Home » Life & Style » Horoscop » Numere norocoase la LOTO. Mihai Voropchievici îți spune ce numere să joci în funcție de zodie

Numere norocoase la LOTO. Mihai Voropchievici îți spune ce numere să joci în funcție de zodie

Violeta Badea / 25.02.2021, 13:10
Numere norocoase la LOTO. Mihai Voropchievici îți spune ce numere să joci în funcție de zodie

Numere norocoase la LOTO. Mihai Voropchievici îți spune ce numere să joci în funcție de zodie. Deși ți se poate părea ciudat, astrele influențează norocul. Numerologul Mihai Voropchievici  a prezentat la postul de televiziune Antena 3 care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie în parte. Iată cum te poți îmbogăți în funcție de data nașterii.

Numere norocoase la LOTO

Astrologii îți spun cum poți câștiga bani, totul în funcție de zodia ta! Numerele norocoase sunt dictate de perioada anului în care eşti născut, iar dacă nu te consideri o persoană norocoasă, mai ai o șansă. Mihai Voropchievici ne spune că nativii se pot asocia pentru a-și mări șansele la câștiguri cum sunt cele de la Loto. Iată ce numere să joci în funcție de zodie.

Numerologul Mihai Voropchievici ne spune care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie
Numerologul Mihai Voropchievici ne spune care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie

Berbec

În cazul în care nu vă considerați o persoană foarte norocoasă, nu e nicio problemă. Nativii născuți în zodia berbecului pot face echipă foarte bună cu Rac și Scorpion. Nativii acestei zodii pot avea parte de un câștig extraordinar, iar perioada favorabilă este la început de lună.

Numere norocoase: 1, 39, 27, 49

Taur

Nativii născuți în zodia Taurului se pot alia cu Vărsătorii și Peștii. Aceștia pot avea parte o sumă frumușică, care să includă multe cifre, iar cele mai mari șanse le aveți dacă vă încercați norocul la extragerile din a doua și a treia săptămâna din mai. Banii vă vor ajuta foarte mult pentru că vă doreați de mult să investiți într-o afacere.

Numere norocoase: 14, 24, 21, 30

Gemeni

Gemenii fac echipă foarte bună cu parteneri din Berbec și Taur. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru Gemeni, deoarece astrele prevăd anumite căștiguri financiare. Luna martie este o perioadă norocoasă pentru voi din toate punctele de vedere.

Numere norocoase: 22, 8, 6, 2

Rac

Racii se pot alia cu nativii din Scorpion și Vărsător. Nativii născuți în acest semn zodiacal pot avea parte de câștiguri semnificative, doar dacă riscă sume importante de bani. Dacă țineți morțiș să jucați, extragerile din a doua și a treia săptămână a lunii august v-ar putea aduce noroc

Numere norocoase: 44, 7, 25, 37

Leu

Leii se pot alia cu nativii din Fecioară și Vărsător. Aceștia au șanse mari de a cunoaște vârful succesului în acest an, deci este un moment bun pentru a-și încerca norocul la loto. Astrele vă recomandă să jucați în luna iulie, deoarece aceasta este cea mai favorabilă perioadă.

Numere norocoase: 42, 13, 41, 15

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioarei pot face echipă cu oricare dintre semnele zodiacale. Aceștia știu să-și gestioneze foarte bine banii și să facă economii atunci când este cazul. Acest lucru le aduce bunăstare și stabilitate financiară.

Numere norocoase: 2, 5, 7, 12, 14, 23, 32, 41

Balanță

Nativii zodiei Balanță fac echipă bună cu cei din zodiile Taur și Scorpion. Aceștia preferă să pună bani departe și pentru zile negre și sunt cumpătați atunci când vine vorba de jocurile de noroc. Cea mai favorabilă perioadă pentru voi este în luna septembrie, atunci este posibil să aveți parte de un câștig considerabil.

Numere norocoase: 35, 11, 46, 3

Scorpion

Fac echipă cu parteneri cu nativii din Berbec și Scorpion. Scorpionii nu au grija banilor, iar norocul pare să răsară de oriunde. Astfel, nu e o idee rea să vă încercați norocul și la loto. Nu aveți nimic de pierdut, doar de câștigat!

Numere norocoase: 43, 23, 40, 6

Săgetător

Săgetătorul poate să facă echipă cu alți doi parteneri din zodia Rac și din zodia Capricorn. Nativii născuți sub acest semn zodiacal nu au trecut printr-o perioadă bună și abia la sfârșitul anului își vor reveni complet. Astrele vă recomandă să vă încercați norocul în luna noiembrie.

Numere norocoase: 18, 1, 57, 36, 40, 49, 5, 8

Capricorn

Capricornii fac echipă bună cu Berbecii și Vărsătorii. Aceștia se chinuie de mulți ani să obțină un premiu, dar au fost lipsiți de noroc până acum. Capricornii vor avea noroc dacă joacă la Loto în prima jumătate a lunii, indiferent care ar fi aceasta.

Numere norocoase: 36, 10, 17, 38

Vărsător

Vărsătorii se pot alia cu Gemenii sau cu Racii. Nativii născuți sub acest semn zodiacal au dus-o cam la limită cu banii, unii având chiar și ceva datorii, însă anul acesta vor scăpa de problemele financiare. Dacă jucați la loto în perioada următoare este posibil să aveți parte de o surpriză plăcută.

Numere norocoase: 14, 32, 5, 45

Pești

Peștii fac echipă bună cu Taur și Leu. Aceștia vor avea mai mulți bani decât s-au obișnuit să aibă și să cheltuie în ultima vreme. Tot ceea ce trebuie să facă e să-și încerce norocul în perioada următoare, preferabil sfârșitul lunii martie.

Numere norocoase: 34, 33, 16, 31