Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: Vă bucuraţi de linişte în familie – după furtună apare curcubeul

Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: Vă bucuraţi de linişte în familie – după furtună apare curcubeul

Redactia Știri / 14.04.2017, 11:01
Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: Vă bucuraţi de linişte în familie – după furtună apare curcubeul

Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: CAPRICORN

Bani şi carieră
Este periculos să ignoraţi obstacolele, dar cu siguranţă aveţi capacitatea să le depăşiţi şi nu uitaţi că, în perioadele intense din punct de vedere professional pot apărea atât succese cât şi eşecuri. Este bine să fiţi vigilenţi şi calmi în această perioadă.

Dragoste şi armonie
Raţiunea ne face să vedem lucrurile aşa cum sunt, iar inima aşa cum ne-am dori să fie.

Sănătate şi bunăstare
Acordaţi o deosebită atenţie schimbărilor dispoziţiei dumneavastră, probabil cauzate de numeroasele idei şi noutăţi care vă bat la uşă.

Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: VĂRSĂTOR

Bani şi carieră
Continuaţi să căutaţi noi oportunităţi, energia şi eforturile depuse vă vor oferi în curând satisfacţii şi câştiguri importante. Suişuri şi coborâşuri pe partea financiară. Nu vă încredeţi prea mult în cei care nu merită.

Dragoste şi armonie
Nu rămâneţi indiferenţi în faţa insistenţelor peroanei care vă curtează. Cei singuri se pot bucura de o fază romantică iar cei căsătoriţi vor avea o perioadă cu numeroase obligaţii.

Sănătate şi bunăstare
Vă bucuraţi de o bună stare de sănătate, dar trebuie să vă ţineţi sub control impulsivitatea. În această perioadă sunteţi mai puţin prietenoşi decât de obicei, dar sunteţi în pace cu voi înşivă.

Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: PEŞTI

Bani şi carieră
Capacităţile dumneavoastră vă duc departe şi, însumate cu abilităţile colegilor… vă aduc şi mai multe satisfacţii! Lucrul în echipă împarte sarcinile şi multiplică succesul. Situaţia profesională în această perioada este excepţională şi plină de proiecte care nu sunt întotdeauna uşor de realizat.

Dragoste şi armonie
Amintiţi-vă că dragostea este că o clepsidră: când vi se umple inima, vi se goleşte creierul.

Sănătate şi bunăstare
Uneori, este benefic să vă izolaţi în compania unei cărţi bune care să vă transporte într-o lume de pace şi linişte. Luaţi-vă câteva zilele de bine meritată odihnă şi completaţi cu lectură, plimbări lungi şi mâncare bună!

Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: BERBEC

Bani şi carieră
Ajutorul şi protecţia, precum şi sfaturile celor care ţin la dumneavoastră fac ca ideile dumneavoastră să devină profitabile. Aveţi parte de întâlniri importante pe plan profesional, dar vor există şi momente de nervozitate şi oboseală. Pe plan financiar vă veţi bucura de succes.

Dragoste şi armonie
A venit momentul să vă întoarceţi spre sine, veţi găsi în dumneavoastră răspunsul pe care îl căutaţi. Vorbiţi despre acest lucru cu persoana iubită, probabil, veţi descoperi că aveţi noi puncte comune care vă vor uni şi vă vor consolida şi mai mult relaţia.

Sănătate şi bunăstare
Aveţi parte de perioade trecătoare atât bune cât şi dificile, aveţi multă energie dar starea de nelinişte nu vă dă pace. Trebuie să vă relaxaţi mai mult altfel riscaţi să aveţi mici probleme de sănătate.

Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: TAUR

Bani şi carieră
Un grup de persoane care au un scop comun pot realiza imposibilul, şi, lucrând împreună înseamnă reuşind împreună. Tindeti să concentraţi energia pe care până de curând obişnuiaţi să o dispersaţi într-o mie de direcţii. În curând veţi afla nişte noutăţi explozive care vă vor stimula creativitatea şi comunicarea.

Dragoste şi armonie
Vă bucuraţi de linişte în familie – după furtună apare curcubeul. Nu vă neglijaţi prea mult partenerul, pe termen lung ar putea să se sature de această situaţie.

Sănătate şi bunăstare
Fie că vă place sau nu este timpul să vă organizaţi mai bine sarcinile zilnice atât personale cât şi profesionale. Consolaţi-vă cu ciocolată neagră şi ceai de sunătoare care vă ajută să vă menţineţi bună dispoziţie. Faceţi mai multe activităţi fizice!

Horoscop, 14 – 20 aprilie: GEMENI

Bani şi carieră
Nu totul este aşa cum v-aţi dori dar direcţia este cea potrivită. Fiţi entuziast dar şi realist, perseverati şi eforturile dumneavoastră vor fi recompensate dincolo de aşteptări. Nu renunţaţi să vă încercaţi norocul din când în când.

Dragoste şi armonie
Pentru cei care sunt singuri se conturează aventuri îndrăzneţe. Amintiţi-vă că dragostea neîmplinită este ca vinul păstrat în sticle: nu potoleşte setea!

Sănătate şi bunăstare
Dacă anii încep să se facă simţiţi, este timpul să vă faceţi un control şi este bine să luaţi măsuri preventive corespunzătoare. Atenţie la fluctuaţiile de temperature care vă pot provoca disconfort.

