Home » Life & Style » Horoscop » Ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie

Ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie

Manolică Anca / 11.03.2021, 11:31
Ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au purtat tot felul de talismane și medalioane pentru a avea noroc în viață. Se spune că acestea au ăn ele o anumită magie, care îți influențează stările. Trifoiul cu patru foi, potcoava, ochiul albastru sunt doar câteva dintre acestea care au rămas la fel de puternice până în zilele noastre. Află ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie.

Ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie

Sigur că sunt multe obiecte și simboluri care ne poartă noroc, însă fiecare zodie este predispusă la unele dintre ele. Alături de acestea, suntem ca un magnet în acțiune pentru ca energiile bune să nu ne ocolească. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, ce talismane ne poartă noroc, în funcție de zodia pe care o avem. De asemenea, el a ținut să sublinieze că acestea nu trebuie purtate ostentativ, la vedere, pentru că sunt la fel de benefice și când sunt purtate cu discreție, ținute mai ascuns.

„Nu lăsați talismanul dvs. prețios să vină o persoană străină și să pună mâna pe el. Eu vin cu amprenta mea energetică și îl ating. Nu este nici etic. Curățați-vă talismanele dacă nu le-ați purtat o perioadă de timp, reactivați-le”, mai spune numerologul.

Numerologul Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici

Iată, în continuare, ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie, cel mai potrivit să îl ai asupra ta sau în casă.

Din toate cele 12 zodii, se știe faptul că Berbecul este cel mai harnic și energetic. Nu se vor lăsa până nu îți vor atinge obiectivul propus. De aceea, cheia este perfectă pentru ei. Cu aceasta au deschis toate ușile reușitelor, ba chiar mai mult, oamenii îi vor căuta pentru sfaturi și coordonare atunci când se află în impas. Așadar, ia o cheie care îți place ca formă și semnificație și fă-o talismanul tău protector. Însă, la fel de bine poți să porți și o piatră semiprețioasă, un jasp roșu spre exemplu, care va veni să te tempereze.

Un Taur este de obicei mult prea rațional pentru a crede în puterea talismanelor și a norocului. Cu toate acestea, numărul 7 funcționeaza cel mai bine pentru el. Astfel, orice obiect ce are pe el numarul 7 devine talisman norocos pentru Taur. De asemenea, îi face bine și o amuletă cu 3 bănuți.

Gemeni: Zarurile mari au fost considerate dintotdeauna norocoase. Iar acestea sunt talismanul norocos perfect pentru nativii din zodia Gemeni. „Dar, la fel de bine, există în magazinele de bijuterii o bufniță. Bufnița este simbolul inteligenței, a deșteptăciunii. Mai e și mărul”, spune Mihai Voropchievici.

Racul este în mod natural foarte afectuos și grijuliu, așa că talismanul său este ceva pe care să îl iubească. Multe culturi consideră gărgărițele norocoase, așadar, poartă o gărgăriță, o stea de mare mereu cu tine.

Fiecare semn zodiacal are propria sa piatră prețioasă, însă se pare că pentru Leu toate pietrele prețioase sunt norocoase. Alege un pandantiv cu soare, cristale colorate, pentru că Leul este vibrant, superb, iubit și elegant. Adoră lumina reflectoarelor asupra lui, iar o bijuterie strălucitoare îi dă și mai multă încrede în sine pentru a acapara toată atenția.

Pentru că Fecioara se deoache și singură, talismanul „ochiul protector” este cel mai potrivit. Pe lângă faptul că aduce noroc, acesta oferă protecție și siguranță împotriva vibrațiilor negative din jur. Pune-l la intrarea în casă, în mașină,  ca medalion, ca breloc, în portofel sau oriunde simți tu.

Ochiul protector este talismanul perfect pentru Fecioare
Ochiul protector este talismanul perfect pentru Fecioare

O Balanță este un excelent mediator și este foarte cunoscută pentru diplomație și imparțialitate. De aceea, un triunghi cu un cerc sau o balanță sunt perfecte pentru a atrage stări pozitive. Și pentru că este zodie de aer, poate să mai poate ca talisman și o pasăre colibri, o rândunică sau un fluture.

Un Scorpion va prefera întotdeauna să arate lumii talismanele sale. Așadar, acesta poate să poarte un șarpte, o portcoavă făcută din fier piatră care se numește malachit.

Pentru un Săgetător, ancora este extrem de benefică, atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, atunci când vor stabilitate, căsătorie, familie. Dacă este zburdalnic, năzdrăvan, să poarte un arc, o săgeată sau pietre sidefate.

Vărsătorul este mereu dornic de aventuri și mereu expuși la pericole. De aceea, greierul este talimanul perfect pentru acest nativ. Atunci când greierele tace, este un semn de avertizare pentru oameni ca se apropie un pericol, iar acest lucru îl ajută foarte mult pe Vărsător să se ferească de pericole.

Peștele este un visător natural pur sânge. Așadar, nimic nu este mai norocos pentru el decât un obiect prinzător de vise. Acesta previne și preîntâmpină visele rele și permite purtătorului să viseze frumos pentru a se odihni cum trebuie. Poate pune acest obiect la pat sau îl atașa ca un medalion pe lănțisor.