Home » Life & Style » Meghan Markle, soția Prințului Harry, a dezvăluit că a pierdut sarcina. Mărturisiri dureroase

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a dezvăluit că a pierdut sarcina. Mărturisiri dureroase

Manolică Anca / 25.11.2020, 16:02
Meghan Markle, soția Prințului Harry, a dezvăluit că a pierdut sarcina. Mărturisiri dureroase

Meghan Markle și Prințul Harry au trecut printr-o durere de nedescris, în luna iulie a acestui an. Vestea că aceasta a pierdut sarcina de curând a făcut înconjurul planetei. Iată ce mărturisiri dureroare a făcut ducesa de Sussex.

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a dezvăluit că a pierdut sarcina

Durere imensă în familia ducilor de Sussex! Meghan Markle a dezvăluit în cadrul unui articol publicat în ziarul New York Times, că a suferit un avort spontan în această vară, mai exact în luna iulie. Ea era însărcinată cu cel de-al doilea copil al familiei. Sarcina încă nu fusese anunțată oficial.

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a povestit în detaliu întâmplarea nefericită în articolul intitulat „Pierderile pe care le împărtășim”, descriind-o ca fiind o durere insuportabilă. Împărtășirea experienței a venit și ca un îndemn pentru oameni. Aceasta le spune să fie mai atenți la persoanele din jurul lor și să îi întrebe mai des „Sunteţi bine?” în această vacanţă de Ziua Recunoştinţei.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle a pierdut sarcina după ce i-a schimbat scutecul micuțului Archie

Fosta actriță din serialul „Suits” a declarat că avortul spontan s-a declanșat într-o dimineață obișnuită de iulie. După ce s-a ocupat de rutina de dimineață, aceasta a mers să îi schimbe scutecul micuțului lor.

„Era o dimineață de iulie care a început banal, ca oricare zi: pregătește micul-dejun. Hrănește câinii. Ia vitaminele. Găsește șoseta aia pierdută. Ridică creionul rebel care s-a rostogolit pe sub masă. Leagă părul într-o coadă înainte de a-mi lua fiul din pătuț”, scrie ducesa.

În acel moment, a simțit o crampă foarte puternică, care a făcut-o să se prăbușească la podea, cu tot cu copil. A simțit că ceva nu este în regulă cu corpul său și că urmează să piardă copilul. însă a încercat tot timpul să își păstreze calmul, cântând un cântec de leagăn pentru cel mic.

„Dar după ce i-am schimbat scutecul am simțit o crampă puternică. Am căzut la podea, cu el în brațe, îngânând un cântec de leagăn ca să ne țină pe amândoi liniștiți, un cântec vesel, în contrast cu senzația mea că ceva nu e în regulă. Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea”, scrie Meghan.

Ducesa a fost transportată de urgență la spital, Prințul Harry fiindu-i alături în aceste momente atât de grele. Aceasta a povestit trăirile de pe patul de spital.

„Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. I-am simțit umezeala palmelor și i-am sărutat degetele, ude de la lacrimile noastre. Cu ochii pironiți în pereții albi, am încercat să mă gândesc cum vom trece peste asta”, mai scrie Meghan Markle.

Cuplul princiar s-a mutat în California

Ducii de Sussex, împreună cu fiul lor Archie
Ducii de Sussex, împreună cu fiul lor Archie

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în mai 2018, ceremonia de nuntă având loc la capela regală de la Castelul Windsor, în apropiere de Londra. Cei doi au devenit pentru prima dată părinți pe 6 mai 2019, atunci când ducesa l-a adus pe lume pe micuțul Archie.

De la începutul anului 2020, cuplul a părăsit Marea Britanie, împreună cu fiul lor în vârstă de un an, mutându-se peste ocean. Acum, aceștia locuiesc într-o reședintă din California, dorind să aibă parte de multă liniște și să fie cât mai departe de ochii presei.