Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, 24: 15 – 21 iunie 2017: O perioada plină de oportunităţi în domeniul comunicării şi creării de noi contacte de afaceri.

Horoscop, 24: 15 – 21 iunie 2017: O perioada plină de oportunităţi în domeniul comunicării şi creării de noi contacte de afaceri.

Redactia Știri / 15.06.2017, 00:11
Horoscop, 24: 15 – 21 iunie 2017: O perioada plină de oportunităţi în domeniul comunicării şi creării de noi contacte  de afaceri.

Horoscop, 15 – 21 iunie: Capricorn

BANI ŞI CARIERĂ

Proiectele dumneavoastră merg foarte bine, atât cele profesionale cât şi cele personale şi în ciuda unor mici discuţii toată lumea vă sprijină când întâmpinaţi o dificultate. Nu lăsaţi pe nimeni să vă preseze şi veţi atinge obiectivele dorite.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Chiar şi numerele au un suflet pereche şi, ca oameni, nu toate îşi găsesc numărul pereche. De fapt, cele mai multe dintre numere nici nu pot spera să îl găsească: găsirea sufletului pereche este un privilegiu al numerelor prime.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

În sfârşit se încheie o opoziţie lungă a planetelor şi vă veţi simţi mult mai uşuraţi şi optimişti. Sunt interzise conflictele, indispoziţia şi resentimentele.

Horoscop, 15 – 21 iunie: VĂRSĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Din cauza unor colegi care crează probleme, riscaţi să vă daţi în spectacol fără să aveţi nici o vină, neînţelegerile vor fi depăşite datorită bunăvoinţei superiorilor şi calităţilor dumneavoastră înnăscute.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Aveţi răbdare, nu este momentul ideal pentru a fi sincer, mai bine continuaţi să visaţi şi să speraţi. În curând astrele vă vor fi favorabile adăugând la şarmul dumneavoastră o atingere de romantism şi magnetism pentru a atrage persoana iubită.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Este timpul să alegeţi o activitate care vă pune musculatura în mişcare şi vă menţine tonici, şi în acelaşi timp, este relaxantă pentru mintea şi psihic.

Horoscop, 15 – 21 iunie: PEŞTI

BANI ŞI CARIERĂ

O perioada plină de oportunităţi în domeniul comunicării şi creării de noi contacte de afaceri. Aveţi încredere în voi înşivă, dar fiţi conştienţi de faptul că nici o persoană nu poate cânta de una singură o simfonie, este nevoie de o întreagă orchestra. Doar uniţi sunteţi puternici!

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Ocupaţi cu planuri ambiţioase nu lăsaţi mult timp pentru sentimente, aveţi grijă să nu regretaţi. Poate ar trebui să vă amintiţi că atunci când aveţi dificultăţi partenerul este cel care vă ajută să le depăşiţi, aşa că nu fiţi egoişti!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Oboseala vă epuizează şi vă crează o stare de nervozitate, aveţi nevoie de odihnă. Limitaţi consumul de grăsimi în favoarea carbohidratiolor şi vă veţi regăsi echilibrul.

Horoscop, 15 – 21 iunie: BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ

În trecut aţi zăbovit prea mult, aţi ezitat, oscilând încolo şi încoace înainte să vă decideţi şi să acţionaţi. Nu sunteţi o persoană care doreşte ceva cu orice preţ, impulsivă. O persoană decisă, chiar exagerată în fermitate, nu pierde timpul şi nu lasă pe mâine ce trebuie făcut şi decis astăzi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Totul este ok, dar numai cu condiţia de a rămâne la superfaţa lucrurilor. În discuţii căutaţi mai mult decât aprobarea, înţelegerea partenerului.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

O serie de probleme provoacă nerăbdare şi unele nemulţumiri, dar constelaţiile intervin pentru a insufla determinare şi decizie. Convingerea că acum nimic nu va fi imposibil, va fi avantajul dumneavoastră.

Horoscop, 15 – 21 iunie: TAUR

BANI ŞI CARIERĂ

Treceţi printr-un moment de calm, care vă permite să vă odihniţi pe lauri şi să visaţi spre viitor, încercaţi să nu vă obişnuiţi cu această stare pentru că este timpul să începeţi să planificaţi ceva special pentru viitor.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Dragoste la prima vedere şi o dorinţă puternică de a comunica. O călătorie v-ar putea duce pe calea iubirii sau poate consolida o relaţie de durată.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Feriţi-vă de proteinele animale şi nu vă lăsaţi surprins de stres. Faceţi multă mişcare şi urmaţi o dietă uşoară, dar nutritivă.

