Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 6 – 12 Iulie: Aveţi încredere în partener şi în sentimentule care vă leagă

Horoscop 6 – 12 Iulie: Aveţi încredere în partener şi în sentimentule care vă leagă

Redactia Știri / 06.07.2017, 11:01
Horoscop 6 – 12 Iulie: Aveţi încredere în partener şi în sentimentule care vă leagă

Horoscop CAPRICORN – BANI ŞI CARIERĂ

Aţi evaluat argumentele pro şi contra şi aţi amânat o decizie importantă, dar acum trebuie într-adevăr să vă hotărâţi, să încercaţi să evaluaţi lucururile cu claritate şi apoi să vă urmaţi instinctul.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Curajul care se naşte din dragoste şi pentru dragoste nu are limite, nu ţine cont de nici un pericol şi nu ascultă de raţiune. Pretinde că poate muta munţii şi adesea greşeşte. Nu vă fie teamă de a vă deschideţi inima iubirii…

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Cei care cultivă seninătate culeg fericire şi bună dispoziţie. Ţineţi sub control stresul adoptând o dietă uşoară, de preferat legume crude şi fructe proaspete, faceţi exerciţii fizice uşoare şi ascultaţi muzică de relaxare. În curând vă veţi redobândi starea fizică şi psihică obişnuită.

Horoscop VĂRSĂTOR – BANI ŞI CARIERĂ

Nu vă este uşor să aveţi o viziune clară a unor situaţii de muncă sau de studiu, încercaţi să tergiversaţi lucrurile, dar nu luaţi prea în serios numeroasele nemulţumiri ale unui coleg, acesta exagerează.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Veţi primi două declaraţii … sau faceţi dumneavoastră nişte declaraţii către doi oameni, cu toate acestea planete binevoitoare vă permit să transmiteţi afecţiune cu naturaleţe şi vă fac zâmbetul mai vesel şi atractiv.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Astrele vă şoptesc că, uneori, este nemulţumirea cea care determină schimbările benefice: nu strică să încercaţi.

Horoscop PEŞTI – BANI ŞI CARIERĂ

Întrebaţi planetele, la ce trebuie să vă aşteptaţi: un val de energie creatoare care vă face să luaţi nişte hotărâri mult mai rapid, să fiţi pragmatici şi capabili să rezolvaţi prompt problemele pe care le întâmpinaţi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Stelele vă iluminează sfera sentimentală, vă dau un charm irezistibil şi vă oferă momente de neuitat: fericirea iubirii şi o liniştea sufleteacă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dacă doriţi să realizaţi un obiectiv ambiţios sau să faceţi o schimbare în viaţa dumneavoastră, în perioada următoare s-ar putea vă simţiţi ezitant, confuz şi v- aţi putea confruntă cu un obstacol neprevăzut.

Horoscop BERBEC – BANI ŞI CARIERĂ

Chiar dacă aveţi o zi proastă nu vă faceţi griji. Incearcaţi să staţi concentrat, fără să vă pierdeţi în lucruri mărunte şi totul se va rezolva în curând. Veniturile şi cheltuielile sunt într-un echilibru de invidiat, în ciuda unor cheltuieli neaşteptate.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Surprize pentru o posibilă iubire născută la locul de muncă şi unele prietenii frumoase. Nu obstrucţionaţi un proiect pe care îl aveţi cu partenerul.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

O veste nedorită poate fi, de asemenea, ignorată. La masă optaţi pentru proteine ​​şi în viaţa de zi cu zi încărcaţi să fiţi calm, vă va fi de ajutor în depăşirea unor stări de discomfort trecătoare.

Horoscop TAUR – BANI ŞI CARIERĂ

Totul merge mai bine, dar o încredere excesivă vă poate împinge să faceţi alegeri greşite, încercaţi să fiţi lucid pentru a menţine controlul asupra situaţiei. Amintiţi-vă că motivaţia este ceea ce vă determina să faceţi ceva iar obiceiul este ceea ce vă face să continuaţi acel lucru.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Cuplurile în criză vor putea redeschide un dialog serios şi vor avea parte de multe emoţii şi sentimente şi, poate vor putea experimenta, de asemenea, renaşterea unei pasiuni pe care o credeau stinsă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Veţi putea în curând să respiraţi uşuraţi şi să vă redescoperiţi mai fermi, mai lucizi şi mai activi că niciodată. Beţi multă apă şi consumaţi fructe şi legume din abundenţă.

