Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: O relaţie începută în joacă se va transforma în ceva mult mai profund

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: O relaţie începută în joacă se va transforma în ceva mult mai profund

Redactia Știri / 29.03.2017, 22:29
Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: O relaţie începută în joacă se va transforma în ceva mult mai profund

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: CAPRICORN

Bani şi carieră
Săptămâna această vă surâde norocul şi astrele vă sunt favorabile, ajutându-vă să vă concentraţi şi să vedeţi în timp record rezultatele muncii dumneavoastră. Lucrul în echipa vă va aduce realizări importante iar dacă aveţi o activitate nesigură veţi găsi sprijin de nepreţuit din partea prietenilor.

Dragoste şi armonie
O relaţie începută în joacă se va transforma în ceva mult mai profund decât vă imaginaţi şi vă va aduce momente intense de pasiune.

Sănătate şi bunăstare
Toate problemele se vor rezolva cu bine, dar resimţiţi o stare de oboseală.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: VĂRSĂTOR

Bani şi carieră.
Dorind să le faceţi pe plac şefilor riscaţi să vă asumaţi anumite sarcini care nu vă revin, cu toate acestea, veţi reuşi să depăşiţi dificultăţile şi să evitaţi situaţiile critice. Este nevoie să faceţi anumite clarificări pantru a vă stabili sarcinile.

Dragoste şi armonie
Vă este greu să lăsaţi trecutul în urmă. Doriţi să mergeţi mai departe, dar în acelaşi timp vă agăţaţi şi de ce aţi avut sperând că veţi folosi aceste experienţe pentru a construi ceva mai bun.

Sănătate şi bunăstare
Dozati-vă energia eliminând eforturile inutile şi faceţi o cură de sucuri de fructe de sezon, polen şi lăptişor de matcă.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: PEŞTI

Bani şi carieră
Planetele vă potenţează energiile şi deciziile care, dacă sunt bine direcţionte pentru îndeplinirea obiectivelor profesionale şi financiare, pe termen lung vă vor oferi excelente posibilităţi de a reuşi.

Dragoste şi armonie
Este timpul să vă clarificaţi relaţiile. Cele în care există înţelegere reciprocă se vor consolida iar relaţiile de dragoste sau prietenie care nu mai au motive pentru a continuă se for încheia.

Sănătate şi bunăstare
Staţi cât mai mult la aer liber, plimbându-vă sau, de ce nu, făcând gimnastică, sportul este secretul pentru o sănătate de fier.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: BERBEC

Bani şi carieră
Dialogul cu şeful şi colegii aduce soluţii mai bune şi mai simple pentru toată lumea. Este posibil să aveţi nişte discuţii contradictorii la locul de muncă care însă vă vor îmbunătăţi activităţile. Puteţi pierde o bătălie, dar nu războiul!

Dragoste şi armonie
Nişte discuţii contradictorii cu partenerul vă pot stimula să schimbaţi anumite obiceiuri sau comportamente care au început să vă deranjeze pe amândoi.

Sănătate şi bunăstare
În loc să fiţi deprimat mai bine discutaţi cu apropiaţii despre problemele dumneavoastră, grijile nu mai sunt atât de apăsătoare iar încrederea în propriile dumneavoastră forţe creşte. Redobândiţi-vă dinamismul şi veţi fi din nou comunicativi şi plini de vitalitate.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: TAUR

Bani şi carieră
Nu datorită faptului că lucrurile sunt dificile nu îndrăznim să le facem, ele devin dificile pentru că nu îndrăznim. Fiţi prudenţi, există riscul de a fi implicaţi în nişte inselelatorii, feriţi-vă de propunerile neclare.

Dragoste şi armonie
Stelele vă dau curaj, dar nu exageraţi! Sub vraja astrelor s-ar putea să deveniţi prea îndrăzneţi şi insaţiabili în căutarea plăcerii.

Sănătate şi bunăstare
În cazul în care nu mai sunteţi în floarea vârstei un check-up general vă permite să înlăturaţi orice îndoială şi puteţi preveni anumite probleme. Urmează o etapă destul de stresantă cu privire la casă/famile.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: GEMENI

Bani şi carieră
Puteţi fi ademeniţi cu promisiuni de câştiguri uşoare dar ar fi cel mai bine să luaţi în considerare cu atenţie şi cu scrupulozitate toate aspectele propunerii, ar putea fi la mijloc un şiretlic. Sectorul financiar este în creştere, aveţi parte de foarte mult noroc din punct de vedere financiar în viitorul apropiat.

Dragoste şi armonie
Pentru a evita ce este mai rău încercaţi să pretindenti şi să oferiţi claritate şi transparenţă maximă în promisiunile făcute.

