Home » Life & Style » Horoscopul sfârșitului de an 2021. Ce schimbări majore se anunță pentru zodii

Horoscopul sfârșitului de an 2021. Ce schimbări majore se anunță pentru zodii

Cojocaru Cristian / 09.11.2021, 17:13
Horoscopul sfârșitului de an 2021. Ce schimbări majore se anunță pentru zodii

Finele anului se apropie cu pași repezi, motiv pentru care ne-am propus să trecem în revistă principalele previziuni astrale pentru această perioadă. Află care sunt schimbările majore cu care vine sfârșitul de an 2021.

Horoscopul sfârșitului de an prevestește schimbări majore

Mai puțin de două luni ne despart de noul an, fiind o perioadă dificilă pentru toți nativii zodiilor având în vedere contextul pandemiei care se desfășoară la nivel mondial. Vor avea loc schimbări uriașe, motiv pentru care nu strică să te pregătești pentru perioada care urmează să vină.

Astfel, aceste ultime săptămâni ale anului 2021 vor reprezenta, de fapt, apogeul lucrurilor prin care ai trecut în ultimii ani. Cu toate că există persoane care consideră că ”le-au trăit și văzut pe toate”, aceștia vor realiza că, de fapt, mai sunt lucruri pe care trebuie să le descopere, pentru că sfârșitul de an va veni cu nenumărate evenimente.

La finalul lunii octombrie, planetele Mercur, Saturn și Jupiter și-au reluat parcursul direct, astfel că lucrurile care au cunoscut un blocaj în ultimele cinci luni au început să se miște și să pornească pe un drum avantajos. Așadar, noul ciclu de patru luni care este reprezentat de lunile noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie ar veni cu soluții ce vor ajuta la stoparea pandemiei mondiale.

Începând cu luna martie a anului 2022, acest lucru care afectează întreaga planetă va începe să își piardă din intensitate. Începând cu data de 18 octombrie, Mercur a iești din retrogradare ceea ce reprezintă o libertate de mișcare mai mare pentru oameni și o revenire a economiei. Totuși, ceea ce trebuie să luăm în considerare este să nu ne facem prea multe planuri cu privire la sărbătorile de iarnă, iar asta pentru că lucrurile de care avem parte acum reprezintă doar o liniște dinaintea furtunii.

horoscopul sfârșitului de an
Situatii neprevazute vor aparea in cazul fiecarui semn zodiacal

Pericolele care vor apărea la orizont în perioada următoare

În ceea ce privește pericolele care vor apărea în următoarele patru luni, acestea vor include cutremure și accidente aviatice. Potrivit astrologului Roxana Lușneac, care a realizat previziunile pentru canalul de Youtube al site-ului impact.ro, vom avea parte de cel puțin un eveniment care prezintă o încărcătură emoțională mare, astfel încât puterea acestuia ne va face să ne dăm seama de anumite lucruri, iar efectul va fi unul inevitabil.

În ceea ce privește veștile pe termen lung, planeta Marte și-a început un nou ciclu în Balanță, iar vreme de doi ani, regulile lumii vor suferi modificări. Cu toate că acest nou proces va fi unul agresiv, cine nu se va supune acestuia va cunoaște ostracizarea, i se vor lua din drepturi sau chiar va fi amenințat.

Sistemul Justiției în următorii doi ani va cunoște o modificare la nivelul întregului glob, astfel că efectele acestuia se vor resimți pentru fiecare individ în parte. Conform previziunilor realizate de Roxana Lușneac, vom avea parte de schimbări mai mici sau mai mari, indiferent de semnul zodiacal sub care ne aflăm, schimbări care ne vor influența viața. Ceea ce trebuie să faci este să te pregătești de acestea pentru a putea trece cu bine peste toate încercările.

Vezi aici previziunile pentru sfârșitul anului 2021!