Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 1-7 august 2022. Conjuncție istorică în zodia Taur. Cum sunt influențați nativii zodiacului

Horoscop 1-7 august 2022. Conjuncție istorică în zodia Taur. Cum sunt influențați nativii zodiacului

Alexandru Cazacu / 01.08.2022, 16:45
Horoscop 1-7 august 2022. Conjuncție istorică în zodia Taur. Cum sunt influențați nativii zodiacului

Horoscop 1-7 august 2022. Săptămâna acesta se formează o triplă conjuncție în zodia Taur, iar acest aspect nu va influența doar săptămâna aceasta, ci tot anul curent, potrivit astrologilor. Conjuncția istorică în Taur se formează între Uranus, Marte și Nodul Nord. Specialiștii în astrologie susțin că marile schimbări vor fi resimțite în special de nativii anumitor zodii. Acestea fiind spuse haideți să vedem care sunt principalele previziuni astrale pentru această săptămână.

Horoscop 1-7 august 2022. Cum sunt influențați nativii zodiacului

Potrivit astrologului Mădălina Manole, tripla conjuncție vine cu acțiuni imprevizibile, reacții bruște și evenimente care ne pot scoate din zona de confort, însă acestea au rolul de a ne „pune pe sensul vieții”. Tot în această săptămână mai are loc un eveniment important.

Mai exact, este vorba despre intrarea lui Mercur în zodia Fecioară, din data de 4 august. Acest aspect ne stimulează să fim mai calculați și mai atenți la detalii. De asemenea, putem fi mai critici, iar astfel ne putem pierde în lucruri mărunte. Haideți să vedem ce spune horoscopul pentru săptămâna 1-7 august despre toți nativii zodiacului.

Berbec

Conjuncția se petrece în sectorul financiar al acestei zodii și vine cu un eveniment important cu privire la bani. Ar putea fi vorba despre un câștig, dar și de o pierdere. Planeta Mercur intră în sectorul muncii, dar și în cel al sănătății, așa că Berbecilor le este recomandat să devină mai eficienți în desfășurarea activităților și să facă unele ajustări în program, pentru a putea avea timp să se ocupe și de sănătatea lor.

Horoscop 1-7 august 2022 – Taur

„Tu ești gazda acestei conjuncții istorice, prin urmare te poți aștepta la evenimente de destin, evenimente de natură karmică care să-ți dea viața peste cap. Fără îndoială în viața nativilor care sunt născuți în a doua jumătate a zodiei pot să apară schimbări radicale. Poate fi vorba atât de o căsătorie, cât și de un divorț, poate fi vorba de o funcție importantă sau chiar de o profesie nouă.

Nu este exclus, dacă ești singur, chiar să te îndrăgostești săptămâna aceasta de o persoană nonconformistă, care nu face parte din tiparele tale. Acest aspect este susținut și de Mercur care îți tranzitează viața sectorul iubirii din 4 august. Acesta te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită dar și cu copiii și să pui pe roate un proiect creativ la care visezi de ceva vreme”, spune astrologul Mădălina Manole, potrivit Ego.ro.

Gemeni

Tripla conjuncție ar putea să vină cu o serie de evenimente care, deși sunt subtile, ar putea să schimbe unele principii și convingeri de viață ale Gemenilor. Acești nativi nu trebuie să cadă pradă viciilor și să fie mai atenți la odihnă, la sănătate, deoarece există risc de accident sau operație, conform astrologului. În schimb, Mercur îi poate ajuta pe Gemeni să ia unele decizii cu privire la o mutare sau pentru a rezolva lucruri complicate cu privire la actele unei locuințe. De asemenea, se îmbunătățește comunicarea cu cei dragi.

Horoscop 1-7 august 2022 – Rac

Dacă nu devine irascibil și agitat, tripla conjuncție din această săptămână îl poate ajuta pe Rac să vadă cine îi este cu adevărat prieten și cine îi stă alături doar pentru a profita de el. Așadar, nativul acestei zodii se poate elibera de relații toxice, indiferent că este vorba despre prietenii sau de relații de iubire.

În schimb, Racul poate cunoaște oameni noi care să-l ajute să se dezvolte profesional sau personal. Este recomandat să profite de perioada următoare și să spună tot ce are pe suflet, să rezolve unele neînțelegeri și să ia decizii importante. Tranzitul lui Mercur poate aduce idei bune și negocieri avantajoase.

Leu

Conjuncția istorică din săptămâna 1 – 7 august se petrece în sectorul carierei și imaginii tale. Acest aspect poate veni cu discuții despre oficializarea unei relații sau poate pune în discuție problema unui divorț. În schimb, ar putea fi vorba despre probleme în zona profesională pe care le are partenerul tău și care te vor afecta și pe tine.

Planeta Mercur intră în sectorul financiar și te poate stimula să faci bani. Ai putea avea idei care să te ajute să îți crești veniturile sau să-ți pui în valoare talentele. Ai putea chiar să devii mai responsabil din punct de vedere al cheltuielilor.

