Home » Life & Style » Horoscop » HOROSCOP 17 -21 septembrie: Prea multă nervozitate şi stres. Rezistaţi deoarece perioada dificilă se apropie de sfârşit

HOROSCOP 17 -21 septembrie: Prea multă nervozitate şi stres. Rezistaţi deoarece perioada dificilă se apropie de sfârşit

Redactia Știri / 17.09.2017, 02:48
HOROSCOP 17 -21 septembrie: Prea multă nervozitate şi stres. Rezistaţi deoarece perioada dificilă se apropie de sfârşit

HOROSCOP CAPRICORN

BANI ŞI CARIERĂ

Propunerile foarte avantajoase nu există, mai ales în timpurile în care un câştig modest este mai mult decât acceptabil. Fiţi precaut şi prudent, alegeţi ce este “puţin dar sigur” şi evitaţi să vă asumaţi riscuri.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Înţelegere şi armonie, astfel reuşiţi împreună. Iar celor care îşi bagă nasul în treburile voastre povestiţi-le doar baliverne, nu merită altceva!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Prea multă nervozitate şi stres. Rezistaţi deoarece perioada dificilă se apropie de sfârşit şi în curând vă veţi simţi mai relaxaţi şi uşuraţi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Pentru a face faţă sarcinilor de zi cu zi trebuie să staţi departe de strălucirea promisiunile măgulitoare de câştiguri uşoare.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Prea multă impulsivitate strică. Conflictele sunt normale într-o relaţie, dar trebuie să fie rezolvate şi depăşite încercând să nu îi luaţi în seama pe cei care vorbesc fără să ştie.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Diversele obstacole pe care la întâlniţi trebuie abordate cu determinare. Fiţi mai atenţi la nevoile propriei familii, s-ar putea să vă pară rău în curând dacă nu faceţi aces lucru.

HOROSCOP PEŞTI

BANI ŞI CARIERĂ

Trebuie să vă puneţi în mişcare pentru a avea acele satisfacţii care vă lipsesc. Dacă sunteţi decişi şi perseverenţi veţi găsi forţă decisivă pentru a atinge unor rezultate bune.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

A şti să ascultaţi este o caracteristică importantă, care menţine şi sudează relaţiile puternice.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Încetiniţi ritmul, slăbiciunea şi epuizarea fizică pe care o simţiţi pot fi generate de faptul că aveţi prea multe sarcini/obligaţii.

HOROSCOP BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ

Prezentaţi noile dumneavoastră idei, îndrăzniţi fără să ezitaţi şi veţi obţine rezultate bune. Încercaţi să nu vă agitaţi prea mult pentru a nu afecta mersul lucrurilor, care în sfârşit este în direcţia cea bună.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Un mesaj trimis de către o persoană dragă vă clarifica totul şi vă lămureşte. Aparenţele, uneori, pot fi înşelătoare!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Simţul datoriei merge în direcţia opusă faţă de instincul. Înfruntaţi vicisitudinile cu determinare. Evitaţi insomniile, duc la oboseală şi iritabilitate.

HOROSCOP TAUR

BANI ŞI CARIERĂ

Fiţi prudenţi şi nu vă lăsaţi duşi de val. Încrederea excesivă şi lipsa reflecţie v-ar putea determina să faceţi alegeri pripite cu repercusiuni negative.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Armonie şi probabilitate ridicată de a vă găsi sufletul pereche sau de a cimenta relaţia. Mici neplăceri în familie, dar conjunctura este favorabilă mai ales pentru iubirile… trecătoare.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Aveţi prea multe lucruri de rezolvat, nu vă puteţi permite să leneviţi dar aţi dori să faceţi ceva care vă scoate din rutină.

HOROSCOP GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ

Portofelul pare să aibe o gaură şi certurile sunt iminente în familie. Sunteţi mai vulnerabili decât de obicei datorită poziţionării lunii şi a unor planete ostile!

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Evitaţi certurile. Pentru a obţine ceea ce doriţi trebuie să încercaţi să fiţi mai drăgăstoşi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sunteţi prea nervos, cu toate acestea, situaţia este sub control.

