Home » Life & Style » Horoscop » Ce zână ești, în funcție de zodie. Horoscop special de Sânziene

Ce zână ești, în funcție de zodie. Horoscop special de Sânziene

Violeta Badea / 24.06.2021, 10:34
Ce zână ești, în funcție de zodie. Horoscop special de Sânziene

Fiecărei zodii îi corespunde o zână. Driada, nimfele sau sirenele, oricare din ele poate fi cea care te reprezintă pe tine și îți scoate în evidență principala armă de seducție. Pe vremuri, oamenii credeau că aceste ființe au puteri magice și vindecătoare. Iată ce ești, în funcție de zodie. Horoscop special de Sânziene!

Ce zână ești, în funcție de zodie

Pe data de 24 iunie este sărbătoarea Sânzienelor sau a ielelor, așa cum sunt cunoscute în popor. În alte regiuni din România i se spune Drăgaica. Sânzienele sunt zâne bune care umblă noaptea și dau puteri oamenilor, animalelor și plantelor în comparație cu cele rele, cunoscute sub denumirea de iele. În multe zone din țara noastră, oamenii obișnuiesc să aprindă focuri pe dealuri, iar în câteva sate se umblă cu făclii aprinse în mână și se înconjoară gospodăriile.

Băieții obișnuiesc să meargă dimineața prin sate și să arunce mici coroane de sânziene fetelor nemăritate. Tradiția spune că în noaptea de Sânziene se deschid porțile cerului și lumea de dincolo vine în contact cu lumea pământeană. Foarte multe persoane respectă cu strictețe toate aceste tradiții, iar astrologii spun cu ce zâne sunt asociate semnele astrale.

Ce zana esti in functie de zodie
Ce zana esti in functie de zodie

Berbec – Sirenă de munte

Berbecii sunt firi puternice, dominante și capabile să depășească orice obstacol din viață. Acești nativi iubesc aventura și se pot face remarcați cu ușurință datorită glasului lor special. Berbecii au întotdeauna ceva de spus și nu se feresc să-și spună punctul de vedere.

Taur – Zâna macilor

Taurul este o ființă pasională, romantică și iubește foarte mult plimbările în aer liber. Acest nativ este recunoscut pentru ambiția sași pentru puterea de convingere.

Gemeni – Zâna primăverii

Nativii din zodia Gemeni sunt pregătiți să dea o mână de ajutor întotdeauna și nu se dau înlături de la nimic. Aceste persoane sunt alături de cei dragi și știu cum să aline suferința cuiva.

Rac – Sirenă de ocean

Racii sunt ființe curioase, adoră să descopere lucruri noi și să cunoască tot felul de persoane. Firi sensibile și sufletiste, acești nativi îți pot deveni prieteni pentru toată viața.

Leu – Driada

Leii sunt puternici, aroganți și iubesc să fie în centrul atenției. În schimb, nativii sunt cunoscuți pentru firea lor pasională și aventuroasă. Driadele sunt nimfe ale copacilor în mitologia greacă.

Fecioară – Nimfă de apă

Nativii acestei zodii sunt foarte atenți la orice detaliu și au tendința de a analiza orice. Nimfele sunt genii ale naturii, pe care cei vechi și le închipuiau ca pe niște fecioare tinere și frumoase.

Balanță – Nimfă de munte

Balanțele sunt pline de energie și iubesc tot ceea ce e frumos. De asemenea, această zodie este orgolioasă și pune mare preț pe adevăr. Acest nativ este asociat cu o nimfă ce locuia în munți și văi. Oreadele erau asociate cu Artemis, o zeiță care prefera munții ca loc al vânătorii.

Scorpion – Zâna ierburilor vindecătoare

Nativii scorpion sunt persoane pline de voie bună, emană o energie pozitivă și sunt pline de viață. Aceste zodii au capacitatea de a-i proteja pe alții și de a le alina suferința celor din jur.

Săgetător – Nimfă de foc

Nativii săgetători sunt extrem de ambițioși și fac orice atunci când își doresc ceva cu adevărat. Săgetătorii sut pregătiți să treacă și prin foc, deoarece sunt obișnuiți cu experiențele dure.

Capricorn – Zâna răsăritului de soare

Capricornii sunt persoane care vor să strălucească, să impresioneze și să primească aprecieri din partea celor din jur. Îți place să meditezi, să te descoperi și să te bucuri de momente de relaxare.

Vărsător – Zâna apusului de soare

Văsătorii sunt persoane care urăsc responsabilitățile, sunt neasumate și au un spirit liber. Nativii acestei zodii adoră să facă cât mai multe cuceriri, dar nu se implică în nicio relație serioasă.

Pești – Naiadă

Peștii sunt ființe duale. Acești nativi sunt comparați cu nimfele de ocean, numite și oceanoide. Aceste persoane aduc lumină și claritate în viața celor din jur.