Home » Life & Style » Horoscop » Zodiile care au noroc la bani. Au puterea să transforme sărăcia în belșug. Ce dezvăluie cel mai vechi horoscop din lume

Zodiile care au noroc la bani. Au puterea să transforme sărăcia în belșug. Ce dezvăluie cel mai vechi horoscop din lume

Nistor Alexandru / 08.10.2021, 08:27
Zodiile care au noroc la bani. Au puterea să transforme sărăcia în belșug. Ce dezvăluie cel mai vechi horoscop din lume

Mihai Voropchievici ne aduce astăzi cel mai vechi horoscop din lume. Care sunt zodiile care au noroc la bani și ce nativi au puterea de a transforma sărăcia în belșug, veți afla doar în rândurile următoare ale acestui articol. Haideți să vedem ce spun astrele despre norocoșii zodiacului.

Cel mai vechi horoscop. Care sunt zodiile cu noroc la bani

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, numeroloul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt predicțiile celui mai vechi horoscop din lume. Mai exact, este vorba despre zodiacul babilonian. Potrivit specialistului în numerologie, tot ce este legat de astrologia din zilele noastre se inspiră din zona siro-babiloniană, a spus specialistul la Antena 3.

Se pare că babilonienii sunt cei care au descifrat pentru prima oară cele 12 case care ne arătau caracterul zodiilor. Ei bine, acest horoscop este diferit față de cel care cu care ne-am obișnuit și se axează pe ziua din săptămână în care te-ai născut. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce ne arată cel mai vechi horoscop din lume referitor la zodiile cu noroc la bani.

Zodia Sin

Persoanele care s-au născut în prima zi a săptămânii sunt patronate și guvernate de Lună. Potrivit numerologului, Zeul Sin era unul dintre cei mai cunoscuți  zei. Persoanele care sau născut în ziua de luni au puterea de răspundere și sunt influenți. Ei pot schimba anumite concepte și pot ajunge lideri. De asemenea, ei își pot asuma responsabilități mari și pot schimba în bine viața oamenilor. Dacă nu se abat de la menirea lor, acești nativi pot deveni foarte influenți. Deoarece sacrifică mult din timpul lor, pot avea probleme cu familia pentru că nu petrec destul timp în sânul acesteia. Cu toate acestea, ei trebuie să își asculte intuiția.

Zodia Nergal

Patronați și guvernați de către Marte, cei născuți marțea pot fi prieteni foarte buni, dar și dușmani de temut dacă îi superi. Fiind un zeu al Soarelui, puterea lui Nergal înseamnă viață, dar și moarte. Persoanele care s-au născut în această zi a săptămânii sunt adesea impulsive, însă își pot găsi echilibrul interior foarte ușor. Mânia este cel mai vulnerabil punct al acestora și pot fi cu ușurință în fruntea unei revoluții, însă trebuie să învețe arta cuvântului.

Zodia Nabu

Patronați și guvernați de Mercur, cei născuți miercurea sunt influențați de zeul Mercur. Fiind un zeu al comunicării și al simbolismului, Nabu era considerat zeul cuvântului și era reprezentat adesea ca un scrib. Nativii din această zi comunică foarte ușor, sunt calmi, iubesc studiul, iar câteodată pot fi introvertiți. Așadar, ei sunt stăpâni pe arta comunicării și folosesc cuvântul pentru a-și atinge scopurile. De asemenea, aceștia pot vedea adevărul, chiar dacă argumentele nu au fost încă descoperite.

Cel mai vechi horoscop din lume. Care sunt zodiile cu noroc la bani
Ce spune cel mai vechi horoscop. Zodiile cu noroc la bani

Zodia Marduk

Jupiter este zeul care patronează și guvernează persoanele născute într-o zi de joi. Cei care au venit pe lume joia reușesc să vadă partea bună a lucrurile. De asemenea, acești nativi pot să găsească resurse chiar și acolo unde mulți cred că nu există. De cele mai multe ori, ei joacă un rol destul de important în ceea ce privește schimbările benefice ale societății. Ba chiar mai mult de atât, uneori chiar ei pot fi cei care schimbă istoria, fiind totodată persoanele care pot transforma sărăcia în bogăție.

Zodia Ishtar

Nativii în ziua de vineri sunt patronați și guvernați de zeița Venus. Fiind o prezență feminină, persoanele care s-au născut în această zi sunt sunt asociate cu feminitatea, maternitatea sau iubirea. De asemenea, acești nativi capabili să iubească nespus de mult, fiind totodată empatici și reușesc de multe ori să vindece rănile celor din jurul lor. Deși mulți dintre ei ar putea fi vindecători, aceștia pot da dovadă și de sentimente de gelozie și invidie.

Zodia Ninurta

Această corespunde persoanelor născute sâmbăta, care sunt patronate și guvernate de Saturn. Această zodie este condusă de Ninurta alături de părinții săi, iar acești nativi sunt foarte puternici din punct de vedere emoțional. Ei pot să treacă prin toate obstacolele vieții fără să fie doborâți. Persoane motivate, cei născuți în această zi merg înainte indiferent de cât de greu este, deoarece pentru ei nu există obstacole. Totodată, ei sunt sinceri, loiali și de încredere. Datorită acestor lucruri, ei câștigă foarte ușor respectul celorlalți.

Zodia Shamah

Soarele este cel care îi guvernează pe cei născuți duminica. Fiind zeitatea care influențează dreptatea și justiția, acesta putea atât să condamne și să pedepsească, cât și să îi elibereze pe cei nedreptățiți. Celor născuți în ultima zi a săptămânii nu le lipsește optimismul și sunt persoane calde. Zâmbesc și strălucesc tot timpul. Ba chiar ai putea spune că ei nu știu să fie supărați. Pe de altă parte, atunci când știu cu siguranță că sunt mințiți, acești nativi vor schimba foaia. Nu iartă cu ușurință și nici nu acordă prea multe șanse.