Home » Life & Style » Horoscop » HOROSCOP 26 iulie – 1 august – În sfârşit, perioada marcată de nesiguranţă ia sfârşit şi puteţi începe proiectele pe care le doriţi.

HOROSCOP 26 iulie – 1 august – În sfârşit, perioada marcată de nesiguranţă ia sfârşit şi puteţi începe proiectele pe care le doriţi.

Redactia Știri / 26.07.2017, 22:26
HOROSCOP 26 iulie – 1 august – În sfârşit, perioada marcată de nesiguranţă ia sfârşit şi puteţi începe proiectele pe care le doriţi.

HOROSCOP CAPRICORN

BANI ŞI CARIERĂ 

Dacă meditaţi şi analizaţi profund situaţia veţi reuşi să fiţi mai încrezători şi lipsiţi de griji. Veţi avea parte de inspiraţie şi de asemenea veţi primi confirmarea că aţi făcut alegerea potrivită. Credeţi mai mult în voi înşivă şi creaţi-vă singuri oportunităţile.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Sunteţi în sfârşit liniştiţi şi puşi pe traba iar astrele sunt de partea dumneavoastră. De ce alegeţi să aveţi discuţii pe teme marginale şi vă consumaţi atât de mult din cauza unor lucruri minore?

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

V-ar plăcea să improvizaţi dar totul este deja clar. vă simţiţi nemulţumiţi, mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă. Beţi apă minerală, alegeţi o alimentaţie bogată în oligo minerale şi conferiţi-vă o perioada de relax până când situaţia actuală va trece şi vă veţi putea reîncarca cu energie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ
Totul merge lin şi aveţi tendinţa să „vă culcaţi pe lauri“ şi să lăsaţi pe mâine ce puteţi face azi. În curând energiile şi sinergiile se vor schimba şi vă vor aduce multe proiecte interesante. Încercaţi să fiţi pregătiţi, să finalizaţi obligaţiile pe care le aveţi şi să fiţi cât mai creativi pentru a face faţă cât mai bine aceastei noi faze.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Conflictele ar putea afecta armonia cuplului.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Nu vă bazaţi doar pe un prieten, fiţi deschişi noilor prietenii. Veţi avea o săptămâna favorabilă ideilor geniale, noilor prietenii iar la locul de muncă veţi reuşi să fiţi mai autonomi.

HOROSCOP PEŞTI

BANI ŞI CARIERĂ

Actuala conjunctură astrală vă face să întâlniţi oameni noi, care vor fi decisivi în realizarea unui proiect profesional sau personal. Aveţi grijă să nu faceţi cheltuieli deosebite mai ales în această perioadă.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Există unele neînţelegeri în cuplu, dar nu le exageraţi, în curând veţi avea parte de o conjunctură astrală deosebită, care vă readuce seninătate în relaţia sentimentală şi nu uitaţi că dragostea este ca norocul: nu vine la cine o caută, amintiţi-vă acest lucru în viitor.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dozati-vă bine energia şi evitaţi agresivitatea, vă va fi benefică o dietă vegetariană sănătoasă şi evitarea zaharurilor.

HOROSCOP BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ

Colegii vă ajută să faceţi o impresie bună, dar vă îndreaptă într-o direcţie care nu vă interesează. Abordaţi sarcinile de lucru cu seriozitate, chiar dacă câştigul nu este pe măsură efortului. Suflecaţi-vă mânecile şi perseverati cu dăruire şi determinare, în curând vor apărea noi posibilităţi şi veţi putea pune bazele unor noi şi promiţătoare proiecte profesionale.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Veţi remedia greşelile pe care le-aţi făcut în relaţia de cuplu sau veţi întâlni o nouă dragoste. Ceea ce contează atât la începutul şi chiar pe parcursul unei relaţii sunt detaliile.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Cele mai mari necazuri în viaţă sunt: o sănătate precară şi o conştiinţa încărcată.

HOROSCOP TAUR

BANI ŞI CARIERĂ

O persoană în vârstă vă taie din elan, evaluaţi bine situaţia şi vedeţi dacă este cazul să îi urmaţi sfatul sau să modificaţi proiectele pe care le aveţi în curs. Să fiţi împreună este un început, să rămâneţi împreună este un progres, dar să reuşiţi să lucraţi împreună … este un succes: învăţaţi să coopereti!

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

De ceva timp singurătatea locuieşte în inima dumneavoastră, dar nu dramatizaţi, este nevoie doar de răbdare şi, dacă cumva aveţi dubii, este momentul să vă decideţi şi să urmaţi calea inimii.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Aveţi parte de o conjunctură astrală optimă, puteţi depăşi orice obstacol şi atinge un obiectiv ambiţios.