HOROSCOP RAC

BANI ŞI CARIERĂ

Unele modificări de program necesită multă energie, este mai bine să vă orientaţi spre noi perspective decât să încercaţi să recuperaţi poziţii vechi. Perioadă norocoasă, pe plan financiar apar succese şi recompense.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Analizaţi relaţia dumneavoastră raţional chiar dacă inima vibrează cu pasiune, vorbele şi mai ales visele partenerului vă dau poftă de viaţă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Norocul nu ne poate lua ce nu ne-a dat, credeţi în voi înşivă şi în propriile puteri, dar fiţi atenţi să nu întindeţi prea mult coarda. Fericirea nu este nimic mai mult decât a fi sănătos şi să aveţi o memorie… scurtă.

HOROSCOP LEU

BANI ŞI CARIERĂ

Să nu vă încredeţi în informaţiile transmise din de la om la oml, mergeţi direct la sursă, încercaţi să nu depindeţi prea mult de vorbele celorlalţi. Faceţi că Toma Necredinciosul … care nu a crezut până când nu a văzut cu propriii ochi!

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Aveţi schimbări dese de dispoziţie, cu siguranţă nu vă plictisiţi, dar aveţi grijă să nu întindeţi coarda prea tare.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Aveţi multă energie, dar o stare de anxietate vă poate cauza probleme digestive.

HOROSCOP FECIOARA

BANI ŞI CARIERĂ

Sunteţi întreprinzător şi productiv mai ales atunci când vă place ceea ce faceţi. Este o perioadă foarte favorabilă pentru activităţi comerciale, pentru a relaţiona şi chiar pentru a începe o afacere.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

După o lungă aşteptare va trebui să ştiţi cum să profitaţi de acest moment: prietenii amoroase interesante şi plăcute.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Fiţi indulgenţi faţă de voi înşivă şi faţă de ceilalţi şi nu uitaţi să îi ajutaţi pe cei mai puţin norocoşi decât dumneavoastră. De cele mai multe ori, lucrurile nu ni se întâmplă pur şi simplu, noi le facem să se întâmple prin ceea ce facem şi prin felul în care suntem.

HOROSCOP BALANŢĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Aveţi de-o parte unele proiecte de care nu îndrăzniţi să vă apucaţi, dar la care ar trebuie să lucraţi cu tenacitate, fiţi siguri că aveţi aptitudinile necesare pentru a le realiza iar norocul este de partea dumneavoastră.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Familia se află în centrul atenţiei dumneavoastră, ştiţi să îi ajutaţi şi să îi sfătuiţi bine pe cei care se află în dificultate. Aveţi atât de multă energie, poate prea multă, întrebaţi-vă partenerul cum să o utilizaţi mai bine.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Învăţaţi să vă ascultaţi corpul, el ştie de ce ai nevoie, evitaţi problemele alimentare şi faceţi mai multă mişcare.

HOROSCOP SCORPION

BANI ŞI CARIERĂ

Începe o perioada foarte activă, cu cât eforturile depuse vor fi mai intense cu atât vor fi mai interesante rezultatele pe care le veţi obţine. Este o perioadă potrivită pentru activităţi comerciale şi o excursie v-ar putea deschide noi perspective.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Trăiţi momente frumoase, intense şi interesante, dar incearcaţi să nu neglijezaţi munca, ar fi păcat să rataţi oportunităţile bune ale acestei perioade.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dinamici, descurcăreţi şi mereu puşi pe făcut lucruri noi, aveţi tendinţa de a fi mereu în oraş, aşa că mâncaţi în principal, pizza, sandwich-uri şi aperitive … reorganizaţi-vă timpul.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Începeţi să vedeţi rezultate interesante ale schimbările pe care le-aţi de făcut în ultima perioadă. Norocul este de partea voastră şi chiar dacă veţi itampina obstacole veţi ajunge triumfători acolo unde v-aţi propus.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

La atingerea dragostei devenim cu toţii poeţi şi câteva întâlniri pline de emoţii, vă ating inima în profunzime făcându-vă să zburaţi sus, acolo unde visele se transformă în realitate.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Stresul, obligaţiile şi unele persoane aproapiate pretind profunzime şi perfecţiune, creând o situaţie aproape de nesuportat, dar, încet încet şi datorită tenacităţii dumneavoastră, situaţia se echilibrează şi pe termen lung perspectivele sunt pozitive.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone