Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop făcut de Mihai Voropchievici pentru martie 2021. Zodiile cu cel mai mare noroc la bani

Horoscop făcut de Mihai Voropchievici pentru martie 2021. Zodiile cu cel mai mare noroc la bani

Manolică Anca / 01.03.2021, 12:45
Horoscop făcut de Mihai Voropchievici pentru martie 2021. Zodiile cu cel mai mare noroc la bani

Horoscop făcut de Mihai Voropchievici pentru luna martie 2021. Iată ce zodii se bucură de multe reușite și care au mare noroc la bani în prima lună de primăvară.

Horoscop făcut de Mihai Voropchievici pentru martie 2021

Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, a prezentat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul lunii martie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop martie 2021 pentru Berbec

Primăvara vine cu provocări fantastice pentru nativii din zodia Berbec. Non-conformiști pentru că nu acceptă impuneri, luna martie vine cu încercări dure, mai ales pe plan profesional şi plan sentimental. Iar greșelile vor veni tocmai din cauza faptului că ei cred că le știu pe toate și le pot face pe toate fără a avea nevoie de vreun ajutor. Anul 2021 va fi pentru ei „ajută-mă să mă ridic”. Aşadar, Berbecii trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

Horoscop martie 2021 pentru Taur

Primăvara vine cu o mare determinare asupra lui, care îl va ajuta să ia decizii importante. Se gândește, analizează și caută să facă o schimbare de ordin profesional. Este primăvara deciziilor pentru Taur. Dacă acțiunile sale îi aduc mulțumite, atunci lucrurile intră pe un făgaş normal, iar rezultatele ce vor veni vor fi extraordinare. Pentru că există, îndeosebi pe latura afectivă, o poziţie planetară cu Venus, care îi guvernează pe Taur, intră în Taur şi face un trigon cu Pluto, deci un aspect pozitiv benefic, care îi mobilizează la muncă.

Horoscop martie 2021 pentru Gemeni

Primăvara pentru aceștia este foarte provocatoare la capitolul finanţe. Asta pentru că Mercur, care tranzitează zodia Peştilor, mai ales în prima jumătate a lunii martie, are şi o perioadă de retrogradare. Iar dacă nu sunt atenţi la ce și cum dialoghează, pot avea de pierdut. Nu trebuie să se demoralizeze de la primul impact negativ, ci vor trebui să se folosească de mintea strălucită pe care o au, pentru a găsi soluțiile. Soluțiile sunt întotdeauna la el. Spre finalul primăverii, vor apărea multe zâmbete pe buze, pentru că vor veni și banii.

Horoscop martie 2021 pentru Rac

Primăvara nu este tocmai prielnică pentru Raci. Vorbesc impulsiv, fără să gândească prea mult înainte, lucru care pot aduce discuții cu rudele apropiate. Vor fi în permanenţă un Gică Contra. La Luna Nouă, în zodia Balanţei, vor avea acel impuls să ajungă la un grad de saturaţie şi să nu mai aştepte ca lucrurile să se întâmple. Deși cuminţei de felul lor, aceste provocări îi vor scoate din amorţeală. Însă, finalul de primăvară le va aduce satisfacții nemaipomenite, indiferent de cât vor fi de solicitaţi.

Horoscop martie 2021 pentru Leu

Leul va fi un cocktail de emoţii și în această perioadă. Însă parcă totul la un nivel mai exploziv. Apar lucruri care îl pot destabiliza, precum frustrări sau evenimente imprevizibile, lucruri care pot tulbura puțin apele, mai ales în cuplu. El, câteodată, mai aruncă vina şi pe cei nevinovaţi. Este nevoie de calm, acceptare și optimismul caracteristic. În general, când nu îi convine ceva, devine mai agresiv, iar această agresivitate este destul de judecată de cei din jur.

Horoscop martie 2021 pentru Fecioară

Pe început de primăvară, nativii din zodia Fecioară se bucură de o doză suplimentară de energie, atât timp cât intră Soarele în Berbec. Iau prim-planul, sunt productivi, dinamici, creativi şiobțin ajutorul pentru a rezolva problemele pe toate planurile. Însă, trebuie să acorde o mai mare atenție tenatțiilor, pentru că sunt șanse mari să depășească cu mult bugetul. Așadar, atenție la finanțe, pentru că există riscul ca în această lună să piardă o sumă mare de bani dacă se încred prea mult într-o persoană apropiată.

Horoscop martie 2021 pentru Balanţă

Sunt șanse mari pentru ei să își deschidă o afacere. Însă, nu trebuie să se dea bătuți din prima, deși vor avea multe obstacole. Așadar, este momentul să îşi aducă aminte şi să născocească o afacere pentru că sigur idei sunt. Cu cât sunt mai ambiţioşi, mai dispuşi să facă asta, cu atât vor avea succes. Este posibil să fie ajutaţi ți de o rudă sau de un prieten foarte bun.

Horoscop martie 2021 pentru Scorpion

Disciplina le asigură succesul, însă în a doua jumătate a lunii martie, au parte de câştiguri care vin parcă din cer, fără a face vreun mic efort. Fără să depună vreun efort. Pe cât de surprinzătoare este situaţie, pe atât de puţin le lipseşte să îşi piardă cumpătul. Este recomandat să investească cât mai bine acești bani, pentru a își asigura un venit pe o perioadă mai lungă.

Horoscop martie 2021 pentru Săgetător

Despre nativii acestei zodii se spune că ar trebui să se mai lase un pic duşi și de val şi să acţioneze din instinct. Pentru că le-a lipsit Soarele, în această primăvară vor avea o energie debordantă. Așadar, nu vă irosiţi făcând scenarii inutile.

Horoscop martie 2021 pentru Capricorn

Acești nativi ar trebui să zâmbească mai mult. Mai ales că sunt răsfățații acestei primăveri. Vor avea parte de noroc pe toate planurile și tot ce își vor propune, vor reuși. Vor avea câştiguri substanţiale, însă este foarte important să facă un cadou şi persoanei iubite din aceste câştiguri.

Horoscop martie 2021 pentru Vărsător

Vărsătorii sunt mai arţăgoşi în această lună şi vor fi puși mult pe ceartă. Tot timpul vor încerca să creeze discuţii contradictorii, deşi nu este bine pentru ei. Cu toate astea, îşi vor găsi liniștea într-o persoană din familie, pentru a  reuși să depășească această perioadă.

Horoscop martie 2021 pentru Peşti

Creativitatea debordantă îi va inspira şi pe ceilalţi. Există posibilitatea de a face multe schimbări în plan profesional. Folosind timpul cu multă înțelepciune și fiind concentrați, își vor îndeplini multe visuri.