HOROSCOP GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ

În sfârşit, perioada marcată de nesiguranţă ia sfârşit şi puteţi începe proiectele pe care le doriţi. Veţi face noi cunoştinţe, care se vor dovedi utile pentru dezvoltarea şi creşterea dumneavoastră profesională.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Ceva sau cineva vă încetineşte şi vă împiedică forţându-vă să reflectaţi şi să vă aprofundati sentimentele. Fiţi mai decisivi dacă doriţi să cuceriţi o persoană!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Perioadă pozitivă, care aduce contacte fructuoase şi oportunităţi interesante pentru cei care lucrează în afaceri şi comunicare.

HOROSCOP RAC

BANI ŞI CARIERĂ

Rezultatele bune obţinute trebuie susţinute cu devotament şi perseverenţă, astfel încât să vă puteţi extinde sarcinile şi îmbunătăţi poziţia. Aveţi grijă să nu faceţi anumite investiţii care promit un câştig facil!

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Atitudinea dumneavoastră nehotarata poate fi înţeleasă greşit şi poate răci sau inhiba o relaţie. Reflectaţi bine dacă doriţi aşa ceva, şi poate ar fi cazul să fiţi mai decişi!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Amintiţi-vă că să aveţi grijă de voi înşivă …. Este cea mai bună investiţie! În această perioadă de armonie psihică şi fizică vi se par plăcute atât obligaţiile cât şi distracţia, bucuraţi-vă din plin de aceste momente!

HOROSCOP LEU

BANI ŞI CARIERĂ

Entuziasmul pentru ceea ce faceţi este exprimat prin deciziile pe care le luaţi, fiţi fermi şi hotărâţi. Incearcati să terminaţi activităţile nefinalizate înainte de a vă angaja în noi proiecte.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Nervozitatea excesivă provoacă neînţelegeri, nu vă demoralizati, în curând va fi mai bine.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Medicamentele nu sunt soluţia optimă pentru starea prin care treceţi. Încercaţi să nu vă faceţi prea multe griji referitoare la ceea ce cred alţii despre dumneavoastră, veţi reuşi astfel să evitaţi anumite stări de proastă dispoziţie, care chiar nu sunt necesare.

HOROSCOP FECIOARĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Deocamdată eforturile sunt mari dar rezultatele sun slabe, dar cu cât vă implicaţi mai mult cu atât vor fi mai importante realizările viitoare.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

În această perioadă de armonie psihică şi fizică vi se par plăcute atât obligaţiile cât şi distracţia, bucuraţi-vă din plin de aceste momente!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Perioadă strălucitoare şi plină de oportunităţi, veţi avea deosebită energie. Sunteţi descurcăreţi şi concentraţi iar acest lucru vă va aduce rezultatele dorite.

HOROSCOP BALANŢĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Este o perioadă productivă, veţi finaliza anumite lucrări şi vă faceţi planuri importante pentru viitorul apropiat.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Cinismul otrăveşte dragostea, nu fiţi copleşit de prea mult negativism. Fiţi înţelepţi şi nu ruinaţi o relaţie solidă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

În cele din urmă obiectul mult dorit este în mâinile dumneavoastră şi sunteţi nerăbdători să îl arătaţi şi vă simţiţi mulţumiţi şi invidiaţi. Aveţi în plan o vizită plăcută la nişte rude îndepărtate.

HOROSCOP SCORPION

BANI ŞI CARIERĂ

Opinia unui coleg în necunoştinţă de cauză nu vă face să vă răzgândiţi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Cuplurile solide îşi fac planuri de viitor cu entuziasm. Pentru cei singuri, o excursie sau o petrecere cu prietenii, deschid posibilităţile unor noi întâlniri şi eventuale cuceriri.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

O sănătate bună este moştenită, dar dacă nu aveţi grijă de ea ca de o comoară, lucrurile se pot schimbă brusc.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Problemele care au apărut în ultimul timp, nu se pot pune pe seama celorlalţi. O analiză detaliată a evenimentelor negative, vă va oferi o imagine mai completă a situaţiei şi vă va ajuta să faceţi faţă greutăţilor şi să le rezolvaţi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Totul depinde de modul în care vă prezentaţi şi ceea ce spuneţi. Veţi avea parte de multe întâlniri, chiar dacă nu concludente, dar pline de magie, bucurie şi seninătate, şi când veţi găsi armonia şi magia, va veni şi stabilitatea mult dorită.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Totul vă mege bine, revedeţi prieteni vechi şi depănaţi amintiri. Filmele şi excursiile sunt că o hrană pentru suflet.