Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 14 iunie – 20 iunie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Săptămână de foc pentru această zodie

Horoscop 14 iunie – 20 iunie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Săptămână de foc pentru această zodie

Violeta Badea / 14.06.2021, 13:35
Horoscop 14 iunie – 20 iunie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Săptămână de foc pentru această zodie

Horoscop 14 iunie – 20 iunie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. O zodie este pusă la grea încercare în această săptămână. Trebuie să fie foarte atentă și să aibă încredere doar în persoanele apropiate. Pentru celelalte zodii continuă seria schimbărilor radicale. Iată ce urmează pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop 14 iunie – 20 iunie 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Săptămâna 14 iunie – 20 iunie 2021 se anunță extrem de dificilă pentru o zodie. Nativii acestui semn zodiacal vor suferi din dragoste și vor avea parte de multe încercări. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Antena 3, despre  previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 14 iunie - 20 iunie 2021, făcut de Mihai Voropchievici
Horoscop 14 iunie – 20 iunie 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Berbec

Nativii aceste zodii au parte de momente dificile pe plan personal. Partenerul de viață este nemulțumit, deoarece petreci foarte puțin timp pe acasă și se simte neglijat. Poate ar fi cazul să îți iei concediu, să te relaxezi și să petreci mai mult timp cu persoana iubită. La sfârșitul săptămânii vei avea parte de vizita unor rude.

Taur

Taurii au parte de un câștig neașteptat în această săptămână. Banii vin la momentul potrivit și te scapă de grijile pe care le-ai tot avut în această perioadă. De asemenea, nu este indicat să refuzi ofertele care vin. S-ar putea să faci o schimbare radicală pe plan profesional, o transformare în bine.

Gemeni

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt extrem de ocupați cu munca în această săptămână. Ești implicat într-un proiect foarte important și pare că nu mai reușești să-l termini, dar nu trebuie să-ți pierzi speranța. Desigur, recompensa financiară va fi pe măsură! Spre sfârșitul săptămânii prietenii îți fac o surpriză și te scot în oraș. Ai nevoie și de puțină relaxare!

Rac

Racii sunt extrem de activi la locul de muncă. Au multe lucruri de făcut și stau peste program pentru a-și termina treaba. Abia spre sfârșitul săptămânii reușești să te mai eliberezi și să petreci timp mai mult cu familia și cu prietenii importanți. Nu este exclus să primești și o veste bună de la aceștia sau o invitație la un eveniment.

Leu

Nativii aflați sub acest semn zodiacal trebuie să aibă mare grijă atunci când discută cu colegii de la serviciu, deoarece s-ar putea ajunge la un scandal doar din cauza unor vorbe fără rost. Învață să nu mai ai încredere în oricine și renunță la dorința ta de a te afirma într-un context public.

Fecioară

Fecioarele trec prin momente dificile, deoarece au foarte multe datorii și nu găsesc momentan o soluție. Astrele te sfătuiesc să nu îți mai verși frustrările pe partenerul de viață. Ai puțină răbdare și va trece această perioadă care ți-a tulburat liniștea. Nu lăsa stresul să te doboare!

Balanță

Balanțele trec printr-o săptămână de foc, cu multe dispute. Această zodie traversează o perioadă neagră din punct de vedere sentimental. Balanța a avut parte de foarte multe trădări și suferințe, dar continuă să se îndrăgostească și să fie abandonată, ceea ce face ca sufletul său să devină din ce în ce mai întunecat.

Scorpion

Scorpionii au parte de o săptămână aglomerată. Aceștia se pregătesc intens pentru a susține mai multe examene importante. Momentan, nativii nu își pot face niciun plan de vacanță și devin destul de recalcitranți din această cauză. Astrele vă recomandă să vă păstrați concentrarea.

Săgetător

Nativii acestei zodii vor primi o veste importantă de la o persoană apropiată. Ceea ce vor afla le va marca sau chiar schimba viața. Astrele îți recomandă să te gândești bine la decizia pe care o vei lua, deoarece nu vei mai putea da înapoi.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de mai multe conflicte la locul de muncă. Discuţiile pe care le vei avea cu șefii te vor face să iei anumite decizii pe care le veţi regreta. Astrele îți recomandă să nu mai acționezi impulsiv, adică evită să acționezi fără să te gândești la consecințe.

Vărsător

Nativii acestei zodii au toate șansele să ajungă în fața altarului în această săptămână. De-a lungul timpului, situaţia sentimentală s-a îmbunătăţit și ești pregătit să faci față tuturor responsabilităților. Cei singuri pleacă într-o călătorie, iar acolo vor cunoaște persoane noi.

Pești

Peștii au parte de foarte multe schimbări. Se pregătesc să se mute într-o locuință nouă și să o amenajeze așa cum își doresc. De asemenea, nativii vor fi avansați pe o funcție nouă la locul de muncă și vor trebui să facă față și acestei noi provocări. Din fericire, peștii au parte de protecție divină și vor reuși să treacă cu bine peste aceste schimbări.