Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 23 – 29 mai 2022. Fenomenul astral rar. Cum vor fi influențate zodiile

Horoscop 23 – 29 mai 2022. Fenomenul astral rar. Cum vor fi influențate zodiile

Alexandru Cazacu / 23.05.2022, 10:40
Horoscop 23 – 29 mai 2022. Fenomenul astral rar. Cum vor fi influențate zodiile

Săptămâna aceasta este caracterizată de întoarcerea lui Mercur în zodia Taur, în mers retrograd de data aceasta. Potrivit astrologilor, această reîntoarcere ne cere să ne reorganizăm din punct de vedere financiar și să reanalizăm felul în care ne câștigăm și cheltuim banii. Haideți să vedem ce ne rezervă astrele în săptămâna 23 – 29 mai 2022 și care este zodia mai avantajată de noua conjuncție.

Horoscop 23 – 29 mai 2022. Cum vor fi influențate zodiile în această săptămână

Până pe 3 iunie, când va reveni la mersul său direct, Mercur va fi în retrograd în zodia Taur. Tot în săptămâna 23 – 29 mai 2022, Marte intră în zodia Berbec, iar tranzitul va dura până pe data de 5 iulie. În plus, Mare se va întâlni în conjuncție cu Jupiter, iar acest aspect ne aduce o explozie de energie și entuziasm, spune astrologul Mădălina Manole, potrivit Ego.ro.

În plus, cu Venus în Taur suntem mai precauți din punct de vedere financiar și avem nevoie de stabilitate în relații. Acestea fiind spuse, haideți să aflăm ce ne-au rezervat astrele pentru această săptămână.

Berbec

Având în vedere că Marte va intra în zodia lor, în această săptămână Berbecii își revin la viață și vor vor avea un exces de energie. Vor avea mai multă încredere în ei, însă trebuie să fie atenți la zona financiară și să facă unele economii, pentru că ulterior vor avea nevoie de ele.

Taur

În această săptămână, Venus le aduce Taurilor un plus de farmec și dorința de a-și schimba look-ul, conform astrologului. Acești nativi trebuie să își reevalueze stilul de viață, starea de sănătate, dar fi felul în care comunică cu persoanele din jurul lor. Ar putea fi o perioadă potrivită pentru ca aceștia să pună punct unei relații toxice.

Gemeni

În perioada următoare, Gemenii sunt foarte activi în pe plan social și pot intra în noi anturaje. Pentru acești nativi este o perioadă bună pentru a-și face planuri de viitor și să își ducă la capăt proiectele. În schimb, ei trebuie să fie atenți la sănătate și să se odihnească mai mult.

Rac

În săptămâna 23 – 29 mai 2022, Racii pot vedea mai clar cine sunt persoanele alături de care merită să rămână și cine care sunt adevărații lor prieteni. Ținând cont că Marte intră în zona profesională, nativii din Rac se pot aștepta la o perioadă de stres, dar și la ambiții mari, care îi ajută să își atingă obiectivele.

Leu

„Pentru tine începe o perioadă de cunoaștere, de explorare, în care îți dorești să studiezi, să te perfecționezi într-un domeniu, astfel încât să faci o schimbare profesională de anvergură. Reevaluează-ți direcția în carieră, țelurile și aspirațiile pentru că vor veni șanse de afirmare”, spune astrologul.

Fecioară

Fecioarele trebuie să acorde o atenție sporită problemelor legate de acte și lege, dar și să evite călătoriile, în această săptămână. Pe de altă parte, ar putea fi o perioadă bună pentru a-și reevalua unele principii de viață și credințe.

Balanță

Cu marte în zona relațiilor, Balanța își va activa spiritul de competiție în cuplu. Pot apărea unele confruntări în relațiile profesionale, așa că nu este exclus să rupă o relație sau un contract. În schimb, pentru nativul acestei zodii ar putea fi o perioadă excelentă pentru a face o cerere în căsătorie.

Scorpion

Scorpionul are ocazia să își reevalueze viața de cuplu sau un contract profesional. Ar putea apărea unele confruntări și neînțelegeri, dar și clarificări și îmbunătățiri în relația cu cei din jur. În această perioadă, Scorpionul este plin de energie, însă trebuie să aibă grijă la suprasolicitare.

Săgetător

Urmează o perioadă în care Săgetătorul își poate reevalua stilul de viață. De asemenea, ar putea fi vorba despre unele schimbări în programul de muncă, dar și în modul în care își îndeplinește sarcinile. Dacă nu lucrează cu drag și nici nu este satisfăcut din punct de vedere financiar, at putea chiar să își caute un alt job. Intrarea planetei Marte în zodia Berbec îi aduce Scorpionului dorința de libertate, aventură și flirt, însă nu este indicat să facă excese.

Capricorn

Venus intră în sectorul iubirii sale, așa că îi cere Capricornului reevaluarea vieții sentimentale. Ar putea fi momentul oportun pentru a-și schimba modul în care își exprimă sentimentele, atât în relația cu partenerul de viață, cât și față de copii. Pe de altă parte, nativii care nu sunt într-o relație ar trebuie să evite, deocamdată, să intre în una nouă.

Vărsător

Este posibil să revină în prim-plan unele neînțelegeri cu familia, așa că Vărsătorul  va fi nevoit să își revizuiască modul în care comunică cu cei dragi, fiind mai tolerant și mai înțelegător. În schimb, intrarea lui Marte în zodia Berbec îi aduce acestui nativ efervescență mentală. Se va informa și va căuta unele răspunsuri pentru a lua decizii ce îi pot schimba viața.

Pești

În această săptămână, Marte intră în sectorul financiar al Peștilor. Astfel, dorința acestor nativi de a face bani va atinge cote maxime. Își doresc să fie independenți financiar și vor munci mult pentru a-și atinge acest scop. Ar putea chiar să ceară și o mărire de salariu, însă trebuie să fie atenți la tendința de a cheltui peste măsură.