Home » Life & Style » Horoscopul iubirii. De ce suferă zodiile din dragoste și cine sunt nativii care își revin cel mai ușor după o despărțire

Horoscopul iubirii. De ce suferă zodiile din dragoste și cine sunt nativii care își revin cel mai ușor după o despărțire

Cojocaru Cristian / 08.12.2021, 10:49
Horoscopul iubirii. De ce suferă zodiile din dragoste și cine sunt nativii care își revin cel mai ușor după o despărțire

Cine dintre noi nu a suferit din dragoste măcar o dată? Cu toate acestea, suferința în relațiile amoroase nu are legătură doar cu ghinionul, ci și de modalitatea în care astrele ți-au surâs sau nu la acel moment. Fiecare persoană se naște cu un destin, astfel că horoscopul iubirii îți va arăta care este cel mai predispus în a suferi în dragoste, dar și care este zodia care își revine rapid după ce a suferit o decepție.

Horoscopul iubirii îți arată cât de repede poți trece peste o dezamăgire în dragoste

Unii nativi sunt mai norocoși în dragoste decât ceilalți, iar acest lucru are la bază faptul că astrele lor au fost aliniate la acel moment. Pe de altă parte sunt persoane aflate sub semnele zodiacale care îi ajută să treacă mai repede peste o despărțire. Iată cum funcționează lucrurile în funcție de zodia în care te afli.

Berbec

Din cauza neîncrederii în propriile puteri, Berbecii ajung greu să se implice într-o relație. Pe baza acestui lucru, nativii zodiei vor avea de-a face cu mai multe decepții în dragoste, la care se adaugă și comportamentul uneori dificil care îi ține la distanță pe potențialii parteneri.

Taur

Dezamăgirile în dragoste parcă sunt menite pentru nativii din Taur. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că sunt extrem de sensibili și de cele mai multe ori, visează la o poveste de dragoste ca în basme. Aceste persoane se deschid și se atașează destul de repede de partenerii lor, ajungând să sufere cel mai mult.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru libertatea de care au nevoie, astfel că aceștia dau dovadă de multe ori de insensibilitate pe plan amoros. De cele mai multe ori, interesele personale sunt prioritare, nefiind dispuși să facă prea multe eforturi pentru cel de lângă el. Totodată, loialitatea nu face parte din ”meniul” dragostei, fiind destul de deschiși în a flirta și eventual trece mai departe și cu alte persoane îl atrag.

Rac

Sensibilitatea este prezentă și în cazul nativilor din Rac, aceștia căutându-și o viață întreagă ceea ce pentru ei reprezintă iubirea din povești. Acești nativi nu sunt adepții unor iubiri trecătoare, visând la acea legătură de-o viață. Din cauza acestor convingeri, ei vor avea de suferit de multe ori din dragoste de-a lungul vieții.

Leu

Pentru că sunt persoane puternice, vor dori să păstreze această aparență, astfel că sentimentele lor și le vor exprima destul de rar. Atașamentul față de persoanele dragi este destul de rar și nu concep ideea de a suferi în numele iubirii. Cu toate acestea, nu sunt feriți de dezamăgiri în dragoste, însă își revin destul de repede după ce au trăit o astfel de decepție.

horoscopul iubirii
Nativii zodiei Fecioara vor suferi mai putin din dragoste de-a lungul vietii

Fecioară

Cu toate că Fecioarele sunt sociabile și dau dovadă de o comunicare exemplară, acestea nu aleargă după o iubire ca în povești. Acestea vor alege cu precădere un partener alături de care să construiască un cămin și o familie și alături de care să cunoască stabilitatea financiară. De cele mai multe ori, nativii acestei zodii sunt feriți de dezamăgiri în dragoste.

Balanță

Echilibrul este cuvântul definitoriu al acestei zodii, însă când vine vorba de dragoste, pare că un taler atârnă mai greu decât celălalt. Dacă în prima parte a vieții nu prea iau în serios sentimentele și relațiile, după aceea vor pune preț pe așa ceva. Pentru că sunt capabile să echilibreze situațiile, ele nu vor avea parte de prea multe dezamăgiri, fiind ferite de iubiri dureroase.

Scorpion

Datorită pasiunii de care dau dovadă, pentru acești nativi dragostea înseamnă mult. Cum toate vin cu un preț, de cele mai multe ori, prețul plătit de scorpioni va dezamăgirea în dragoste. Atunci când consideră că au întâlnit partenerul potrivit, acești nativi vor da ceea ce vor avea mai bun, însă atunci când lucrurile se vor fi terminat, va doar o lovitură sub centură pentru ei.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte hotărâți cu privire la ceea de își doresc de la viață și ar putea alege de multe ori să nu facă sacrificii pentru iubire în scopul de a-și atinge obiectivele stabilite. Chiar și așa, aceștia au nevoie de un partener pentru că doar așa ajung să puncteze fiecare obiectiv și alături de care să construiască o viață cu mai puține griji. Cu toate că pot suferi din dragoste, aceștia își vor reveni destul de rapid.

Capricorn

Familia este foarte importantă pentru nativii din Capricorn, astfel că au nevoie de o persoană de încredere. Principalele calități pe care le caută acest nativ sunt devotamentul și sinceritatea, fiind și motivul pentru care pot ajunge destul de rapid la o decepție. Cu toate că în prima parte a vieții sunt mai predispuși în a suferi din dragoste, ulterior vor dobândi tăria de caracter de care aveau nevoie, reușind să își întemeieze idealul: familia.

Vărsător

Energici și veseli, distracția înseamnă foarte mult pentru acești nativi. Supărarea nu face parte din viața lor, precum nici relațiile serioase. Șansele să sufere din dragoste sunt foarte mici, însă ei pot fi cei care i-ar putea dezamăgi pe alții. După vârsta de 30 de ani, aceștia vor dori să se așeze la casa lor și să înceteze cu aceste distracții.

Pești

Dintre toate zodiile, Peștii par să fie cei mai predispuși la astfel de dezamăgiri. Aceștia sunt foarte sensibili și vor căuta mereu o persoană care să îi înțeleagă, idealizând o relație pentru tot restul vieții. Atunci când se implică emoțional, aceștia se deschid destul de greu la început, însă pe măsură ce relația avansează, ei vor dezvolta sentimente tot mai puternice, ajungând poate la relația mult visată.