Horoscop: GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ

Nu este nici un nor pe cerul dumneavoastră, astfel încât să puteţi să vă răsfăţaţi fără nici o grijă. Ştiri interesante la orizont, dar evitaţi investiţiile provocatoare şi nu încetaţi niciodată să credeţi în capacităţile dumneavoastră.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Momente frumoase de dragoste vă încălzesc inima şi sunt urmate de întâlniri plăcute, care nu lasă nici o urmă. E bine aşa, dar dacă aveţi rivali … vedeţi dacă într-adevăr merită!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Victoria este mai dulce dacă respectaţi regulile jocului. Poftă de viaţă, decizie, exuberanţa, creativitatea şi comunicarea: acestea sunt cuvintele cheie ale perioadei curente.

Horoscop, 15 – 21 iunie: RAC

BANI ŞI CARIERĂ

Succesul vă va fi asigurat dacă vă păstraţi calmul şi aşteptaţi ca toate lucrurile să vină la timpul lor. Încercaţi să evitaţi surprizele neplăcute care ar putea avea consecinţe dezastruoase.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Partenerul vă apreciază, rudele sale mai puţin. Dacă sunteţi singur, profitaţi de ocazia favorabilă pentru a întâlni persoane noi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Mai bine o singură idee clară decât o mie de idei confuze

Horoscop, 15 – 21 iunie: LEU

BANI ŞI CARIERĂ

Puteţi avea succes şi pentru că, în mod neaşteptat, aveţi ideea potrivită care vă va permite să puneţi la punct toate proiectele începute şi neterminate.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

O configuraţie astrală aprinde dorinţa de a cuceri partenerul şi reaprinde relaţia, sau de a începe o nouă relaţie.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Organizaţi-vă ziua mai bine, mai puţine ore de lucru, dar dedicaţi mai multă energie activităţilor dumneavoastră, nu renunţaţi la timpul liber dedicat relaxării.

Horoscop: FECIOARA

BANI ŞI CARIERĂ

Sarcinile cresc şi se multiplică şi acest lucru vă place, chiar dacă nu lăsaţi să se vadă. Analizaţi bine situaţia şi reordonati-vă ideile.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Sunteţi ocupat în construirea a ceva permanent, o primă întâlnire v-ar putea lasă indiferenţi, dar a doua…nu!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dacă continuaţi să exageraţi cu obligaţiile, vă veţi resimţi din punct de vedere fizic. Dificultăţile trebuie înfruntate încetişor şi depăşite.

Horoscop, 15 – 21 iunie: BALANŢĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Dacă vă decideţi să faceţi schimbări importante vi se va deschide o varietate de posibilităţi. Oportunităţi bune şi afaceri profitabile la orizont.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Mai multe oportunităţi contradictorii care creează confuzie şi indecizie; familia v-ar putea crea dificultăţi, dar o să reuşiţi să împăcaţi “şi capra şi varză”.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Acum vă puteţi permite un pic de lux. Vă simititi plin de energie şi înfruntaţi problemele într-un mod distractiv.

Horoscop, 15 – 21 iunie: SCORPION

BANI ŞI CARIERĂ

Nu vă lăsaţi purtat de val, simplitatea este cea mai mare calitate a dumneavoastră. Urmaţi-vă obiectivele cu modestie şi perseverenţă. Mici cheltuieli neprevăzute la orizont.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Impulsivitatea exagerată dăunează. Certurile sunt normale într-o relaţie, dar trebuie să fie rezolvate şi depăşite încercând să nu se dea prea multă atenţie celor care vorbesc fără să ştie.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Astrele favorabile nu vă fac doar să vă simţiţi bine, dar vă oferă o doză de vitalitate care vă va face mai dinamici şi activi că niciodată.

Horoscop, 15 – 21 iunie: SĂGETĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Propunerile foarte avantajoase nu există, mai ales în momentele în care un câştig modest, este mai mult decât acceptabil. Fiţi precaut şi prudent, alegeţi “puţin dar sigur” şi evitaţi riscul.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Cine vă iubeşte vă invioareaza cu o glumă. Ca de obicei, partenerul este calm şi vă oferă siguranţă. Seninătate în cuplu, stare pe care intenţionaţi să o menţineţi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Încetiniţi ritmul, fragilitatea şi epuizarea fizică poate fi generată de numeroasele angajamente profesionale.

Tags: