Home » Life & Style » Horoscop » HOROSCOP 26 – 31 august: Starea sentimentală actuală este pozitivă, vă face să vă simţiţi lipsiţi de griji

HOROSCOP 26 – 31 august: Starea sentimentală actuală este pozitivă, vă face să vă simţiţi lipsiţi de griji

Redactia Știri / 26.08.2017, 09:06
HOROSCOP 26 – 31 august: Starea sentimentală actuală este pozitivă, vă face să vă simţiţi lipsiţi de griji

HOROSCOP CAPRICORN

BANI ŞI CARIERĂ

Ştiţi cum să vă comportaţi cu şeful şi să îi îndreptaţi atenţia spre posibilitatea dezvoltării unor noi proiecte dar nu uitaţi că nu trebuie să fiţi politicoşi şi diplomaţi doar cu superiorii ci şi cu toţi clienţii, chiar şi cu cei insuportabili. Schimbările, noile proiecte şi iniţiative sunt favorizate, dar nu uitaţi să finalizaţi proiectele în derulare.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Starea sentimentală actuală este pozitivă, vă face să vă simţiţi lipsiţi de griji, dar dacă sunteţi în situaţia de a relua o relaţie gândiţi-vă bine înainte de a face acest lucru.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Bucuraţi-vă de viaţă şi luaţi totul cu un pic de filozofie, nu ar trebui să forţaţi lucrurile.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Nu dramatizaţi şi nu creaţi probleme acolo unde nu sunt, dificultăţile sunt pe ordinea de zi, chiar dacă treceţi printr-o etapă astrală pozitivă. Amintiţi-vă că nu puteţi opri valurile, dar puteţi învăţa să le stăpâninţi, făcând “surfing”.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Conflictele din familie vă clarifica în ce măsură nevoia dumneavoastră poate lăsa spaţii disponibilităţii faţă de ceilalţi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Singurul „defect“ este că sunteţi prea lininstit, dar dacă vom compara un râu cu o piatră, râul vă câştigă întotdeauna, nu prin forţă, ci perseverenţă.

HOROSCOP PEŞTI

BANI ŞI CARIERĂ

Perioadă plină de evenimente şi favorabilă pentru noi întâlniri, anunţuri importante şi iniţiative interesante care trec rapid şi fără probleme, dar în curând ciclul se va schimba şi totul va încetini. Responsabilităţile familiale ar putea afecta proiectele economice creând agitaţie şi tensiune.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Numerase noutăţi plăcute şi mulţi stimuli, dar puţină implicare şi seriozitate, de fapt, continuaţi să fugiţi de cei care doresc să vă fie aproape mereu.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Este inutil să vă răzgândiţi, totul merge perfect şi chiar dacă aveţi spirit critic, sunteţi temperat de bunătatea dumnavoastră.

HOROSCOP BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ

Norocul întâlneşte oportunitatea şi nu se vă transformă în ghinion, aşa cum s-a întâmplat unora dintre cunoştinţele dumneavoastă, pentru că acest lucru se întâmplă numai atunci când lipsa de pregătire întâlneşte o provocare. Colegii vă susţin, şefii vă încurajează şi aveţi un plan de acţiune foarte ambiţios.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Aveţi răbdare, în curând totul se vă rezolva şi veţi găsi o soluţie originală pentru a vă menţine independenţa şi a trăi momente frumoase de dragoste.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Activitatea sportivă este esenţială pentru menţinerea echilibrului mental şi fizic şi o cură de detoxifiere v-ar putea ajuta să previniti tendinţa de suferi de inflamaţii.

HOROSCOP TAUR

BANI ŞI CARIERĂ

Se creează o situaţie ideală pentru a reuşi să vă realizaţi proiectele cele mai importante şi un prieten ar putea avea un rol decisiv în realizarea planurilor dumneavoastră. Pentru o anumită persoană absolut tot ce faceţi este perfect… încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi nu lăsaţi că admiraţia celorlalţi să vi se urce la cap, dar nu sunteţi acest gen de oameni.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Persoana iubita nu este în apropiere dar în adâncimea nopţii povestea v-a întâlni magia şi veţi găsi ceea ce căutaţi: pasiune şi sentimente profunde.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Plini de viaţă, lucizi şi curioşi cum nu mai eraţi de ceva timp, sunteţi atraşi de condimente neobişnuite (chimen, coriandru, turmeric), de sushi şi salate fantaziste.

