Home » Life & Style » Imagini rare cu Dan Bittman din tinerețe. Din ce trupă a făcut parte, înainte de Holograf, și cu ce femei celebre s-a iubit

Imagini rare cu Dan Bittman din tinerețe. Din ce trupă a făcut parte, înainte de Holograf, și cu ce femei celebre s-a iubit

Manolică Anca / 31.03.2021, 09:40

Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Pe plan personal, a făcut ravagii printre femei, fiind unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul autohton. Se laudă cu o listă lungă cu nume de femei celebre care i-au pus inima pe jar. Iată câteva imagini rare cu Dan Bittman din tinerețe!

Imagini rare cu Dan Bittman din tinerețe

Dan Bittman s-a născut pe 29 martie 1962, în București. De-a lungul anilor, el a activat în mai multe domenii, fiind cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune. Prima sa apariție pe o scenă a fost în anul 1981, cu formația Blitz, o trupă formată de liceeni, din care făceau parte Adrian Daminescu, la vioară electrică, și Ștefan Elefteriu, compozitor. Din nefericire, prima experiență nu a fost deloc una de succes, el cântând fals.

Ulterior, a mai făcut parte din trupa Domino, alături de Anton Hașias și Eugen Mihăescu, din trupa Incognito cu care a participat la nenumărate turnee, festivaluri și apariții Radio-TV, după care, în 1984, s-a alăturat trupei Iris, în urma plecării lui Cristian Minculescu. Nu a stat foarte mult nici în această formație, din 1985, el devenin solistul vocal al formației rock care l-a consacrat, Holograf, înființață în 1977.

Imagini rare cu Dan Bittman din tinerețe
Imagini rare cu Dan Bittman din tinerețe

Cu ce femei celebre s-a iubit Dan Bittman

Dan Bittman (59 de ani) a avut succes atât în carieră, cât și în viața particulară. O fire galantă care iubește cu patimă, el a fost mereu înconjurat de femei superbe, care i s-au dăruit întru totul. Cu toate acestea, Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit cei trei copii, pe Alex, Patrik și Marc, va ocupa mereu un loc special în inima sa. Cei doi au avut o relație de peste 25 de ani, dar au declarat de nenumărate ori că oficializarea relației nu se află pe lista priorităților lor. „Liliana a primit inele, dar nu am cerut-o. Nici nu vrea asta. Cred că secretul relației noastre este acela că ea nu a încercat să ma îngrădească”, a declarat Dan Bittman la un moment dat.

A fost mereu un cuceritor și nu s-a ferit niciodată să afirme acest lucru. Cu toate acestea, niciodată nu a vorbit foarte mult despre femeile cu care s-a iubit de-a lungul timpului, din diplomație și din respect pentru reprezentantele sexului frumos. Dar chiar și așa, aventurile sale amoroase sunt cunoscute de publicul larg.

Dan Bittman, alături de femeia care i-a dăruit trei copii
Dan Bittman, alături de femeia care i-a dăruit trei copii

Prima cucerire a fost Mihaela Rădulescu, frumoasa și celebra vedetă de televiziune care l-a fermecat pe Bittman cu senzualitatea și firea sa pasională. Cei doi au trăit, la începutul anilor ’90, o frumoasă poveste de amor. Tot în ’90, el a avut o idilă și cu Tania Budi, atunci, una dintre cele mai provocatoare și sexy femei din showbiz-ul românesc. Ulterior, în 1995, acesta s-a lăsat cucerit pe deplin de talentata actriță Alina Chivulescu, care l-a fermecat pe Bittman, cu frumusețea ei aparte. A fost dragoste la prima vedere, dar a durat doar câteva luni.

Dan Bittman, alături de Tania Budi
Dan Bittman, alături de Tania Budi

A fost dragoste la prima vedere și cu Monica Bârlădeanu

Trei ani mai târziu, în 1998, cântărețul ajunsese să iubească din nou. De această dată, i-a căzut cu tronc superba Monica Bârlădeanu, cu care a fost dragoste la prima vedere. S-a terminat totul, însă, la fel de repede precum a început. La începutul anilor 2000, au apărut noi zvonuri, conform cărora Dan Bittman ar fi avut o aventură scurtă, dar intensă, cu diva Nadine. Cântărețul a fost atras și de Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, cu care a avut o relație pasageră.

În a doua jumătate a anilor 2000, în timpul unei escapade la Costineșt, Dan Bittman se afișa cu Sorana, fosta componente a trupei A.S.I.A. Cei doi au fost, în acel moment, surprinși de paparazzi împreună, în timpul unei escapade amoroase la Costinești. În ciuda tuturor acestor aventuri amoroase, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan va rămâne mereu femeia vieții lui, pentru care are numai cuvinte de laudă.

A avut sau nu o relație cu Monica Odagiu?

Înainte de începutul pandemiei, apăruseră noi zvonuri conform cărora solistul de la Holograf și-ar fi lăsat femeia cu care trăia de peste 30 de ani pentru a avea o relație cu actrița Monica Odagiu, cu 34 de ani mai tânără. S-a spus că s-ar fi mutat împreună și chiar ar fi decis să se căsătorească, însă niciunul dintre ei nu a confirmat vreun zvon.

„Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată”, a declarat recent Dan Bittman, despre relația cu Monica Odagiu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dan Bittman, alături de Monica Odagiu
Dan Bittman, alături de Monica Odagiu

Șarmantului Dan Bittman nu i-a mers, însă, cu Andreea Marin! Acesta a povestit sincer că fosta „Zână” a Surprizelor i-a refuzat avansurile amoroase, deşi a fost destul de insistent. „Și uite ce noroc a avut, numai de… Ea pe vremea aia era… Ea a țintit întotdeauna foarte sus”, a spus cântărețul făcând referire la divorțul de cel de-al treilea soţ, Tuncay Ozturk.