Horoscop GEMENI – BANI ŞI CARIERĂ

Fiţi întotdeauna determinaţi şi hotărâţi, o persoană puternică şi de succes este aceea care nu se lasă purtată de val atunci când simte adierea norocului dar nici nu se descurajează atunci când întâlneşte obstacole. Munciţi urmându-vă instinctul şi veţi fi apreciaţi de manageri.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Ciudat dar adevărat … vă daţi seama că partenerul are dreptate. Relaţiile serioase se consolidează în timp ce aventurile pot crea unele probleme.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Cine nu are cap să aibă picioare, cine are cap poate să se odihnească. Aveţi multă energie dar vă lipseşte luciditatea: amânaţi o decizie importantă şi evitaţi carbohidraţii şi alte alimente care va pot crea discomfort.

Horoscop RAC – BANI ŞI CARIERĂ

La locul de muncă nu fiţi părtaşi la bârfe şi la invidii, gândiţi-vă doar la problemele voastre şi rămâneţi concentraţi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Puteţi face liniştiţi planuri pentru viitor, veţi găsi oameni prietenoşi, care vă vor ajuta să le realizaţi. Perioadă plină de oportunităţi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Nu vă fixaţi mereu pe aceleaşi persoane şi pe aceleaşi probleme, evadaţi din cotidian şi visaţi. Acest mod de a acţiona vă va aduce echilibru şi bunăstare.

Horoscop LEU – BANI ŞI CARIERĂ

Rezultatele nu vor întârzia să apară dacă veţi reuşi să nu mai fiţi aşa dispersivi şi datorită modului vostru înnăscut de a vă impune.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Cuplurile care poartă de prea mult timp o povară, este cazul să o lase deoparte. Mai bine să fiţi sinceri şi oneşti, pentru a evita surprizele neplăcute în viitorul apropiat.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Stare bună de sănătate şi multă energie, dar starea de spirit este un pic instabilă, răsfăţaţi-vă cu o activitate relaxantă şi o dietă sănătoasă şi echilibrată.

Horoscop FECIOARĂ – BANI ŞI CARIERĂ

Faceţi liniştiţi planuri pentru viitor, veţi găsi oameni prietenoşi, care vă vor ajuta să le îndepliniţi. Perioadă plină de oportunităţi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

În dragoste veţi cuceri persoanele dorite datorită farmecul magnetic pe care vi-l conferă o conjunctură astrală specială. Profitaţi din plin de această perioadă favorabilă, îndrăzniţi şi veţi fi răsplătit.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Problemele pe care le aveţi vor fi rezolvate în timp şi cu ajutorul unei persoane aproapiate.

Horoscop BALANŢĂ – BANI ŞI CARIERĂ

La nevoie găsiţi soluţiile potrivite pentru toată lumea. Nu daţi frâu liber fanteziilor, fiţi realişti şi evitaţi situaţiile neclare în relaţiile comerciale.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Aveţi o deosebită sensibilitate şi o dorinţa de afecţiune care ar putea face ca o prietenie de lungă durata să se poată transforma în dragoste sau într-o relaţie importantă. Deschideţi ochii şi inima că să nu pierdeţi această oportunitate.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Perioadă pozitivă, dar cu nişte momente dificile. Stelele se alinează înt-un mod favorabil pentru dumneavoastră, totul va depinde de modul în care vedeţi lucrurile şi de deciziile pe care le luaţi.

Horoscop SCORPION – BANI ŞI CARIERĂ

Perioadă favorabilă unor alegeri importante, dar, înainte de a vă decide, puneţi- vă în ordine situaţia financiară şi faceţi un buget precis şi corect, pentru a evita surprizele neplăcute.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

După o anumită tensiune, sunteţi mai relaxaţi şi revine armonia. Dacă sunt trăite din plin marile iubiri nu se clatină.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE.

Un bun echilibru interior vă poate ajuta să evitaţi multe suişuri şi coborâşuri. Vă supăraţi prea tare pe persoane care chiar nu au nici o vină.

Horoscop SĂGETĂTOR – BANI ŞI CARIERĂ

Este un moment în care influenţele astrale sunt favorabile, cu condiţia să cântăriţi şi să evaluaţi cu atenţie diferitele faţete ale situaţiei care vă sunt prezentate.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Aveţi încredere în partener şi în sentimentule care vă leagă. Există mici discuţii dar micile îmbrăţişări topesc tensiune.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Veţi primi mult aşteptatele confirmări care vă vor linişti. Limitaţi consumul de carbohidraţi şi adăugaţi la dietă oligoelemente şi afine.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone