Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care nu se înțeleg. Acești nativi sunt total incompatibili

Zodii care nu se înțeleg. Acești nativi sunt total incompatibili

Violeta Badea / 18.06.2021, 12:00
Zodii care nu se înțeleg. Acești nativi sunt total incompatibili

Compatibilitatea nu ține cont de vârstă, de statutul social sau de alte aspcte, dar poate ține cont de zodie. Da, ai auzit bine! Conform astrologilor, unii nativi nu se vor înțelege niciodată. Taurii nu vor accepta niciodată superficialitatea Berbecilor, iar Balanțele nu vor tolera imaturitatea Vărsătorilor. Iată câteva zodii care nu se înțeleg. Acești nativi sunt total incompatibili!

Zodii care nu se înțeleg

Oricât de multe eforturi ar face unele zodii, nu se vor putea înțelege niciodată. Conform astrologilor, compatibilitatea dintre oameni este influențată de către astre. Principalele cauze nu sunt vârsta sau statul social, ci anumite trăsături de personalitate. Prin urmare, astrele au un cuvânt important de spus atunci când vine vorba de relația dintre două persoane. Iată câteva zodii care nu se înțeleg.

Zodii care nu se inteleg
Zodii care nu se inteleg

Berbec

Berbecii nu se vor înțelege niciodată prea bine cu Berbecii! Da, ai auzit bine! Ambii nativi sunt foarte încăpățânați! Cei doi se implică foarte mult în tot ceea ce fac și este inevitabil să nu se ajungă la discuții în contradictoriu. Nu există posibilitatea ca cele  două personalități atât de puternice să se accepte prea mult una pe cealaltă.

Taur

Taurii nu se vor înțelege niciodată bine cu Berbecii! Motivul? Ei bine, ambii nativi tânjesc la poziția de lider și adoră să dețină controlul. Cei doi se află într-o continuă competiție, nu suportă să primească ordine și nici să simtă senzația de inferioritate. În plus, Taurii nu vor accepta niciodată superficialitatea de care dau dovadă Berbecii uneori.

Gemeni

Gemenii nu-i plac pe Capricorni sub nicio formă, deoarece îi consideră slabi și nemulțumiți tot timpul. Acești nativi nu suportă oamenii care se plâng tot timpul și nu fac nimic pentru a căuta soluții. De o relație de iubire nici nu se pune problema. Gelozia Capricornilor îi va face pe Gemeni să fugă!

Rac

Racii nu agrează Fecioarele. Racii sunt destul de sensibili, în timp ce Fecioarele au un egoism mai mult sau mai puțin ascuns. În plus, Fecioarele preferă rutina și să-și petreacă timpul lor singuri. De asemenea, acești nativi nu își exprimă gândurile și sentimentele. Din acest motiv, Racii vor considera această zodie prea calmă, prea liniștită și destul de plictisitoare pentru ei.

Leu

Leu nu se va înțelege niciodată cu Balanța. Pretențiile acestui nativ nu vor fi acceptate de Balanța echilibrată, dar nici spiritul critic al unei Balanțe nu va fi agreat de un Leu. Acesta nu suportă sfaturile și are impresia că deține controlul în orice. Balanța nu va înțelege niciodată comportamentul Leului și nu îi poate tolera frustrările.

Fecioară

Fecioarele nu vor fi niciodată pe aceeași lungime de undă cu Săgetătorii. Acești nativi sunt extrovertiți, fanatici, iubesc călătoriile și sunt într-o continuă mișcare. Aceste lucruri nu sunt deloc pe placului Fecioarelor liniștite, echilibrate și foarte calculate. Acești nativi preferă compania celor care nu încearcă să le influențeze în vreun mod.

Balanță

Balanțele nu se vor înțelege niciodată cu Vărsătorii, oricât de mult s-ar strădui. Balanțele au o gândire matură, știu ce vor de la viață și au tendința de a face pe justițiarul. Vărsătorii se află la polul opus și nu vor accepta sub nicio formă aceste lucruri. Ei sunt imaturi, neasumați și iubesc aventurile.

Scorpion

Scorpionii nu suportă Leii. Ambii nativi au încredere în forțele proprii, sunt fermecători, carismatici și iubesc să fie în centrul atenției. Scorpionii și Leii se vor afla într-o continuă competiție, deoarece este foarte greu să cedeze cineva.

Săgetător

Săgetătorii nu se vor putea înțelege cu Scorpionii. Ambii nativi sunt impulsivi, aventurieri și plini de energie. Într-o relație nici măcar nu ați avea timp să vă vedeți, deoarece sunteți ocupați să planificați o nouă călătorie și cel mai probabil veți avea destinații diferite.

Capricorn

Capricornii nu vor putea să aibă niciun fel de relație cu Berbecii, deoarece aceștia sunt prea orgolioși și sarcastici pentru ei, iar Capricornii preferă alt gen de persoane.

Vărsător

Vărsătorii nu se înțeleg cu Gemenii. Vărsătorii sunt foarte familiști, dau totul într-o relație, dar sunt și extrem de geloși. Gemenii în schimb sunt dornici de aventuri, se plictisesc foarte repede și renunță la fel de repede.Vărsătorii preferă persoanele inteligente și cu simțul umorului.

Pești

Peștii și Leii nu se înțeleg bine. Primii sunt sensibili, visători și emotivi. Leii sunt aroganți, iubesc să fie în centrul atenției și să dețină controlul în orice situație. Peștii nu vor accepta niciodată îndrăzneala lor și o vor considera o lipsă de respect.