Home » Life & Style » Horoscop » Zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii. Surpriză pentru mulți

Zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii. Surpriză pentru mulți

Manolică Anca / 15.10.2021, 14:15
Zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii. Surpriză pentru mulți

Să ne determine oare astrele viitorul? Drumul nostru spre succes să fie deja stabilit? Sau este pur și simplu o coincidență faptul că cei mai mulți miliardari ai lumii s-au născut în zodia aceasta? Află care este reprezentantul zodiacului care obține tot ce vrea în viață.

Zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii

Dintre cele 12 zodii ale horoscopului european, nativii uneia dintre ele par să se fi născut cu stea în frunte, ar spune astrologii. Sigura zodie fără suflet, de Aer, guvernată de Venus, cunoscută şi drept semnul Judecătorului. Este sinonim cu cooperarea, obiectivitatea, echilibrul, imparțialitatea. Este unul dintre puținele semne cu adevărat norocoase. Ai ghicit despre ce zodie este vorba?

În urma unui studiu realizat de revista Forbes, în care s-a analizat data de naștere a fiecăruia dintre cei mai bogați 250 de oameni ai lumii, rezultatele au fost, pentru unii, chiar surprinzătoare. Iată zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii și cum arată un top 4.

Cei mai bogați oameni sunt născuți în această zodie

Ei bine, se pare că Zodia Balanței este cel mai comun semn zodiacal, cu 27 de miliardari ai lumii.

1. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) – 27 de miliardari

Miliardari celebri în zodia Balanță: Ralph Lauren, Stefan Persson, Liliane Bettencourt, Alice Walton

Balanța este una dintre cele mai norocoase semne din zodiacul european. Nativul acestei zodii de aer este o persoană foarte sinceră, diplomată, directă, echilibrată și pragmatică. Balanțele iubesc pătimaș, cu tot sufletul, nu sunt răzbunătoare și sunt mereu disponibile să se sacrifice pentru persoanele dragi. Nativii din zodia Balanță sunt iubitori de frumos. Mari amatori de estetică, reprezentanții celei mai iubite zodii de aer au o latură pe care unii ar putea-o considera superficială.

Balanța, cea mai norocoasă zodie la bani
Balanța, cea mai norocoasă zodie la bani

2. Pești (19 februarie – 20 martie) – 22 de miliardari

Miliardari celebri în zodia Pești: Bernard Arnault, Rupert Murdoch, Michael Dell

Nativii zodiei Pești sunt, în general, persoane extrem de sensibile și de un dramatism exagerat. Sunt inteligenți, iubitori și înțelegători, dând dovadă de o receptivitate și o intuiție foarte puternică. Timizi și retrași, acești nativi nu caută să fie în centrul atenției, lucru care îi face uneori să nu fie apreciați la adevărata valoare. Însă, persoanele născute în zodia Peşti au mult noroc la bani.

3. Rac (21 iunie – 22 iulie) – 22 de miliardari

Miliardari celebri în zodia Rac: Sir Richard Branson (Virgin Group), Elon Musk, Charlene de Carvalho-Heineken

Nativii zodiei Rac sunt boemi, visători și au un spirit veșnic tânăr, având multe alte lucruri mai importante de făcut decât bani. Sunt preocupați de dragoste, relaţii durabile şi de familie, însă se pare că sunt norocoși în ale afacerilor. Racii au nevoie de un stil de viaţă echilibrat, de confort psihic şi financiar, fără de care ar putea deveni irascibili şi capricioși.

4. Taur (20 aprilie – 20 mai) – 20 de miliardari

Miliardari celebri în zodia Taur: Mark Zuckerberg

La fel ca Balanța, și zodia Taur este guvernată de planeta Venus, patronul frumuseții și iubirii. Nativii din această zodie sunt printre cei mai exuberanți, veseli și sociabili reprezentanți ai horoscopului. Se bucură de mult noroc în carieră, cât și pe plan personal.

Taurii adoră luxul, opulența, confortul și calitatea, pe care nativii spun că sunt de neprețuit. Le plac lucrurile scumpe și au norocul ca mereu să și facă rost de veniturile necesare pentru a-și satisface toate aceste pofte.