Horoscop 1-7 august 2022
Horoscop 1-7 august 2022. Triplă conjuncție în zodia Taur

Horoscop 1-7 august 2022 – Fecioară

După cum am menționat și anterior, Mercur intră în zodia ta pe 4 august, iar acest aspect îți poate aduce bucurii din toate punctele de vedere. Vei fi mai comunicativ, mai atent la detalii și vei fi mai sigur în luarea deciziilor. Totuși, nu trebuie să devii prea critic și să nu exagerezi cu pretențiile pe care le ai de la cei din jur.

Tripla conjuncție are loc în sectorul studiilor înalte, al cunoașterii și al călătoriilor, așa că se pot petrece evenimente neprevăzute în aceste direcții. De asemenea, acest aspect îți aduce mult curaj pentru a face ceva ce nu ai fi îndrăznit. Ai putea să explorezi un alt domeniu care să îți aducă progres pe plan personal sau profesional sau poți face o călătorie de care te temeai.

Balanță

„Uranus, guvernatorul iubirii tale, și Marte, guvernatorul relațiilor tale, se întâlnesc cu Destinul într-o casă cu valențe financiare și sexuale. Acest context astrologic s-ar putea să-ți aducă evenimente majore neașteptate, neprevăzute care îți schimbă perspectiva asupra unei relații sau persoane. Asta poate însemna atât încheierea unei relații toxice, cât și oficializarea unei relații care până acum a fost secretă”, spune astrologul despre nativii din zodia Balanță.

Scorpion

Conjuncția Uranus – Marte – Nodul Nord din Taur se petrece în sectorul relațiilor tale. Ei bine, acest context nu este unul prea roz, deoarece poate aduce schimbări radicale în viața de cuplu. Poate vi vorba chiar și despre un divorț, în cazul nativilor căsătoriți. Pe de altă parte, dacă ești singur ai multe șanse să cunoști pe cineva care să te atragă. Dacă ești într-o relație de lungă durată, te poți folosi de energia acestei conjuncții pentru a aduce lucruri noi în relație.

Pe plan profesional, unele contracte ar putea să se încheie într-un mod neașteptat. Totodată, ai putea să primești unele propuneri de colaborare. Mercur te stimulează să fii mai comunicativ, să cunoști oameni noi și să intri în unele anturaje.

Horoscop 1-7 august 2022 – Săgetător

Conjuncția istorică în Taur îți poate aduce schimbări mari pe plan profesional. Unii dintre nativii acestei zodii își pot schimba locul de muncă, iar alții ar putea pune pe picioare o afacere proprie sau ar putea începe un proiect independent.

Cu toate acestea, următoarea perioadă este destul de delicată în ceea ce privește sănătatea. Nu este exclus ca o problemă să apară brusc, iar din cauza acesteia să fii nevoit să îți schimbi stilul de viață, alimentația și chiar programul.

Capricorn

Pentru Capricorni, tripla conjuncție poate veni cu schimbări neașteptate pe plan sentimental. Ar putea fi vorba despre o dragoste la prima vedere, cu o persoană total diferită de tiparul tău. Dacă ești deja într-o relație stabilă și de lungă durată, atunci conjuncția poate veni evenimente ce aduc un suflu nou relației. În schimb, dacă ai copii, în viața acestora poate avea loc un eveniment neașteptat.

În ceea ce privește partea financiară, este recomandat să nu faci speculații financiare deoarece poți pierde bani. Intrarea lui Mercur în zodia Fecioară te va stimula intelectual. Ai putea să înveți lucruri noi, să te înscrii la un curs sau chiar să îți planifici o călătorie în străinătate.

Vărsător

Ei bine, conjuncția lui Uranus cu Marte și cu Nodul Nord se petrece în sectorul casei și a familiei. Se pare că acest aspect nu vine cu situații prea plăcute și s-ar putea să apară unele evenimente neprevăzute care să aibă legătură cu cei dragi. În viața de familie s-ar putea să apară o situați care să te dezechilibreze.

Totuși, at putea fi vorba și despre o schimbare de domiciliu sau un credit de locuință. Ai putea să îți iei o locuință nouă sau să o renovezi pe cea în care locuiești. În cazul unor nativi pot apărea tensiuni din cauza unei moșteniri.

Horoscop 1-7 august 2022 – Pești

Tripla conjuncție în Taur din săptămâna 1-7 august vine cu evenimente neașteptate, iar acestea îți pot schimba radical modul de gândire și îți dau ideile peste cap. Cu toate acestea, vei găsi până la urmă un nou sistem de gândire.

Atenție la conflictele cu cei din jur, deoarece acestea pot rupe relații și strica conexiuni. Ai putea fi nevoit să îți schimbi modul de comunicare, pentru că tu ai putea fi cel care va avea ceva de pierdut dacă continui ca și până acum. Mercur intră în sectorul relațiilor, iar acest aspect te poate ajuta să clarifici unele neînțelegeri apărute în viața de cuplu.