Home » Life & Style » Horoscop » Cei mai afemeiați bărbați în funcție de zodie – Pur și simplu nu au leac

Cei mai afemeiați bărbați în funcție de zodie – Pur și simplu nu au leac

Pană Emanuela / 14.02.2021, 19:19

Se spune că bărbatul este vânător de meserie, astfel că nu e de mirare că va recurge la șarm și la toate tehnicile pe care le știe pentru a o cuceri pe femeia care le-a picat cu tronc. Însă, problema apare atunci când acesta se uită după alte femei decât după partenera sa de viață. Te-ai întrebat vreodată cât de dispus e iubitul tău spre infidelitate, în funcție de zodie? Deși acest lucru ține de personalitatea fiecărui bărbat, se pare că astrele au și ele un cuvânt de spus despre cei pe care îi numim, simplu, afemeiați.

Cei mai afemeiați bărbați în funcție de zodie

Astrologii sunt de părere că latura de cuceritor a bărbatului este foarte mult influențată și de semnul zodiacal în care s-a născut. Așadar, mergând pe premisa că „mai bine previi decât să vindeci“, ne-am gândit să-ți aducem la cunoștință care sunt cei mai afemeiați bărbați din zodiac. Ei nu iubesc prea mult femeia, ci iubesc prea multe femei.

Dacă vrei să știi cât de fidel este partenerul tău sau cel cu care îți dorești să începi o relați, în funcție de zodie, horoscopul dragostei îți face o descriere a celor mai infideli bărbați. În cazul în care iubitul tău nu s-a născut sub unul dintre semnele zodiacale din lista de mai jos, atunci, teoretic, ești mai puțin lipsită de griji.

Locul 5: Leu

Probabil te așteptai ca șarmantul Leu să ocupe prima sau cel mult a doua poziție în topul celor mai afemeiați bărbați din horoscop, însă, în realitate, lucrurile stau puțin diferit. Chiar dacă nu se poate spune despre ei că sunt cei mai fideli, Leii rămân, totuși, într-o relație și nu dau cu ușurință o relați sigură pe o aventură. Cu toate că le place mult să flirteze, acești nativi se mulțumesc, de regulă, cu atât.

Locul 4: Taur

Chiar dacă de cele mai multe ori caută o relație stabilă, Taurii sunt și ei afemeiați. Își doresc să primească afecțiune și să se bucure de încrederea partenerei, însă, acești nativi au mereu în gând cum să cucerească o altă femeie. Așadar, dacă îți dorești o relație de durată cu bărbatul Taur, va trebui să îl mulțumești pe toate planurile, altfel să nu te mire dacă îl vezi de mână cu alta.

Citește și: Zodii cu ghinion în dragoste în 2021 – nativi care vor avea probleme sentimentale

De ei ai face bine să te ferești

Top 5 zodii de bărbați afemeiați
Top 5 zodii de bărbați afemeiați

Locul 3: Scorpion

Scorpionului îi place mai mult să cucerească decât să se implice într-o aventură, astfel că acest semn zodiacal se va simți în elementul lui la o petrecere unde poate seduce cât mai multe femei. Însă, la final, nu o va duce pe niciuna dintre ele acasă. Cel mult, va petrece o noapte cu ea la hotel. Scorpionii sunt recunoscuți pentru plăcerea lor de a cuceri și a abandona. Chiar și așa, acești nativi pot fi considerați lejer niște fustangii.

Locul 2: Rac

Racul este, probabil, cea mai mare surpriză a horoscopului de astăzi. Cu toate că are mai degraba un aer de timiditate, acest nativ nu este nici pe departe ceea ce pare. De cele mai multe ori, el alege să pozeze într-o persoană retrasă, sensibilă și cuminte, dar asta pentru a putea să cucerească un număr cât mai mare de femei. Cu toate că optează de cele mai multe ori pentru o relație de durată, Racii înșeală foarte mult. În plus, știu să se ascundă foarte bine, așa că îți va fi greu să îi prinzi.

Locul 1: Vărsător

Despre Vărsători se spune că își schimbă partenerele de distracție mai ceva decât se schimbă pâinea de pe rafurile magazinelor. Acesta este și motivul pentru care ei nu prea reușesc să își construiască o relație stabilă. Le plac aventurile și relații de scurtă durată, care nu presupun prea mari responsabilități. Așadar, dacă ai pus ochii pe un Vărsător sau dacă iubitul tău este născut sub acest semn zodiacal, îți spunem un singur lucru: ai grijă!