Sănătate şi bunăstare
Dacă suferiţi de anumite afecţiuni este timpul să le rezolvăţi, nu vă mai gândiţi la sănătate ca la suma unor boli… pe care nu le aveţi.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: RAC

Bani şi carieră
Totul merge conform planului, fără griji şi incidente, dar…este destul de plictisitor. Fiţi diplomaţi pentru a nu pune în pericol poziţiile excelente atinse în perioada anterioară şi planificaţi-vă cu atenţie acţiunile pentru a face posibil să realizaţi ceea ce vă doriţi.

Dragoste şi armonie
Este un moment oportun pentru dragoste şi pentru noi relaţii chiar dacă munca vă consumă o mare parte din energie.

Sănătate şi bunăstare
Aţi obosit să vă tot amintiţi de trecut aşa că mergeţi înainte. Vă face mare plăcere să acordaţi timp pentru dumneavoastră. Orice tratament veţi urmă vă va aduce beneficii duble, profitaţi de acest lucru.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: LEU

Bani şi carieră
O schimbare profesională vă poate face mai carismatic şi vă poate impulsiona să faceţi ceva ce amânaţi de mut timp. Amintiţi-vă că adevăratul secret în afaceri este să ştiţi ceva ce nu ştie nimeni altcineva…

Dragoste şi armonie
Cu ceva timp în urmă aţi luat o decizie impusivă şi regretaţi că aţi făcut acest lucru, dar acum aveţi posibilitatea de a schimbă anumite lucruri.

Sănătate şi bunăstare
Aveţi tendinţa de a vă dispersa energia, fapt care vă crează o stare de oboseală şi vă face să fiţi mai distraţi. Moderaţia, prudenţa şi odihna sunt recomandate.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: FECIOARA

Bani şi carieră
Înainte de a lua o decizie, adunaţi toate informaţiile fără a neglija detaliile, numai aşa puteţi avea lucrurile sub control şi puteţi întoarce situaţia în avantajul dumneavoastră. Instabilitate între venituri şi cheltuieli, încercaţi, pe cât posibil, să vă diversificaţi investiţiile.

Dragoste şi armonie
Veţi face o alegere care vă va da impresia că aţi făcut o altă greşeală. Rămâneţi fideli principiilor dumneavoastră, chiar dacă va fi necesar să acţionaţi cu o mai multă sensibilitate.

Sănătate şi bunăstare
Adăugaţi la micul dejun nişte oligoelemente şi un sucuri de fructe – vă tonifică şi vă ajută să fiţi mereu în formă.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: BALANŢĂ

Bani şi carieră
Şeful este bine dipus dar un pic distrat iar dumneavoastră veţi lua situaţia în propriile mâini, trebuie să fiţi intuitivi şi să acţionaţi logic. Cuvântul cheie va fi: reînnoire genială! Credeţi în voi înşivă … veţi lua decizii curajoase care vă vor permite să vă rezolvaţi problemele care de multă vreme nu vă dau pace.

Dragoste şi armonie
Nu exageraţi cu simţul datoriei, acesta poate strica bucuriile prezentului.

Sănătate şi bunăstare
Aveţi unele ghinioane în familie, dar după aceste turbulenţe vă va reveni vitalitatea şi buna dispoziţie. Vă veţi menţine echilibrul dacă găsiţi timp pentru a vă dedica meditaţiei sau pentru a practica yoga.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: SCORPION

Bani şi carieră
Astrele vă vor ajuta să intraţi într-o perioada în care energii puternice vă vor susţine şi vă vor face să vă simţiţi atotputernic. Puteţi realiza foarte multe lucruri, atâta timp cât rămâneţi cu picioarele pe pământ.

Dragoste şi armonie
Perioadă favorabilă în dragoste, este foarte posibil să vă găsiţi partenerul ideal în această perioadă, iar relaţiile în curs cunosc o nouă intensitatea.

Sănătate şi bunăstare
O energie extraordinară vă permite să atingeţi obiective la care nu v-aţi gândit vreodată, dar nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma. Evitaţi pe cât posibil situaţii de tensiune şi stres.

Horoscop, 29 martie – 04 aprilie 2017: SĂGETĂTOR

Bani şi carieră
Păreţi reticenţi să acceptaţi schimbările recente care v-au fost impuse, poate pentru că vă simţiţi mai confortabil în rutină zilnică, dar ar putea există şi motive mai personale. În orice caz, în următoarele săptămâni, veţi avea indicaţii mai clare cu privire la motivele pentru care nu vă mai puteţi permite să rămâneţi în această situaţie.

Dragoste şi armonie
Veşti bune pe plan sentimental şi multă creativitate care vă facilitează relaţiile, lăsaţi îndoielile şi lăsaţi-vă ghidaţi de intuiţie.

Sănătate şi bunăstare

Aveţi probleme cu articulaţiile din cauza sedentarismului. Faceţi  mişcare. evitaţi băuturile alcolice şi beţi multă apă.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone