Home » Life & Style » Imagini rare cu Mirela Vaida de la începutul carierei. Ce făcea vedeta Antena 1 până să ajungă să lucreze în televiziune

Imagini rare cu Mirela Vaida de la începutul carierei. Ce făcea vedeta Antena 1 până să ajungă să lucreze în televiziune

Bucur Ioana / 23.11.2020, 17:37
Imagini rare cu Mirela Vaida de la începutul carierei. Ce făcea vedeta Antena 1 până să ajungă să lucreze în televiziune

Are o familie superbă și o carieră înfloritoare. Oamenii s-au obișnuit să o vadă zi de zi pe micul ecran, la Acces Direct, însă Mirela Vaida nu și-a început cariera ca prezentator TV. Ce făcea vedeta Antena 1 până să ajungă să lucreze în televiziune?

Ce făcea Mirela Vaida până să ajungă să lucreze în televiziune? 

Mirela Vaida are toate motivele să spună că este o femeie împlinită. Are o familie fericită, este mama a trei copii minunați, este într-o formă de invidiat, iar emisiunea pe care o prezintă a doborât recorduri de audiență, în ultimele luni. Însă puțini și amintesc cum a debutat, de fapt, Mirela Vaida la TV.

Mirela Vaida a debutat ca prezentator TV în anul 2004, când făcea echipă cu Cosmin Seleși, la cârma unui matinal. Înainte de a intra în lume televiziunii, Mirela Vaida a făcut parte dintr-o trupă de fete, „D’Or”. Formația s-a bucurat de success, o vreme, artistele lansând și un videoclipe pentru una dintre piese – „La vânătoare”.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Vaida într-un interviu mai vechi.

Moment important din cariera Mirelei Vaida, umbrit din cauza legăturii cu Vulpița și Viorel Stegaru

La sfârșitul lunii septembrie, în cadrul celei de-a patra ediții a „Galei Oameni de Succes”, în care au fost recunoscute meritele deosebite ale unor personalități din mai multe domenii de activitate, precum televiziune, sport, medicină, muzică sau business, Mirela Vaida s-a numărat printre cei premiați.

„Am fost inclusă de către Revista Capital în “Top 100 femei de succes” ediția 2020, la categoria “mass-media”! Sunt foarte onorată să mă aflu în acest top, alături de personalități feminine din România, care au făcut, în domeniul lor de activitate, performanță!! Dincolo de ceea ce se vede, în spatele rezultatelor stau o muncă și o determinare uriașă, alături de o echipă care nu are voie să obosească niciodată!! Pentru că doar așa poți rezista emisiunilor în direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas aproape!! Mulțumesc, Revista Capital! Vă îmbrățisez!”

Mirela Vaida a fost inclusă de revista Capital în „Top 100 femei de succes”
Mirela Vaida a fost inclusă de revista Capital în „Top 100 femei de succes”

Mirela Vaida a primit premiul pentru cea mai populară prezentatoare TV. Vedeta a împărtășit vestea cu fanii săi din mediul virtual, pe pagina de Instagram. Doar că reacția oamenilor nu a fost tocmai cea la care s-ar fi așteptat.

 „Premiul se datorează unor analfabeți care au făcut audiență…deci trebuie donat familiei de ologofreni, iar pentru tine ?? că știi să ieși din diferite situații”, i-a scris unul dintre urmăritori, pe Instagram.