RAC – Horoscop, 14 – 20 aprilie

Bani şi carieră
Colaborările se dovedesc utile în cele din urmă, fiecare contribuie cu tot ce are mai bun din punct de vedere al competenţelor şi la orizont se conturează o afacere bună. Când totul merge prea bine ca de exemplu situaţia financiară şi economică actuală, începeţi să aveţi îndoieli.

Dragoste şi armonie
Pentru dumneavoastră, despărţirea este o experienţă terifiantă. Nu sunteţi obişnuit să fiţi cel care părăseşte ci cel părăsit. Dar când o situaţie este pe cale de a deveni dificilă, nimic şi nimeni nu vă poate împiedică în luarea unor decizii benefice pentru dumneavoastră.

Sănătate şi bunăstare
Treceţi mai degrabă printr-o perioada de reflecţie decât de acţiune, adunaţi-vă ideile şi clarificaţi-vă strategiile şi priorităţile. Feriţi-vă de dulciuri şi permiteţi-vă mai multe momente de distracţie.

Horoscop, 14 – 20 aprilie: LEU

Bani şi carieră
La locul de muncă aveţi o perioadă lejeră, în loc să căutaţi noi lucruri de făcut mai bine profitaţi de această perioada pentru a termină proiectele în derulare şi pentru a vă reorganiza sau pentru a elimina lucrurile inutile. Petreceţi cât mai mult timp cu cei dragi. Aţi putea câştigă la un joc de noroc.

Dragoste şi armonie
Amintiţi-vă că dragostea nu este pentru leneşi, pentru a există din plin aceasta necesită uneori gesturi importante.

Sănătate şi bunăstare
O persoană dragă nu vă da nici un semn şi asta vă nelinişteşte. Învăţaţi să ascultaţi semnalele corpului şi faceţi exerciţii fizice pentru a vă detoxifia.

Horoscop, 14 – 20 aprilie: FECIOARA

Bani şi carieră
La muncă sunteţi un colectiv unit şi rezultatele excelente nu întârzie să apară. Singurul inconvenient este că totul vi se pare foarte obositor, deşi, în realitate, obţineţi rezultate foarte bune şi sunteţi foarte apreciat. Continuaţi cu determinare pe aceast drum!

Dragoste şi armonie
Stelele vor încerca să vă perturbe intenţiile bune. Nu vă lăsaţi copleşit de iritabilitate şi nu vă victimizaţi pentru a nu vă compromite relaţiile sentimentale.

Sănătate şi bunăstare
Pentru a avea o stare bună de sănătate este necesar ca, corpul să fie mereu în mişcare şi spiritul să se odihnească. Dacă începeţi să aveţi unele tulburări fiziologice asociate înaintării în vârstă, este bine să vă luaţi o mică vacanţă pentru îngrijirea personală.

BALANŢĂ – Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017

Bani şi carieră
Încercaţi să finalizaţi cât mai curând o sarcină, pentru a reduce la tăcere pe cei care ştiu numai să critice. Obstacolele care pot apărea trebuie interpretate ca semne care vă sugerează să vă revizuiţi proiectele şi să studiaţi noi strategii profesionale.

Dragoste şi armonie
Stelele vă dau energia şi determinarea necesară pentru a avea rezultate pozitive pe plan sentimental, veţi fi irezistibil şi veţi putea cuceri tot ce doriţi, atât pe plan sentimental cât şi profesional.

Sănătate şi bunăstare
Limitaţi consumul de proteine animale şi daţi frâu liber ideilor dvs, problemele sunt întotdeauna aceleaşi, trebuie doar să schimbaţi modul în care le abordaţi.

Horoscop, 14 – 20 aprilie 2017: SCORPION

Bani şi carieră
În ciuda sprijinului şi aprecierii din partea superiorilor, deocamdată aveţi puţine oportunităţi. Obstacolele neprevăzute şi sprijinul neaşteptat, în cele din urmă se vor echilibra. În ciuda unei conjuncturi astrale nu tocmai binevoitoare, puteţi fi optimist, pentru că sunt noutăţi la orizont.

Dragoste şi armonie
Faceţi apel la sentimente pentru a vedea dacă în anumite situaţii merită să perseverate. Dragostea face totul posibil.

Sănătate şi bunăstare
Ceva sau cineva vă da curaj, ambiţie şi vitalitate, este momentul potrivit pentru a câştiga o provocare importantă atât în plan profesional cât şi personal.

Horoscop, 14 – 20 aprilie: SĂGETĂTOR

Bani şi carieră
O afacere sau o investiţie v-au stimulat apetitul pentru risc şi ambiţia de a reuşi. Cu meticulozitate şi profesionalism organizaţi totul în cele mai mici detalii pentru a obţine succesul deplin. Credeţi fără ezitare pentru că dacă stabiliţi limite la ceea ce vreţi să faceţi, de asemenea, limitaţi ceea ce se puteţi face.

Dragoste şi armonie
Seninătatea din familie se reflectă în mod pozitiv asupra cuplului. Întâlniri neobişnuite pot trezi dorinţa de noutate.

Sănătate şi bunăstare
Sunteţi vorbăreţ şi riscaţi să spuneţi mai mult decât trebuie.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone