Se pare că acești nativi dau dovadă de stabilitate și siguranță. Ei inspiră încredere și securitate persoanelor din jurul lor, iar întotdeauna rădăcinile acestora sunt foarte importante, fiind bine ancorați în actualitate. De asemenea, cei născuți sub acest semn au sufletul lor nobil și iubesc dreptatea. Ei sunt pragmatici, practici, fermecători, rafinați și sufletiști. Pe de altă parte, nu iubesc schimbările și adesea lecțiile vieții sunt despre a învăța să fie flexibili.

Ce semn acvatic ești, în funcție de data la care te-ai născut
Ce semn acvatic ești, în funcție de data la care te-ai născut

Val (22 mai – 21 iunie)

Aceștia sunt flexibili, deschiși și se adaptează foarte repede schimbărilor. De asemenea, acești nativi iubesc noutățile, descoperirile, dar și experiențele inedite. Se pare că aceste persoane au capacități deosebite de adaptare și de regenerare, simțindu-se foarte bine în mijlocul oamenilor. Ba chiar mai mult de atât, ei absorb informațiile foarte ușor și le prelucrează sau le dau mai departe.

Scoica (22 iunie – 22 iulie)

Marea este casa sufletului nativilor sub Scoică. Dorul sufletului lor e legat de familie și de cei dragi, iar lor cea mare este să aibă casa undeva în preajma unei ape. Totodată, aceștia au un suflet mare, sunt talentați, dar au și o latură emoțională foarte bine dezvoltată. Pe parcursul vieții, acești nativi au de lucrat cu propriile sensibilități și propria vulnerabilitate.

Ancora (23 iulie – 22 august)

Ei bine, aceștia pot fi lideri în toată puterea cuvântului, iar statornicia este o virtute la ei. Deși cred în propriul sistem de valori, ei au tendința de a fi fixiști. În ceea ce privește viața personală, iubirea, în diferitele sale forme este viața pentru acești nativi.

Stea de mare (23 august – 21 septembrie)

Acești nativi își doresc mereu ordine și disciplină, trăind responsabil micile plăceri ale vieții. De asemenea, ei au drag de frumos și estetic și o înclinație către tandrețe, iubire, o căldură aparte a simțământului de dragoste pe care îl oferă. Marea le oferă nativilor sub acest semn o înclinație spre cunoaștere profundă a sinelui, dar și celor din jurul lor.

Corabia (22 septembrie – 22 octombrie)

Ei bine, Corabia își caută propriul echilibru indiferent de cât de mari sunt valurile din jurul său sau cât de puternic este vântul potrivnic. Marea le accentuează acestor nativi trăsăturile pozitive precum bunătatea, capacitatea de empatie și de a-i înțelege pe ceilalți. De asemenea, ei adoră să fie înconjurați de lucruri frumoase și valoroase, să seducă și să fie seduși.

Meduza (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cei născuți sub acest semn au ceva din natura profundă și tainică a mării. Ei sunt enigmatici și misterioși și nu își dezvăluie în totalitate gândurile. Pe de altă parte, acești nativi sunt blânzi, îngăduitori și înțelegători cu cei din jurul lor. Cu toate acestea, au în același timp o tărie interioară fantastică care se activează în situații de criză, scoțând la iveală caractere cu adevărat puternice.

Busola (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dacă ești născut sub acest semn al mării ești o persoană cu un spirit liber, independentă, jovială, cu un suflet mare care dorește să își întindă aripile și să crească cât mai mult în timp și spațiu, în univers. Îți dorești să înveți, să acumulezi cunoștințe, să le aprofundezi, să le dai mai departe și altora, să explorezi lumea aceasta mare și să vezi, simți, cunoști tot ce are ea mai bun de oferit.

Albastrul mării (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din acest semn zodiacal au o personalitate foarte complexă și completă, cu baze solide și nuanțe diverse care ies la suprafață în funcție de ceea ce se întâmplă în exteriorul lor. Ba chiar mai mult de atât, au și o parte din forța brută a marii. Nativul este bine ancorat înțelept, puternic și matur, fiind totodată capabil de eforturi extraordinare pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Pescărușul (20 ianuarie – 18 februarie)

Aceste persoanele împrumută parcă ceva ceva din caracteristicile pescărușului. Adică iubesc libertatea și să își înalte aripile către înaltul cerului. Sunt fascinați de tot ce este nou, ceea ce este posibil, ceea ce se poate întâmpla. De asemenea, au un spirit de rebeliune, iar sufletul lor nu se lasă subjugat sau controlat de ideile altor persoane.

Briza mării (19 februarie – 20 martie)

Aceștia au un talent nativ de a atrage bucuriile și lucrurile de care au nevoie pentru a deveni mai buni. Totodată, ei sunt generoși, deschiși, au simțul umorului, dar sunt și foarte modești, serioși și asumați. Ei iubesc oamenii în general și oferă din abundența lor și celorlalți. Așadar, sunt îndrăgiți de cei din jurul lor, mai ales, pentru filozofia lor de viață și firea calmă și caldă, dar tranșantă și sinceră în același timp.