Home » Life & Style » Mercur în Leu 28 Iulie – 12 August 2021. Semnificație, mesajul cărților de tarot și gândul zilei

Mercur în Leu 28 Iulie – 12 August 2021. Semnificație, mesajul cărților de tarot și gândul zilei

Astrolog D. Mădă / 28.07.2021, 11:58
Mercur în Leu 28 Iulie – 12 August 2021. Semnificație, mesajul cărților de tarot și gândul zilei

Începând de astăzi gandurile și ideile noastre își schimba vibrația. Mercur, căci despre el este vorba își ține speech-ul astral până pe 12 August 2021 de la balconul marinimosului Leu.
Cu alte cuvinte, ridicăm cortina și transformăm toate gândurile de nostalgie și introspecție în unele care ne pot ajuta să devenim mai încrezători și extrovertiți.

Mercur în Leu 28 Iulie – 12 August 2021. Caracteristici esențiale

Mercur în Leu iubește să comunice, și nu oricum, ci cu încredere și din inimă. Ideile lui au conținut și greutate fiind regăsite de exemplu în zona de Leadership. Împrăștie praf de strălucire, voință, curaj și optimism, devenind astfel sursă de inspirație pentru cei care îl ascultă.

Mercur în Leu
Mercur în Leu

Soarele (eul interior/ego) aflat deja la el acasă, în Leu (domiciliu) dispune de cea mai mare forță de manifestare și materializare. Prin alinierea cu Mercur, mintea și sufletul ajung să vorbească aceeași limbă – la unison.

Leul pune reflectorul pe acele idei, emoții, abilități, talente sau daruri nemanifestate, împingându-ne acum pe scena vieții, spunându-ne de la prezidiu că sub energia lui orice proces de creație îşi revendicã timpul de a se manifesta.

Venus (plăceri, dorințe, valori, relații, iubire) este în Fecioara, iar din 30 Iulie 2021 i se alătură și Marte (acțiune, forța vitală, energie). Pentru a folosi constructiv energia de foc a leului combinată cu cea de pământ a fecioarei este important să revenim cu picioarele pe pământ și să ne apucăm de treabă așa cum îi place Fecioarei.

Recomandări prețioase

Pentru a ne castiga audiența și atenția dorită de Mercur în Leu, în data de 03 August 2021 acesta își dă întâlnire cu nonconformistul și imprevizibilul Uranus în Taur. Idei geniale sau îndrăznețe se pot arată la orizont, însă este posibil că materializarea lor să dureze mai mult decât am previzionat. Succesul se poate cuantifica mai ușor, dacă găsim o cale de mijloc – de compromis.

În 10 August 2021 Mercur se opune lui Jupiter (adevăruri, credințe, succes) în Vărsător în mers retrograd.

Mercur în Leu. Emoții
Emoții

Indiferent de natura ideilor sau planurilor pe care le avem pentru următoarea perioadă este important să luăm în calcul și nevoia majoră de a aduce în mediul exterior un suflu nou la tot ce înseamnă descoperirea autenticității individuale. Să le dăm voie și celorlalți să își facă vocea auzită.

“Ideile nu pot fi niciodată distruse – ci doar schimbare.”

Mercur în Leu. Mesajul cărților de tarot

Mesajul cărților de tarot pentru Mercur în Leu este dat de cardul “Marele Preot.

Marele Preot (corespondent în astrologie – Jupiter) – vorbește printre altele despre cunoaștere, evoluție spirituală, tradiție și înțelepciune. Unul dintre mesajele sale ar putea fi “te voi îmbogăți pe măsura credințelor tale.”

Prin urmare “Marele Preot” ne reamintește că exprimarea liberă a propriului sine (respectând spațiul/viziunea celorlalți ) și bucuria de a trăi poate crea conținut de calitate în propria viață, dar și a celor cu care ne însoțim.

Mercur în Leu. Emoții
Cărți de tarot. Marele Preot

De asemenea pentru a ne crește încrederea în propriul sine, Marele Preot ne încurajează să apelăm la acele resurse profunde prin care ne putem conecta cu sursa divină – de exemplu rugăciunea și meditația.

“Fiecare gând pe care îl emitem contribuie la făurirea viitorului nostru.”

Gândul zilei

“Dacă pot să iubesc mi-e destul
și mi-este surâs
și mi-este vis
dacă pot să iubesc.
La urmă, la umbră
am cântat :
dacă cineva poate să iubească
e împărat
dacă cineva este iubit
este infinit.” Nichita Stănescu

Vibrația zilei este 1 – curaj, regăsirea de sine, noi șanse și oportunități, rigurozitate, un nou prag de maturizare, independență

1 din punct de vedere astral este guvernat de către Soare, iar zodiile corespondente sunt Leu și Capricorn.

  • Element : Foc
  • Culoare : Portocaliu
  • Piatră : Rubin și Diamant