Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 8 – 14 august 2022. Lună Plină în zodia Vărsător. Ce efecte vor resimți nativii zodiacului

Horoscop 8 – 14 august 2022. Lună Plină în zodia Vărsător. Ce efecte vor resimți nativii zodiacului

Alexandru Cazacu / 08.08.2022, 14:32
Horoscop 8 – 14 august 2022. Lună Plină în zodia Vărsător. Ce efecte vor resimți nativii zodiacului

Horoscop 8 – 14 august 2022. Cea de-a doua săptămână din luna august este marcată de intrarea lui Venus în zodia Leu. Conform astrologilor, acest tranzit va dura până pe 5 septembrie și deschide o perioadă de creativitate. În schimb, unii dintre nativi ar putea fi mai dramatici și să caute cu orice preț să fie admirați.

Horoscop 8 – 14 august 2022. Lună Plină în zodia Vărsător

Un alt aspect astrologic important în săptămâna 8 – 14 august este Luna Plină în zodia Vărsător. Pe data de 12 august va avea loc o lunație în conjuncție cu Saturn și în careu cu Marte, Uranus și Sensul Vieții, conform astrologului Mădălina Manole.

Acest aspect poate aduce rupturi de relații, stări de tristețe, dezamăgire, pesimism și melancolie. Acestea fiind spuse, haideți să aflăm împreună principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului în săptămâna 8 – 14 august 2022.

Berbec

Venus intră în sectorul iubirii tale, așa că ai toate motivele să fii bucuros. Acest aspect îți aduce pasiune pe plan sentimental. Ar putea fi vorba de noi relații. În schimb, Luna Plină ar putea să vină cu unele blocaje în desfășurarea unor planuri făcute cu prietenii. Pe de altă parte, unii dintre nativi au posibilitatea de a încheia un proiect și de a culege roadele acestuia.

Taur

Planeta Venus, cea care guvernează zodia ta, intră în sectorul familiei și te ajută să te apropii mai mult de cei dragi. Ai ocazia să îți îmbunătățești relațiile și să rezolvi unele situații ce țin de casă. Pe de altă parte, Luna Plină în zodia Vărsător se va petrece în sectorul carierei tale. Ar putea fi vorba de încheierea unui capitol profesional sau de unele constrângeri din partea superiorilor, potrivit Ego.ro.

Gemeni

Tranzitul lui Venus prin zodia Leu te avantajează, oferindu-ți ocazia de a luat unele decizii benefice pentru tine. Unii nativi ar putea merge în delegații, excursii sau deplasări care să îi avantajeze. Totodată, este o perioadă bună pentru negocieri.

În schimb, Luna Plină ar putea veni unele blocaje dacă ți-ai planificat o călătorie în afara hotarelor. Ai putea să întâmpini unele probleme în susținerea unui punct de vedere. În această săptămână este recomandat să îți schimbi unele convingeri și principii de viață.

Horoscop 8 – 14 august 2022 – Rac

„Venus, planeta banilor, îți intră chiar în sectorul financiar, iar acest aspect te susține din plin să îți crești veniturile. S-ar putea să primești oportunități financiare care nu trebuie ratate. Te poți aștepta la cadouri avantaje financiare și bani pe care să-i scoți din talentele tale. Pe de altă parte, Luna Plină din Vărsător poate veni cu blocaje în obținerea unui credit, amânări legate de returnarea unei datorii și nu este exclus ca și partenerul să aibă probleme cu banii. Poți culege roadele unei investiții demarate în urmă cu jumătate de an, însă acestea nu vor fi deloc pe placul tău”, spune astrologul Mădălina Manole.