HOROSCOP GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ

Tensiunile, ezitările şi îndoielile, toate vor fi rezolvate în zilele următoare, atunci când vor începe să apară oportunităţile favorabile, atât la locul de muncă şi în sfera relaţională. Contaţi pe un coleg care poate prezenaa munca dumneavoastră în cel mai bun mod cu putinţă.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

În această perioadă poate apărea iubirea veşnică, se pot consolida relaţiile existente sau se pot finaliza relaţiile şubrede pentru a lăsa ca inima dumneavoastră să îşi găsească sufletul pereche.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Fiţi fără prejudecăţi şi veţi avea mulţi prieteni. Emanati energie prin toţi porii vă încânta ideea unei călătorii sau o nouă activitate.

HOROSCOP RAC

BANI ŞI CARIERĂ

Entuziasmul dumneavoastră riscă să se piardă în van din cauza indeciziei celor care ar trebui să ştie să ia decizii corecte şi strategice.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Faceţi ca relaţia sentimentală să fie “dulce”. Veţi avea o relaţie mai frumoasă, plină de înţelegere, solidaritatea între voi v-a creşte în fiecare zi, până când vă deveni … totală!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Evitaţi gresilile, vă grăbiţi şi acţionaţi în consecinţă. Faceţi ordine în gândurile dumneavoastră şi nu vă lăsaţi distraţi.

HOROSCOP LEU

BANI ŞI CARIERĂ

Cineva vă sprijină şi vă respectă pentru eforturile depuse, deşi, pare să nu înţeleagă care vă sunt adevăratele intenţii. Străduiţi-vă să limitaţi cheltuielile.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Gânduri pozitive la adresa dumneavoastră din partea unei persoane de la care vă aşteptaţi. Comunicarea şi înţelegerea reciprocă iau avant.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Fiţi mai încrezători în oamenii din jurul dumneavoastră. Dacă sunteţi foarte precaut riscaţi să vă izolaţi şi să piardeţi prietenii preţioase.

HOROSCOP FECIOARA

BANI ŞI CARIERĂ

Fiţi atenţi la propriile acţiuni altfel consecinţele vor avea un impact negativ asupra afacerii dumneavoastră. Dacă veţi reuşi să daţi un impuls iniţial, stimulând colegii şi / sau angajaţi, toată lumea se v-a implica şi vă va oferi ajutorul.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Sentimentele cresc în salturi, printre certuri şi împăcări. Sunteţi complici, de principiu, dar nu ştiţi la ce. În cazul în care aveţi anumite dubii cu privire la partener, acesta este momentul potrivit pentru a clarifica lucrurile sau pentru a căuta noi orizonturi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Amintiţi-vă că sunteţi proprii responsabili de seninătatea dumneavoastră. O serie de analize medicale vă poate clarifica orice dubiu.

HOROSCOP BALANŢĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Prudenţa este o virtute numai în cazul în care nu este exagerată, evitaţi greşelile reflectând bine înainte de a lua orice decizie, puteţi conta întotdeauna pe resursele dumneavoastră, acestea nu sunt puţine. Profitaţi de orice ocazie pentru a face paşi înainte, pentru a evita întârzierile.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Sunteţi indecis între o nouă pasiune şi sentimentele stabile, gândiţi-vă bine şi analizaţi profund, decizia vă va influenţă viitorul.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Primiţi confirmările mult aşteptate care vor încheia incertitudinea în ceea ce priveşte sănătatea dumneavoastră. Limitaţi consumul de cafea, alcool şi condimente iuţi.

HOROSCOP SCORPION

BANI ŞI CARIERĂ

Starea de nervozitate vă îngreunează munca, de fapt, face situaţia mai complicată decât vă aşteptaţi. Pentru a depăşi toate obstacolele, trebuie să vă pregătiţi cu scrupulozitate şi să fiţi gata pentru orice situaţie neprevăzută.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Încercaţi să vă schimbaţi atitudinea, de la morocănoşi şi nu foarte concilianţi trebuie să deveniţi dulci şi pasionli astfel, în curând, veţi reîntâlni o veche dragoste care se poate reaprinde. Cel care iubeşte va fi iubit, iar cel care îndrăzneşte: vă fi răsplătit!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Nu neglijaţi primele simptome ale unor mici probleme de sănătate cum ar fi picioare umflate sau dureri de spate deranjante. Apelaţi la ajutor profesionist.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Evitaţi să luaţi decizii importante. Apatia şi lenea stau la panda. Luptaţi cu aceste tenttii cu putere şi determinare pentru a întoarce situaţia nefavorabilă în favoarea dumneavoastră.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Aveţi grijă să nu alunecaţi în monotonia rutinei, în special în relaţiile stabile. În această perioadă, dorinţa carnală nesocoteşte inima şi vă trezeşte dorinţa de a merge la “agăţat”.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Unele critici par făcute special pentru a vă demoraliza, nu cadeţi în această capcană.

 

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone