Home » Life & Style » Horoscop » Zodii compatibile cu Balanță – top zodii care sunt jumătate potrivită pentru acești nativi

Zodii compatibile cu Balanță – top zodii care sunt jumătate potrivită pentru acești nativi

Pană Emanuela / 26.01.2021, 10:09
Zodii compatibile cu Balanță – top zodii care sunt jumătate potrivită pentru acești nativi

Compatibilitate zodie Balanță. Relația cu acești nativi poate fi uneori complicată. Este lesne de înțeles că nu toate zodiile sunt pe deplin compatibile cu acest semn zodiacal, însă există și câteva excepții. Când vorbim de compatibilitate, ne referim la ușurința cu care se pot înțelege două persoane, astfel că nu există zodii incompatibile total, ci doar relații care merg mai greu sau implică mai multe eforturi. Află în continuare ce zodii ar putea completa frumos o Balanță.

Zodii compatibile cu Balanță

Despre nativii zodiei Balanță se spune că sunt încântători, fapt ce se datorează planetei care îi guvernează: Venus. Calitățile lor nu se opresc, însă, aici. Persoanele născute în zodia Balanță au o minte ascuțită, fapt pentru care simt deseori nevoia să demareze lucruri noi. Sunt iubitoare de frumos și de artă și calculează problema din toate unghiurile.

Acest semn zodiacal pare mereu în mișcare și veșnic curios să descopere lucruri noi, fapt pentru care este destul de dificil să ții pasul cu el. Deși sunt sociabile, mereu gata să schimbe păreri și impreșii și să realizeze parteneriate și colaborări, Balanțele nu sunt făcute pentru a fi compatibile cu oricine. Ești curios/ curioasă să afli care zodii se potrivesc cu Balanța? Ei bine, află că persoanele născute sub semnul Balanței sunt destul de pretențioase când vine vorba de viața sentimentală…

Totuși, Balanța este compatibilă în special cu zodiile de Aer, ca și ea, și anume: Gemeni și Vărsător, precum și cu zodiile de foc: Leu și Săgetător, mai puțin Berbecul, zodia diametral opusă Balanței pe cercul zodiacal.

Cel mai mic grad de compatibilitate al unei Balanțe este cu reprezentanții zodiilor Rac și Capricorn.

Citește și: Zodii compatibile cu Fecioara – ce semne îi completează perfect pe acești nativi

Cupluri explozive și compatibilitate uimitoare

După cum aminteam și mai sus, nu toate zodiile pot forma pereche bună cu o Balanță, însă există și câteva excepții. Compatibilitățile cele mai reușite dau naștere unor relații demne de laudă, sănătoase și de durată.

Zodii compatibile cu Balanța
Zodii compatibile cu Balanța

Balanță și Gemeni

Legătura dintre o Balanță și un Geamăn este mai mult de natură intelectuală, astfel că puteți fi colegi, colaboratori în cercetare, prieteni, etc. Însă, în plan personal amândoi aveți nevoie de libertate de mișcare, deoarece vă doriți să descoperiți și să experimentați cât mai multe. Dacă vă doriți, totuși, o relație amoroasă, ar fi bine să stabiliți încă de la început câteva reguli clare, pentru ca aceasta să poată funcționa.

Balanță și Vărsător

Acești doi nativi au multe în comun, dar cel mai bine rezonează în așternuturi. O Balanță și un Vărsător reușesc să facă dragoste în cele mai rafinare moduri. Totuși, o problemă o constituie faptul că niciunul dintre voi nu este interesat de mărunțișuri sau treburi gospodărești. Dacă ați reuși, însă, să împărțiți sarcinile, atunci relația ar putea fi una de durată.

Balanță și Leu

Amândoi dependenți de relații sexuale, Balanța și Leul au stiluri de viață asemănătoare. Rafinamentul Balanței și stilul extravagant al Leului fac casă bună împreună. Un cuplu format dintre o Balanță și un Leu poate fi, cu siguranță, unul desăvârșit. Acești nativi pot conviețui mult timp în armonie.

Balanță și Săgetător

Și între o Balanță și un Săgetător se poate dezvolta o relație caracterizată de armonie și consecvență. Atenția și interesul Balanței sunt captivare de farmecul Săgetătorului și de setea lui de aventură. La rândul său, Săgetătorul este atras de diplomația, cultura și rafinamentul Balanței.