Leu

Planeta Venus intră în zodia ta și îți oferă posibilitatea de a-ți îmbunătăți viața personală și chiar și cea profesională. Așadar, până la data de 5 septembrie vei avea ocazia să te ocupi mai mult de propria persoană. De asemenea, este posibil să faci o schimbare de look. Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor tale, așa că poate aduce unele blocaje în viața de cuplu și chiar despărțiri. Ai putea să ai impresia că partenerul tău de viață este indiferent și nu te simți destul de apreciat și iubit.

Fecioară

Poți să simți unele regrete sentimentale, însă ai și posibilitatea de a ierta o persoană care ți-a greșit. Ai putea să te împaci cu o persoană dragă ție. Pe de altă parte, starea de sănătate este destul de delicată în această săptămână. S-ar putea să te confrunți cu unele limitări fizice sau cu probleme cardiovasculare. La locul de muncă, stresul va fi destul de mare.

Balanță

Tranzitul lui Venus în zodia Leu te avantajează și îți activează viața socială. Ai ocazia să ieși mai mult cu persoanele apropiate și să cunoști altele noi. În această perioadă te bucuri de popularitate și poți duce la capăt un proiect în care ești implicat. Luna Plină are loc în sectorul iubirii tale, însă poate veni cu blocaje sentimentale. Ar putea fi vorba încheierea unei relații aflate la început.

Horoscop 8 – 14 august 2022 – Scorpion

Venus intră în sectorul carierei tale și îți dă posibilitate de a te afirma. Poți să te aștepți la sprijin din partea partenerului tău de viață sau din partea partenerilor de afaceri. Tranzitul lui Venus îți aduce succes public, însă Luna Plină din Vărsător ar putea veni cu unele neînțelegeri în familie. Ar putea fi vorba de blocaje cu privire la obținerea unor bunuri patrimoniale. În această săptămână, starea emoțională poate fi apăsătoare.

Săgetător

„Cu Venus în tranzit prin zodia Leu, ai șanse de afirmare prin idei, ești creativ și poți obține o diplomă sau poți face o călătorie care să-ți aducă evoluție personală sau profesională. S-ar putea să ai ocazia să demonstrezi un adevăr sau să-ți consolidezi niște convingeri și principii de viață grație noilor experiențe trăite.

Luna Plină din Vărsător s-ar putea să aducă niște blocaje în comunicare, să nu poți exprima ceea ce gândești din diferite motive. Totodată, s-ar putea să-ți pună niște piedici dacă trebuie să faci o deplasare sau să pleci într-o excursie. De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu unele întârzieri în rezolvarea unor probleme cu actele sau în obținerea unor avize și aprobări”, spune astrologul.

Capricorn

În săptămâna 8 – 14 august ai șansa de a reaprinde pasiunea în dormitor. De asemenea, Venus îți poate oferi șansa de a primi o sumă de bani sau de a recupera o datorie. Luna Plină se petrece în sectorul tău financiar, în conjuncție cu Saturn, planeta care guvernează zodia ta. Acest aspect poate aduce blocaje financiare sau unele nemulțumiri cu privire la cheltuieli.

Vărsător

Planeta iubirii intră în sectorul relațiilor tale, așa că până pe 5 septembrie ai posibilitatea de a-ți îmbunătăți viața de cuplu. Unii nativi se vor împăca cu partenerul de viață, în timp ce alții ar putea face o cerere în căsătorie. Pe de altă parte, Luna Plină în zodia ta îți aduce ocazia de a încheia un capitol din viață. Aceasta ar putea veni cu frustrări, stări de anxietate, tristețe sau cu evenimente neprevăzute.

Horoscop 8 – 14 august 2022 – Pești

Săptămâna aceasta ai șansa de a-ți găsi un loc de muncă, în caz că ești în căutarea unui job mai bine plătit. Muncești cu mai mult spor, iar astfel vei reuși să fii mai eficient și să ai mai mult timp liber pentru tine. Luna Plină în Vărsător poate veni cu gânduri, frământări și o stare interioară nu tocmai bună. Ar putea fi momentul oportun să închei un capitol bolnăvicios.