Home » Life & Style » Locul din Munții Carpați unde organismul nu obosește. Fenomenul uimitor, explicat de specialiști

Locul din Munții Carpați unde organismul nu obosește. Fenomenul uimitor, explicat de specialiști

Alexandru Cazacu / 09.03.2021, 16:02
Locul din Munții Carpați unde organismul nu obosește. Fenomenul uimitor, explicat de specialiști

Chiar dacă pentru a urca pe munte unii dintre noi trebuie să facem uneori eforturi foarte mari, există un loc în Munții Carpați unde unde corpul, practic, nu obosește. Această zonă este vizitată adesea de iubitorii de drumeții. Cum este posibil acest lucru, veți afla în continuarea articolului.

Locul din Munții Carpați unde organismul nu obosește

Mai exact, este vorba despre ”Gura de Rai”, care se află situată în Munții Bucegi. În acest loc, există aproximativ un kilometru pătrat unde oboseala dispare, iar funcțiile fizico-chimice ale organismului se revigorează instant. Aici se produce o anomalie magnetică cu efecte benefice pentru organism.

În urmă cu două aproximativ decenii, mai exact în 1999, Institutul particular de cercetare ”Terra” a fost angajat de o firmă româno-franceză să studieze o zonă din Bucegi pentru a construi un complex hotelier. Astfel, după mai multe zile de urcat și coborât pe munte, un geofizician a observat că într-un anumit loc oboseala i-a dispărut.

Ne-am speriat când ne-a strigat alertat, nu știam ce s-a întâmplat. Evident că am privit cu neîncredere fenomenul, la început. În timp însă am constatat, pe propria noastră piele, că el este real. Abia apoi am demarat investigațiile asupra acestui loc”, a povestit Vasile Rudan, coordonatorul echipei.

Cauza energiei din ”Gura de Rai”

Potrivit specialiștilor, avem de a face cu legendarul loc dintre cer și pământ. În această zonă de aproximativ 1 kilometru pătrat se manifestă o anomalie magnetică atipică, care are unele efecte benefice pentru corpul uman. Specialiștii susțin că aceste anomalii geomagnetice apar între falii, în reflexii ale scoarței terestre sau în alte fenomene geologice.

Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiștii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarței terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o formă atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a știut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetăm de mai mult timp și care se manifestă printr-o emisie de radiații patogene, încă rămase cu o origine necunoscuta”, a adăugat Vasile Rudan, potrivit Adevărul.

Locul din Munții Bucegi unde oamenii nu obosesc
Locul din Munții Bucegi unde oamenii nu obosesc

În acest loc îți poți vindeca unele afecțiuni

Potrivit lui Cristi Iordache, care străbătea Munții Bucegi de mai bine de două decenii la acea vreme, megaliții plini de minerale ar fi aceia care dau energie organismului uman. Ba chiar mai mult de atât, acesta susține că în acest loc îți poți vindeca chiar și unele afecțiuni, dacă faci o cură de odihnă.

“Megaliţii aceia sunt sursa de energie. Ei sunt la suprafață. S-a spus că îți trece oboseala. Asta e partea minusculă a ceea ce simți, dar acolo se pot vindeca boli. Pe măsură ce faci o cură de odihnă acolo îți poți vindeca anumite afecțiuni. Pesemne că lucrurile asta nu trebuie să fie știute”, spunea la acea vreme Cristi Iordache.