Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 16 – 22 mai 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care trece printr-o transformare radicală

Horoscop 16 – 22 mai 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care trece printr-o transformare radicală

Manolică Anca / 15.05.2022, 09:35
Horoscop 16 – 22 mai 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care trece printr-o transformare radicală

Horoscop 16 – 22 mai 2022. A treia săptămână a lunii mai începe sub auspiciile unei Luni Pline în zodia Scorpion alături de o Eclipsă totală de Lună, vizibilă și de la noi din țară. Află cum ne influențează aceste modificări astrale. Ce nativi vor urma să treacă printr-o perioadă frustrantă și obositoare.

Ce ne rezervă astrele în săptămâna 16 – 22 mai 2022

În perioada care vine s-ar putea să se activeze niște frici, vicii, dependențe și atașamente toxice și, totodată, să iasă la iveală trăiri intense, ascunse înăuntrul nostru, din trecut. Eclipsa totală de Lună ne cere să ne transformăm, să recunoaștem ceea ce ne doare, pentru ca mai apoi să vindecăm.

Este momentul oportun să ne eliberăm de trecut și să ne detoxifiem emoțional. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

În perioada care vine, acești nativi vor trebui și reuși să descopere pe unde pierd energie și să stopez eacest lucru. În același timp, vor reuși să scape și de atașamente toxice, de dependențe și să se vindece după o despărțire sau pierdere. S-ar putea să afle și ceva secrete și să oprească o relație care nu are viitor.

Taur

În săptămâna care vine, nativii din zodia Taur vor fi focusați pe relație, așa că este posibil să pună punct unei relații toxice sau unui contract profesional de care nu mai sunt mulțumiți. Atenție însă la modul în care vă administrați finanțele.

Horoscop 16 – 22 mai 2022. Gemeni

În această săptămână, în weekend, Soarele va intra în zodia Gemenilor, astfel că vor putea observa o creștere a energiei și încrederii în sine. Vine la momentul oportun, pentru că Eclipsa ar putea amplifica niște probleme de sănătate.

Rac

Acești nativi ar putea să conștientizeze anumite sentimente și să pună stop unei povești de iubire aflată la început. Ar putea intra în discuție o schimbare de atitudine în dragoste, o schimbare a modului în care își exprimi iubirea. Se recomandă ceva mai multă odihnă în weekend.

Leu

Eclipsa de Lună se va resimți intens din punct de vedere emoțional, mai ales aceia care încă trăiesc în trecut. Este posibil ca anumite traume din copilărie, atașamente față de familie sau față de bunuri patrimoniale să se amplifice acum pentru a le putea conștientiza și detașa de ele.

Fecioară

În săptămâna care vine, va fi benefic ca acești nativi să renunțe la unele idei fixe pe care le au, să se desprindă de raționamente care îi țin în loc și să facă curat în mintea lor. Soarele le va lumina sectorul carierei începând din 21 mai și îi va susține în afirmarea profesională.

Balanță

Eclipsa de Lună poate veni cu unele pierderi financiare, posibil chiar pierderea unei surse de venit. Scopul este să renunți la atașamente financiare și la lucruri materiale și să vezi viața mai spiritual.

Scorpion

Nativii din această zodie vor trăi intens în zilele ce vin, pentru că Eclipsa totală de Lună se petrece în zodia lor. Ar putea apărea o criză existențială, cu insomnii, negativism, frici în urma cărora ar putea lua decizia de a se transforma radical, de a deveni altă persoană.

Horoscop 16 – 22 mai 2022. Săgetător

Eclipsa de Lună va fi un bun sprijin în procesul de desprindere de trecut, de lucrurile toxice din viața lor. Însă, ar putea veni și cu insomnii și probleme de sănătate care le va cere schimbarea stilului de viață. În weekend, Soarele va intra în sectorul relațiilor și le va energiza.

Capricorn

Săptămâna aceasta, nativii Capricorni ar putea să vadă cine le este cu adevărat prieten și cine nu. Și, implicit, ar putea ieși din anumite anturaje toxice care îi trag în jos. Ar putea renunța, de asemenea, la anumite proiecte care le consumă prea multe resurse și nu le aduc niciun fel de beneficiu.

Vărsător

Acești nativi ar putea să se confrunte cu o perioadă frustrantă și obositoare la locul de muncă, având în vedere că Eclipsa totală de Lună se petrece în sectorul carierei. Totodată, ar putea avea parte și de o schimbare radicală în plan profesional, mai ales dacă este vorba de stres și oboseală, de prea multe responsabilități și beneficii puține.

Horoscop 16 – 22 mai 2022. Pești

În perioada ce vine, nativii Pești ar putea scăpa de ceva credințe și convingeri învechite și s-ar putea reconecta la partea spirituală a vieții. Totodată, ar putea conștientiza că au nevoie să mai învețe, să mai studieze ceva pentru a face progrese în viața lor.

Vezi, pe larg, horoscopul săptămânal realizat de astrologul Mădălina Manole, în exclusivitate pentru EGO.ro, în clipul de mai jos.